Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim. Tüpler için film çekildiniz mi? Ben daha önceden yaptırdığım testi , farklı durum gelişirse yeniden yaptırıyorum. Misal; gebeliğimde sorun olsaydı da kürtaj olsayfom rahim filmini yeniden çektirecektim. Çünkü kürtajda tüpler yapışabiliyormuş.

Rahim filmi 3 ay önce çekilmiştim,hiç bi sorun yoktu ama kafamı karıştıran 22 Ocak’ta yaptırdığım PRP... Gerçi ben spontan gebeliğimi de PRP ye bağlıyorum,AMH 0,221’di ama yumurtalıklara bi enjeksiyon yapıldı sonuçta ve bu bi enfeksiyona sebep olmuş da dış gebelik olmuş olabilir mi diye de korkuyorum.Sonuçta ne gibi etkilere sebep olduğunu henüz kimse bilmiyor zaten,biz de bir umut diye yaptırmıştık,çaresizlikten..Dün doktorum Progeny ile Prolutan ve Oksapar iğne ile Progestan ve Coraspine başlattı.İlaca başlaması biraz umutlandırdı beni ama dış gebelik değildir demiyor da hiç.Perşembe gel dedi,o kadar

Prp den ziyade Rahim filmi de gebelik olusmasina neden olmus olabilir cnm..

Prp den ziyade Rahim filmi de gebelik olusmasina neden olmus olabilir cnm..
Evet canım,HSG yi yapan doktorum da söylemişti bunu,haklısın.Bir de ben spontan gebelik hiç beklemediğim ve OPU’ya hazırlık evresinde olduğum için beta hcg yaptırdığım güne kadar, Biosteron,Gonamax,Q enzim vs vs her gün yaklaşık 10 tane ilaç kullanıyordum.Gebeyken de 2 hafta kadar o şekilde kullanmış oldum bilmeden,bir de o ara hastalanmıştım,yüksek doz antibiyotik kullandım maalesef,hayırlısı artık,inşaallah bi soruna da sebep olmaz.

Kiz kardesimde pko vardi 3 ay sonra hamile oldugunu farketti bu arada icmedigi ilac antibiyotik,yapmadıgı cirit atlamak dışında spor kalmadi ama bebisimiz dunyanin en yakisikli erkegi olarak literatüre gecti cok sukur saglikli da:)diyecegim o ki yine nasip yine nasip!

Adet

Adet düzensizliğim had safhada. Geçen ay düşük yaptım. Adet olmadım bu vakte kadar. Şu halde tüp bebek için ilaca başladam bünyeye çok mu yüklenmiş olurum ?
Hormon testlerine baktılar mı? Bir de tüp bebek tedavisine başlamışsınız, doktor uygun gördüyse sorun olmamalı.

Dünyanın en yakışıklı bebişine 41 kere maşallah o halde,Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin :) Dediğin gibi nasip canım,gecikme de bari kesseydim ilaçları,hiç aklıma gelmedi.Bekleyeceğiz artık Perşembe’yi...

Allahım sizinde saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin bizi de haberdar edersiniz insallah ..

Dualarim seninle ah anlasamda bir yorumla yüregine su serpsem ama hic tecrubem ve bilgim yok inan...Ama cok guzel dua ederim!
Çok teşekkürler canım ,
İnşallah dediğin gibidir F Feryam . Bu gün hafif bir kahverengi lekelenme başladı sanki adet belirtisi gibi hafif de bir sızım var bakalım ne olacak cuma günü belli eder kendi sanıyorum.

Kızlar bu arada farkettiniz mi ? @sucklingpigs dün akşamdan beri yok. Uçakla Hollanda'ya dönecekti ya. Birazdan "kızlarrrrr biliyor musunuz bu sefer de uçak düştü Allah'tan ben kurtuldum ama pilot ve hosteslere çok fena hırladım korkudan kalp krizi geçirdiler" diye gelirse hiç şaşırmam :)) Kız da mıknatıs gibi bela çekme kapasitesi var :)
şişşşttt @sucklingpigs sağsağlim geldim ben de bebek de iyi diye haber versene yahu merak ettik

Farklı laboratuvarlarda sonuçlar değişebiliyor canım ama çok fazla fark olmaz diye biliyorum. Sen hemen panik yaratma Müstecep beyin Pendik'te oturan bir hastasını tanıyorum HCG si senin gibi değerler vermişti. Panik atak bir hamilelik geçirdi .Ama tam bir cimcime kızı var şu an. tatlı bela dilli düdük bir şey.
Sakin ol panik yapma inşallah senin de bir sorun çıkmaz .

Dediğim gibi folikül olması çok önemli inşallah adette başlıcak bak lekelenme olmuş

tesekkur ederim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin (bende bitane daha istiyorum nasipse )
araniza yeni katildim kalbiyolojik anneyim bitane daha bulmak kolay olmuyo benim esimde sorun spermleri yuvarlak hucreli yani yumurtayi dolleyecek akrozom sperm basi yok sizin yazdiklarinizi okurken tekrar bi arastirma yaptim bu sekilde tup bebekte bile basari sansi yok denecek kadar azmis bunu dun ogrendim bosa 3 tup denemisim sanirim param hayallerim zamanim calinmis gibi hissediyorum bende sorun olmadigini soyledi hep doktorlar zaten ilk opuda 22ikincide 18 sonuncudada 13 yumurta cikmisti fakat ikisinde dollenme oldu birinde olmadi olusan embriyolarda kalitesizdi tabii tutmadi simdi emriyo donasyonu yaptiralimmi acaba diyoruz ben dini acidan dogru bulmadigimdan cok sicak bakmiyorum ama evlat edinmekte cok kolay degil cok stres yasadik vazmi gecer gerimi ister diye öldük öldük dirildik cok sukur simdi hic bir korku kalmadi nufusumuza aldik mahkeme karariyla ayni seyleri tekrar yasamayada korkuyorum bi tane yeter diyen cok var ama ben cok hasret cektim sizler gibi bu dunyaya bidaha gelmiycez istiyorum bitane daha ve cocugum hic bir konuda eksik kalsin istemiyorum kardesle buyumek hakki diye dusunuyorum o yuzden cok ugrastim onu emzirebilmek icin bile sizce ne yapayim fikirlerinize ihtiyacim var sansim olurmu donasyonla yaptirayimmi yoksa yine evlat edinebilmek icinmi cabalayayim hepimiz icin en hayirlisini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…