- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.981
Kızlar çok şükür sonunda benim yumurtalar tepki vermeye başladı. Bu günkü muayenemde Güvenç Bey 1 tanesinin iğneleri pzt kesmiş olmamıza rağmen büyüdüğünü diğerlerinin de ihtimali olduğunu söyleyerek tekrar iğneler verdi. "Duruma bakacağız toplanabilirse toplayacağız ama en kötü ihtimal bu durumu görmeliyiz ki bundan sonraki yöntemimizi ona göre belirleyeceğiz" dedi. ,nasıl bir stres yaşamışşam şu an inanılmaz yorgun ama keyifli hissediyorum kendimi
Bende cok sevindim hayırlısiyla tamamina ersin inş.Kızlar çok şükür sonunda benim yumurtalar tepki vermeye başladı. Bu günkü muayenemde Güvenç Bey 1 tanesinin iğneleri pzt kesmiş olmamıza rağmen büyüdüğünü diğerlerinin de ihtimali olduğunu söyleyerek tekrar iğneler verdi. "Duruma bakacağız toplanabilirse toplayacağız ama en kötü ihtimal bu durumu görmeliyiz ki bundan sonraki yöntemimizi ona göre belirleyeceğiz" dedi. ,nasıl bir stres yaşamışşam şu an inanılmaz yorgun ama keyifli hissediyorum kendimi
Olabilir evet. Çok sık karşılaşılmasa da şöyle oluyor mesela hücrelerden bazılarında sorun var bazılarında yok diyelim. Alınan hücre sorun olmayan kısma denk geldiyse sorun yok denebilir ama sorun vardır. Amniyosentezde de bebeğin dışındaki hücrelerden örnek alınıyor ya sonuçta bebeğin kolundan bacağından alamıyorsun oradaki hücrelerde sorun olabiliyor ama bebekte olmayabiliyor. YA da tam tersi de olabiliyor.Maalesef biyolojik düzen böyle acaip karmaşık birşey. Tıpta bir gün ölümü tadacak olmamız dışında hiç bir şey %100 olmuyor maalesef.Ben bir tanıdıktan şöyle bir şey duymuştum 25 yaşındaki anne amniosentez yapmasına rağmen ve normal denmesine rağmen down sendromlu bebek dünyaya getirmiş. Ekşi sözlükte de yazarlardan biri nifty testte normal denmesine rağmen bebeğinin down olduğunu yazmıştı. Böyle bir şey mümkün müdür mesela mozaik down da böyle olabilir mi ?
Ben kusura bakıyorum valla bilesin. Ama merak etme bunun acısını çıkaracağım senden de diğerlerinden de. Dur hele bir geçeyim şu opudur transferdir o işlere o zaman her gün burada gelip bir numaralı paranoyak olmazsam ne olayım.Merhaba kızlar, dün herkesi telaşlandırdım kusura bakmayın. Keseyi gördük olması gereken yerde. Ama hep ya bir şey olursa korkusu var sabah biraz hızlı yürüdüm ya bir şey olduysa diye düşünüyorum. Banyodan sonra ya sıcak su zarar verdiyse vs .. Her gün bir şey mi oldu acaba diye içinden kuruyorum ilki karnımda ölmüştü bildiğiniz gibi. Dün mesela çok halsizdim bugün daha dincim , ama hamilelerin uykulu olması lazım neden dinç hissediyorum ki , ya bir şey olduysa vs.
2.doktordan olumlu şeyler duydun kafan rahatladı, Yumoşlar atağa geçti, stres gidince bence, ayyy bu stresten geliyor basimiza ne geliyorsa, tebrik ederim, kocaman ve de saglikli olsunlar insAllahKızlar çok şükür sonunda benim yumurtalar tepki vermeye başladı. Bu günkü muayenemde Güvenç Bey 1 tanesinin iğneleri pzt kesmiş olmamıza rağmen büyüdüğünü diğerlerinin de ihtimali olduğunu söyleyerek tekrar iğneler verdi. "Duruma bakacağız toplanabilirse toplayacağız ama en kötü ihtimal bu durumu görmeliyiz ki bundan sonraki yöntemimizi ona göre belirleyeceğiz" dedi. ,nasıl bir stres yaşamışşam şu an inanılmaz yorgun ama keyifli hissediyorum kendimi
Ben kusura bakıyorum valla bilesin. Ama merak etme bunun acısını çıkaracağım senden de diğerlerinden de. Dur hele bir geçeyim şu opudur transferdir o işlere o zaman her gün burada gelip bir numaralı paranoyak olmazsam ne olayım.O zaman görücem sizi :)))))))))
Ben de bugün kontrole gittim.
İğneler 3 idi 4 oldu
Oyyyy, caniiimmm, yazik valla sana
Bosver sen simdi igneleri...
Ne oldu tipitip fotosu bakiim?
Nifty nedir ?Teşekkürler, sen en azından kromozomlarını saydırdın ben mecburen nifty yaptıracağım günü gelirse inşallah.
nifty anneden alinan 1 tup kanla bebegin saglikli olup olmadigini belirleyen test diye biliyorum kuzenim yaptirmisti yurt disina gonderildi dediler bebegin cinsiyeti bile belliydi testte yuzde yuz hic bir test yok diyor yinede doktorlar .bence bilinse bile 10 haftadan sonra yapilacak bisey yokNifty nedir ?
Tüm hastalıklara mı bakıyor yoksa sadece bir hastalığa yönelik mi çalışıyor?nifty anneden alinan 1 tup kanla bebegin saglikli olup olmadigini belirleyen test diye biliyorum kuzenim yaptirmisti yurt disina gonderildi dediler bebegin cinsiyeti bile belliydi testte yuzde yuz hic bir test yok diyor yinede doktorlar .bence bilinse bile 10 haftadan sonra yapilacak bisey yok
tam olarak bilmiyorum ama down sendromu icin yaptirdilar cinsiyetide yaziyo dedilerTüm hastalıklara mı bakıyor yoksa sadece bir hastalığa yönelik mi çalışıyor?
Hastalık değil de genetiğine bakıyorlar. Kromozomal anomalilere bakıyorlar. Donw sendromu gibi .Veya cinsiyet anomalileri xxy yada xyy gibi yada xxx gibi . 40 yaş üstü yumurtalar yanlış şekilde bölünebiliyor ve genetik anomaliler artıyor.Tüm hastalıklara mı bakıyor yoksa sadece bir hastalığa yönelik mi çalışıyor?
De gettt. Sen karnındakini sağa sola vurma .merdivenlerden yuvarlama yeter bana:)))) Bir de senle uğraşmayalım cıks cıks cıks :))))))Kiz sen bir oralara gel hayirlisiyla, biz senin paranoyani da cekeriz kahrini da...
Nifty nedir ?
3. gün için 8 hücre normal 10 hücreli olması çok iyi bir şey canım. 5. güne gitme şansı yüksek oluyor. NGS yaptıracakmısın?Merhaba kızlar hastaneden aradılar 3.gun biri 8 hucreli diğeri 10 hücreli dondurulmus kalitesini sordum mesela 3ab mi nedir dedim telefondaki kişi öyle bir bilgi yok o sadece 5.gun embrıyolarında oluyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?