- Konu Sahibi akideciknane
-
- #66.341
Yarın opum var 6 folikül görünüyordu bakalım neler olacak sen nasılsınA Arya-78
E Elexus
T tunserD12
F Fundukfunduk
@missmarypoppins
Nasilsiniz kizlar? Hic sesiniz solugunuz cikmiyor; iyi haberlerinizi bekliyoruz
Yarın opum var 6 folikül görünüyordu bakalım neler olacak sen nasılsın
Selam, ne kadar düşüncelisin gebe halinle bizi de unutmadın eğlenceli anneA Arya-78
E Elexus
T tunserD12
F Fundukfunduk
@missmarypoppins
Selam, ne kadar düşüncelisin gebe halinle bizi de unutmadın eğlenceli anneBende stres aldı başını gidiyor arkadaşım transfer için adeti bekliyorum. Karmakarışık duygular sardı her yanımı Bazen neden olmasın olabilir diyorum bazen de bu işler o kadar kolay değil Arya hanım daha ilk transferde sen hayırdır diyorum.Özetle hafif bir dağıldım ben:)
A Arya-78
E Elexus
T tunserD12
F Fundukfunduk
@missmarypoppins
Şişli Memorial ya da Bahçeci Fulya da denemenizi öneririm laboratuvarları çok iyi. PRP de iyi olabilir. Bülent Tıraş geçen Zahide Yetiş'in programında 8 kişiden olumlu sonuç aldıklarından bahsetti. Bu PRP yöntemi büyük ihtimal tüp bebek tedavisinde sıklıkla karşımıza çıkacak.Arkadaşlar 4.tedavim yine dôllenemeyen yumurta ile bitti maalesef doktor prp deneyelim dedi yaptiran olumlu sonuç alan arkadaşlar varmı
Benim 18 yumurtam toplandı, 14 tanesi Olgun bulundu 12 tanesi döllendi, ilk üç gün bi güzel haberler aman süperler vs derken 5. Gün duvara tosladıkkala kala 7 tane embriyom kalmıştı ve 5. Günde istenen gelişmeyi göstermediler 6. Güne bekleteceğiz dediler ben şok , akşamına tekrar kontrol ettiler 4 tane iyiydi, +1 tanesi de 6. Gün embriyosu oldu. özetle 5 tanesi sağlıklı bulunup biyopsi alınıp donduruldu, 1 hafta önce de ngs’ye gittiler, biz de kafa dağıtmak için tatile geldik göbeğimi güneşlendiriyorum iğne izleri geçsin diye
Benim 18 yumurtam toplandı, 14 tanesi Olgun bulundu 12 tanesi döllendi, ilk üç gün bi güzel haberler aman süperler vs derken 5. Gün duvara tosladıkkala kala 7 tane embriyom kalmıştı ve 5. Günde istenen gelişmeyi göstermediler 6. Güne bekleteceğiz dediler ben şok , akşamına tekrar kontrol ettiler 4 tane iyiydi, +1 tanesi de 6. Gün embriyosu oldu. özetle 5 tanesi sağlıklı bulunup biyopsi alınıp donduruldu, 1 hafta önce de ngs’ye gittiler, biz de kafa dağıtmak için tatile geldik göbeğimi güneşlendiriyorum iğne izleri geçsin diye
Transfer için adeti niye bekliyorsunuz?özel bi uygulama mı?Selam, ne kadar düşüncelisin gebe halinle bizi de unutmadın eğlenceli anneBende stres aldı başını gidiyor arkadaşım transfer için adeti bekliyorum. Karmakarışık duygular sardı her yanımı Bazen neden olmasın olabilir diyorum bazen de bu işler o kadar kolay değil Arya hanım daha ilk transferde sen hayırdır diyorum.Özetle hafif bir dağıldım ben:)
Benim geçen aydan 2 adet 3.gun embriyosu var bu ayda toplanacak sonrasını bilmiyorum henüz hayırlısı diyelim hepimiz içinSuper sayi cok sevindim, insallah daha fazla toplanir. Bu senin ikinci mi ucuncu mu olacak? Ilk toplananlar ne alemde?
Ben aynen devam kanamam var hala kahverengi. Moral bozmayayim diye cok yazmiyorum dirdir buraya; ama kalbim elimde geciyor butun gunlerim. Ara ara durup dururken aglamaya falan basliyorum; iyice saykoya bagladim yani...
29 Nisan kontrolum var yine, insallah iyi haberler veririm hepinize
Yani ben çok tecrübesizim bu konularda ama özel bir uygulama olduğunu sanmıyorum.Hani adetin 2. Günü hazırlıklara başlanıyor ya transfer için.Yanlış mı biliyorum ben?Doktorum hist.den sonra ilk adetle hazırlıklara başlayalım dedi?
Oyy ağzın bal yesin vallaha şu süreci bir öğrenememiştim:)Benimkiler hepsi 5. Gün bu durumda döngünün kaçıncı günü olur transfer en geç?21-22 mi?Donmus embryo transferinde standart uygulama diye dusunuyorum bu canim. Adetinin ikinci gununde herhangi bir kistin falan yoksa hamilelige engel teskil edecek, estrofeme baslatacak doktorun. Takribi 15 gun sonra rahim kalinligini olcecek ultrason muayenesinde; yeterli kalinliga ulasmissa progesterona baslatacak. Progesterona basladiktan bes gun sonra da transferin olur (eger 5. Gun embryosuysa).
Bu tabi benim tecrube ettigim protokol, baska doktor baska yol izler bilemem.
Oyy ağzın bal yesin vallaha şu süreci bir öğrenememiştim:)Benimkiler hepsi 5. Gün bu durumda döngünün kaçıncı günü olur transfer en geç?21-22 mi?
Sayin cok guzel hayatim, normal o dususler; bak ne guzel bes tane aslan gibi NgS’lik olmus. O sayi icin arka arkaya dort bes opu yaptiran da var. Cok sevindim senin adina, insallah test sonucunda da yuzun gulecek
Haber ver mutlaka, burada hepimize moral oluyor iyi haberlerimiz
Tipitip’in fotografi kaynadi ama arada, unuttum sanma yani
Bence bi sorun. Doktorlara sormadıkça cevap alamıyoruz. İçiniz rahat olur.Günaydın arkadaşlar dün opu işlemi yapıldı 7 tane yumurta toplandı.Benim sizlere sormak istediğim bir soru var sizce transferden önce tekrar histeroskopi yapılıp çizik atılmasını doktora önereyim mi daha önceki Ekim ayında yapılmıştı ,yoksa transfer hazırlıklarına direk başlamalimiyim
İyi haberlerini bekliyorum, inşallah güzel embriyo olurlar.Günaydın arkadaşlar dün opu işlemi yapıldı 7 tane yumurta toplandı.Benim sizlere sormak istediğim bir soru var sizce transferden önce tekrar histeroskopi yapılıp çizik atılmasını doktora önereyim mi daha önceki Ekim ayında yapılmıştı ,yoksa transfer hazırlıklarına direk başlamalimiyim
kürtaj yada düşük yapmadıysan gerek yok. yaptıysan da HSG çektirmen yeterli.yapışıklık varsa yaptırtırsın yoksa gerek yokGünaydın arkadaşlar dün opu işlemi yapıldı 7 tane yumurta toplandı.Benim sizlere sormak istediğim bir soru var sizce transferden önce tekrar histeroskopi yapılıp çizik atılmasını doktora önereyim mi daha önceki Ekim ayında yapılmıştı ,yoksa transfer hazırlıklarına direk başlamalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?