- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.701
Benim doktorum da önermiyor çok pahalı diyor sanırım bir tupbebek parasını buluyor bizim için yüksek bir rakamValla ne kadar profesor de olsa bizim yasadigimiz travmayi kesinlikle anlayamazlar. Onlar da insan sonucta ve hata yapabiliyorlar. Benim doktorum da bu hatayi yapti bende ve yapiyor hala da goruyorum hastalarina ilk etapta onermiyor, neredeyse caydiriyor bu niyetle gidenleri. Tabi ki risk var, embryoya zarar verilebilir, normal olan bir embryo test sonucunda hatali gorulup ekarte edilebilir vs. ama butun bunlari olcup tarttigimizda hicbirisi bence karninda yasayan bir canlinin kalbinin durdugunu duymaktan ya da kanamayla dusuk yapmaktan daha kotu degil bence. Olsun benim bir iki embryom zarar gorebilecek bile olsa ben o riski almak istedim, cunku tutup da kaybetmek cok zor... hem de cok zaman ve psikolojik guc kaybettiriyor.
Nsg nedir bilmiyorum ama dr ilk gittiğimde genetik test istediğimizi bildirmiştik. Doktor embriyo travma görüyor, sağlam olanın sakatlanma riski olabilir demişti. Biz de eşimle korktuk vazgeçtik. İlk denememizdi ve transfer tutmadı. Şimdi Nsg öğrendim buradan. İstiyorum ama hâlâ korkuyorum bi sakatlık çıkar mı diyeValla ne kadar profesor de olsa bizim yasadigimiz travmayi kesinlikle anlayamazlar. Onlar da insan sonucta ve hata yapabiliyorlar. Benim doktorum da hu hatayi yapti bende ve yapiyor hala da goruyorum hastalarina ilk etapta onermiyor, neredeyse caydiriyor bu niyetle gidenleri. Tabi ki risk var, embryoya zarar verilebilir, normal olan bir embryo yest sonucunda hatali gorulup ekatte edilebilir vs. ama butun bunlari olcup tarttigimizda hocbirisi bence karninda yasayan bir cainin kalbinin durdugunu duymaktan ya da kanamayla dusuk yapmaktan daha kotu degil bence. Olsun benim bir iki embryom zarar gorebilecek bile olsa ben o riski almak istedim, cunku tutup da kaybetmek cok zor... hem de cok zaman ve psikolojik guc kaybettiriyor.
1.de 3.gun 2.de 2.gun embroyosu transfer edildi çarşamba günü tekrar opu var bakalım neler olacak ☺
Benim doktorum da önermiyor çok pahalı diyor sanırım bir tupbebek parasını buluyor bizim için yüksek bir rakam
Okuyabildiğim kadarıyla ben farklı ilaçlar kullandım. İğnenizi karından yapacaksanız kendiniz yapabilirsiniz. Ben asla yapamam diyordum :))) sonra Oooo :))))
Olumlu sonuç alın da ❤İğneci geldi yaptı, o da kendiniz yapabilirsiniz dedi ama şimdilik beni biraz geriyor o saplama anı :))) alışırım belki inşallah. Ya da alışmama gerek kalmasa ne güzel olurdu, ben iğneleri sadece opu’dan önce sanıyordum ama bugün sordum transferden 1 önceki reglde 21.gün tek doz, transferden önceki 5 gün + gebelik oluşursa da belki 10 belki 16 hafta kalçadan iğne dedi Tipitip hemşirem.
Kevgire dönücez gibi görünüyor
5 embriyo vardı 1 tanesini transfer edip geriye kalanlari 5.güne beklettiler olmadı doğrulamak kalmadı yani diğerinde az ilaç ile 3 embryo oluştu 2.gün yerleştirildi kalan olmadı zaten bu şekildeBenim kafam karisti simdi. Bu ucuncu denemeniz, ilkinde 3. gun, ikincisinde 2. gun transferi olduysaniz, besinci gune gidemedigini nereden biliyorsunuz ben mi kacirdim bir hususu?
Hemşirenin bana tarifi şu şekilde olmuştu; göbek deliğinizin iki veya üç parmak ötesi. Göbek deliğinin sağ sol üst aşağı. Seçin her seferinde. Çünkü bir süre sonra aynı yere denk geliyor. Ben önce göbek deliğimden üç parmak ölçü alarak sağ bir gün sol diğer hün şeklinde yaprım. Devir dönünce iki parmak ölçü aldım. Dört parmak da oluyor. Çok sıkışırsanız aklınızda olsun. İnanın karından iğneyi hiç hissetmiyorsunuz
Ayyyyy biri İran bunlarınBenim de himalayanım var bir tane.Tam bir zilli.Çok güzelmiş bu bebikler❤
5 embriyo vardı 1 tanesini transfer edip geriye kalanlari 5.güne beklettiler olmadı doğrulamak kalmadı yani diğerinde az ilaç ile 3 embryo oluştu 2.gün yerleştirildi kalan olmadı zaten bu şekilde
Çiçeği burnunda 41Yas kacti sizin?
Bu da benim pasaklı prensesim teyzesiSenin zillini fotografini gonderir misin? Ben hastasiyim bu yaratiklarin da
Bu da benim pasaklı prensesim teyzesiEki Görüntüle 2250360
Ahahahahahah:))Üstelik de şaşıAy ben yerim onun agzini burnunu patilerini, Allaaam ne tatli birsey bu sapsik yaaa asik oldum resmen
Çiçeği burnunda 41
Ahahahahahah:))Üstelik de şaşı
Hadi hayirli olsun,bol Yumoşlu sonuçlar olsun insAllahHoca hiç havuzdan bahsetmedi ama bugün iğneleri tarif eden “Tipitip” hemşire süreci anlatırken “gerekirse havuz yapılır bu süreç tekrarlanır” dedi.
Zaten 30 saattir uyumamışım! Ruh halim dalgalanıp duruyor. Bir an evvel çıkıp gitmeye baktım hiç kurcalamadım.
Gerekirse yapacağız tabi ne yapacağız yumurtalar fos çıkarsa..
Bu arada ilaçlar 2500-3000 tutar demişlerdi, ilk 4 günlük dozla çok şükür ulaştık bu rakamlara gururluyuz
Ahahahahahah:))Üstelik de şaşı
Çok teşekkür ederim inşallahHadi hayirli olsun,bol Yumoşlu sonuçlar olsun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?