Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim doktorum da önermiyor çok pahalı diyor sanırım bir tupbebek parasını buluyor bizim için yüksek bir rakam

Nsg nedir bilmiyorum ama dr ilk gittiğimde genetik test istediğimizi bildirmiştik. Doktor embriyo travma görüyor, sağlam olanın sakatlanma riski olabilir demişti. Biz de eşimle korktuk vazgeçtik. İlk denememizdi ve transfer tutmadı. Şimdi Nsg öğrendim buradan. İstiyorum ama hâlâ korkuyorum bi sakatlık çıkar mı diye

Okuyabildiğim kadarıyla ben farklı ilaçlar kullandım. İğnenizi karından yapacaksanız kendiniz yapabilirsiniz. Ben asla yapamam diyordum :))) sonra Oooo :))))

İğneci geldi yaptı, o da kendiniz yapabilirsiniz dedi ama şimdilik beni biraz geriyor o saplama anı :))) alışırım belki inşallah. Ya da alışmama gerek kalmasa ne güzel olurdu, ben iğneleri sadece opu’dan önce sanıyordum ama bugün sordum transferden 1 önceki reglde 21.gün tek doz, transferden önceki 5 gün + gebelik oluşursa da belki 10 belki 16 hafta kalçadan iğne dedi Tipitip hemşirem.
Kevgire dönücez gibi görünüyor

Olumlu sonuç alın da ❤

Benim kafam karisti simdi. Bu ucuncu denemeniz, ilkinde 3. gun, ikincisinde 2. gun transferi olduysaniz, besinci gune gidemedigini nereden biliyorsunuz ben mi kacirdim bir hususu?
5 embriyo vardı 1 tanesini transfer edip geriye kalanlari 5.güne beklettiler olmadı doğrulamak kalmadı yani diğerinde az ilaç ile 3 embryo oluştu 2.gün yerleştirildi kalan olmadı zaten bu şekilde

Anladım mesafeyle oynuyoruz yani ufak ufak. Teşekkür ederim kendim yapmaya başlarsam uygulayacağım.

5 embriyo vardı 1 tanesini transfer edip geriye kalanlari 5.güne beklettiler olmadı doğrulamak kalmadı yani diğerinde az ilaç ile 3 embryo oluştu 2.gün yerleştirildi kalan olmadı zaten bu şekilde

Himmm, sizinki degisik bir protokol sanirim.
Neyse bakalim, insallah bu seferde hayirlisiyla tutar.

Hadi hayirli olsun,bol Yumoşlu sonuçlar olsun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…