- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.641
destinacım böyle bir durumda yanındakini uyarman iyi olur.birsey dememen nasıl dayandın diyeyim.ben olsam duramam orda bir can var.patrona arabada napiyorsunuz dikkat edin diye canhiraş bağırırım.milletten yardım iste laptopu mühendis mi taşırmıs soföre patron söylesin taşıtsın.biliyorum özel iştesin ama annesi o da bir can[QUOT
Merhaba eğer yaşıyorsa 11 haftalık olacak, en son 9 haftada yaşıyordu. Ama miğde bulantılarım azaldı hatta yok oldu.
Yaa sinir oluyorum böyle şeylere şimdi çocuk düşse yok o kesin anomalili idi ondan düştü dicekler. Ya walla evde yatarken bebek düşse anormalmiş kısmet böyleymiş falan diyeceğim ama geçen hafta çektiğim eziyetten sonra ne diyeceğimi şaşırıyorum o kadar kötü araba sürdüki en sonunda da ani bir fren yaptı hatta yapmasaydı çarpıyorduk. Tümseklerin üstünden zıpladı off , sonra laptopu servis aracına kadar taşıdım ne bileyim ne düşüneceğimi. Seminerde de enjeksiyon makinesi çalıştıracakları hiç aklıma gelmezdi. Hem madem hep anormal bebekler düşüp sağlıklılar doğuyorsa o zaman doktor tarafından yataktan çıkması yasaklanan kanamalı kadınlar var onlar sonunda neden sağlıklı doğuruyor madem o kadar düşme eğimli bu bebekler bıraksınlar da düşsün neden kesin yatak istiraati veriliyor ve bebek sağlıklı çıkıyor .
Ve isten atamazlarmış da benim bildigim.o kadar çalışiyorum biraz yardımcı olun de.insan içinde hissediyor onu korumayı degil mi yani