Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba serap yanlız degılsın 18 yasında bır oglum var var ve 2. evlılıgımı yaptım esımin ilk evliliği ve deli gıbı çocuk istiyor ailemizi büyütmek istiyor .prp ile ilgili hiçbir bilgim yok nedir nedeğildir kısaca acıklarsan cok sevınırım . benım surecım 2 sene once başladı 6 ay denemeden sonra sonuc cıkmayınca dr a gıttım tabı 3-4 dr degıstırdım en son drum kanal fılmı cekltı ve yumurta kalıtesıne baktı tabı esımınde spermelerıne esımde sorun yok ancak bende yumurta kalıtesi ve adeti düşük vs .
ilk tüp bebek denememde opu işlmeinde yumurta cıkmadı
ikinci sınde cıkan yumurta dollenmedı 1 adet
3. sunde 1 adet dollendı 5. gun embıryosu transfer edıldı ancak tutmadı
4. unsunde 2 adet toplandı 1 adet 3. gun embıryosu olarak su an test gunumu beklıyorum .
dogurgan oldugumu bıldıgım için ilk başlarda o kadar hafıfe aldım kı bu işi
ama her asamada bambaşka tranvalar yasattı
bızım yaslardakı hastalarda en buyuk etken stres (iş evlat aile bazen temızlık yemek yapmam bıle )
sigara alkol konusuna hıc gırmıyorum aksamcıyımdır .

bakalım umarım senın ıcını bıraz rahatlatmısımdır YANLIZ DEGILSIN

SELAMLAR

A öyle mi harika akrabalarınız adına çok sevindim darısı bizim başımıza

Standart tüp bebek ücreti 9.000 tl, buradan bakınca piyasadan çok farklı görünmüyor ama yaş ileri ve haliyle de yumurta/sperm sorunları varsa ekstralar çıkabiliyor. Bizim mikrochip ve 5 embriyo NGs dahil 23.000 tl tuttu şimdilik. Devamında neler çıkar bilmiyorum hayırlısı inşallah bebek çıkar

23,000 miii ufff,
9000 deyince insana bi ayarlanır gibi geliyor ama,geldiği nokta korkunç,inşAllah sonunda sağlıklı bir yavru olur
ngs ücreti nedir embriyo başına

Benim 27 aralıktan sonraki kürtajımdan sonra adet düzenim diye bir şey kalmadı ama adet görmediğim halde 4 yumurta görüldü ve toplama amaçlı değil de ani bir menopoz mu düşüncesiyle ilaç tedavisi uygulandı ve yumurtaların büyüdüğü görüldü sanırım menopoz olmadığı bu şekilde anlaşıldı.bundan sonra bu ayın 15 inde adet gördüm ama bu seferde o 4 yumurtadan biri kiste dönmüştü..Tedaviye başlayamadık. Doktorum normalde doğum kontrol hapı kullanarak baskılama yaparız kist için ama ben şu an bunu yapmak istemiyorum dedi. Sanırım hormonlarımın sapıtmasından çekindi git 20 gün sonra gel kendi kendine geçmediyse son 1 hafta baskılama yaparız olmadı aspire ederek alır ve tedaviye başlarız dedi.

Sizin durumunuza gelince eğer eski mesajlarımı okuduysanız bu dönemde en kullanılması gereken en önemli vitaminleri yazdım.Size de önemle kullanmanızı öneririm hatta erkekler için yazdığım önerileri de okumanızda ve uygulamanızda fayda var. Hayıt tohumu ve bu tarz macunları bence kullanmayın. Bunlar şu durumda size faydadan çok zarar verebilecek şeyler. Hayıt hormon dengesini başka yerleri bozarak bir anda tepetaklak edebilecek bir bitkidir.Hele hele tüp bebek tedavisi sırasında sakın ha diyeyim.Bu yüzden transferi iptal olan kadınlar gördüm ben.İnanın internette yazanların aksine adet düzenlemesinde hayıt yada benzeri bitkilerin fazla etkisi yok bunlar daha çok adet sırasındaki sancı depresif vs.. gibi durumlara psikolojik olarak etki eder.Menopoza giriyorsanız bunu engelleyebilecek bir bitki yoktur.FSH yüksekliğini bir kez yükseldikten sonra düşürecek bir bitki de yoktur. Bir şeilde etkilese düşürse dahi FSH bir kez yükseldi mi düşük anında bile yüksek değerdeki gibi işlev yapar yumurtalıklarınız. Bu sebeple sizin burada yapmanız gereken kalan yumurtalarınızın kalitesine yönelik bir şeyler yapmaya çalışmaktır. Bu da ancak yaşam tarzınıza dikkat etmek,oksijen radikallerinin oluşturabileceği DNA hasarından korunabileceğiniz tarzda yaşam sürmeniz ( sigara içmemek paket gıda konserve vs.. uzak durmak gibi) , ubiquinol , folik asit omega 3 ve l- arginin içeren vitaminlerle kısmen olabilir. Sigara içiyorsanız da astaksantin yada c vitamini kullanmanız d yada demir eksiğiniz var sa bunları takviyelemenizle olabilir.

Ankara da MEmorial Bahçeci de Berfu hanımla görüşmeyi hiç düşündünüz mü;* Tedavinize başlamadıysanız bir de orayla görüşün derim. Bahçecinin laboratuvar kalitesi ve tecrübesi çok ama çok iyidir.Dünya daki 3. iyi merkez olarak kabul edilir ve oxford üniversitesiyle de bilimsel işbirliğinde olan bir merkezdir.

Teşekkür ederim. O zaman sizin inşallah yakın zamanda iyi haberlerinizi alacağız. Bende yarın gideceğim. Şu an menopur iğne ve hap kullanıyorum bu akşam 5. olacak yarın Recai Hocanın oraya gideceğim bakacaklar. inşallah büyümüştür. :
PRP uygulamasını da ben cildim için yaptırmıştım. Yumurtalar için yapılan uygulamada öğrendiğim kadarı ile direk yumurtalıklara kendi kanımızdan elde edilen sıvı enjekte ediliyor. Bir anlamda hücre yenilemesi. yani böyle bakınca mantıklı ama hangi evrede olmalı ve ne kadar sürüyor öğreneceğim. Timur Gürkan ile ilgili bazı yazıları okuyarak ilgilendim ben de erken menapozda falan yumurta üretimi sağladıklarını ve PRP de yaptıklarını öğrendim. Ama Bir ticarethane orası da 2000 lira falan dediler Cumartesi günü de oraya gideceğim. Muayene için de 450 dediler.....
Benim hep tek yumurtam oldu bu süre zarfında. Hatta beni bırakmadığı için ona hep teşekkür ediyorum. Umudumun olmasını sağlıyor. Altın yumurta diye bahsediliyor ya hep onu hayal ediyorum bende. Ben mümkün olduğunca sağlıklı olmaya çalışıyorum. Tek kaçamağım sigara oda azalttım. İnşallah hepimiz için güzel olur...

Teşekkür ederim. Şu an Recai Papuççu ya gidiyorum ama tavsiyenize de kulak vereceğim. Doğru bu işlemlerde laboratuvarın çok kıymeti olduğunu biliyorum. Benim de Kasım ayında kendiliğinden adetim sonrasında doktor yumurta kistleşmiş demişti Batıl şeylere inanmam ama bitkilerin şifasına itimad ettiğim için biraz da medet ummak adına kullandım. Geçmiş yıllarda daha travmatik idi benim durumum aile geçmişimde de erken menopoz var. Dediğiniz vitaminleri alacağım.

Merhaba hala bakıyormusunuz buraya bilmiyorum ama gerçekten o kadar zamandır kadınlar kulübüne bakarım bu gurubu yeni huldum. Bu bir işarettir belki de Allah ımın mucizelerine inanıyorum. Ben de umud ediyor ve bekliyorum. İnşallah hepimiz dileklerimize kavuşuruz. Bence biz bunu hak ediyoruz

Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak ben tüp bebek tedavisi için şişli memorial Semra hanımdan randevu aldım mayıs ayına yalnız eşimin arkadaşları Koç üniversitesi hastanesi Barış Ata yı tavsiye etmişler,şimdi eşim bu hastaneye gidelim diyor daha önce Barış beye giden var mı Bilgisi olan var mı?

Ehehe tabi ki, 17 folikullu hatuna prp derse, amiyane tabirle kicina tekmeyi hakeder
O para makinasi hepsinde var valla; o yuzden hicbirine 100% guvenmemek en iyisi

Sen sigarayi birakabildin mi?

Valla bana da sadece sigarayı bırak dedi. Öyle çokta yumurtam yok..hiç prpden bahsetmedi..
O kadar kalabalık ki ticari bişey yapmalarına gerek yok gibi geldi1 günde trilyon kazanıyor olabilirler

Ben aslinda son iki senedir kafami duvarlara vuruyorum, neden kadin dogumcu olup infertilite uzerine ihtisas yapmadim diye. Vallahi bu azimle piyasanin anasini aglatirdim...

Yok yok ben bu vicdanla parasi olmayan herkese halk gunu falan yapardim, benden bir cacik olmazdi...

Bu 3 büyükler hakkını veriyor birde başında prof. yazan ne lab.ı ne kendi iyi olan doktorlar var.çoğu yerde alalade hele 30 yaşındaki kızlar pozitif alıyor ya onlarda harbi çok zorlanmışlardır

Sorma guzelim ben de sinir oluyorum o tiplere. Bir de o kizciklari saf saf kandiriyorlar; gidip dovesim var hepsini tek tek...

Sorma guzelim ben de sinir oluyorum o tiplere. Bir de o kizciklari saf saf kandiriyorlar; gidip dovesim var hepsini tek tek...
Benim de en çok takıldığım konu bu.Kanunen bu doktorların reklam yapma yasağı var.Fakat hastaların en mahrem durumlarının paylaşıldığı,yazışmaların,tahlil sonuçlarının çarşaf gibi yayınlandığı sosyal medya hesapları ortalığa saçılmış.Üstelik başarı diye çığlıklarla kutlanan vakalara bakın 25 yaşında 2 deneme yapmışHele bir doktor var tövbe estağfurullah, hastalarını azarladığı yazışmaları yayınlıyor.Yazık içim parçalanıyor gördükçe, çaresizlik içinde insanlar bir umut boyunlarını büküyorlar.Bakanlık sağlam bir denetleme yapsa, şu muhteşem başarılı kliniklerin yarısından fazlası kapatılır.

Ehehe tabi ki, 17 folikullu hatuna prp derse, amiyane tabirle kicina tekmeyi hakeder
O para makinasi hepsinde var valla; o yuzden hicbirine 100% guvenmemek en iyisi

Sen sigarayi birakabildin mi?

İğneleri olduğum sıralar hiç canım istemiyordu midem bulanıyordu zorla 2-3 tane içebiliyordum. Opu’dan sonra bi rahatlama geldi bana döndüm eski halime içiyorum valla fosur fosur kendime bi hedef koyayım diyorum ama ne zamanı koysam bilemedim. Şimdi aklıma geldi! NGs ‘den sonuç iyi gelirse bırakayım bari o gün. Yoksa uzayıp gidecek bu iş

Nedense ben üniversitelere soğuk bakıyorum bu tedavi sizin psikolojinizle ilerleyen bir süreç bu nedenle sizin rahat ettiğiniz doktorla güven bağı kurabildiginiz bir yer olması bence en önemlisi umarım seçiminiz sizin için hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…