Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Maşallah sana ve Paşana canım
İsmi belli oldumu
Bende bebiste iyiyiz şükür
amin duana rabbim hayırlısı ile isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Selam arkadaşlar dün transferimden sonra bugün ilk günümü evde dinlenerek geçirdim. Kasığımda ve bacağımda ağrı var. Kasık ağrısı olabiliyor biliyorum ama bacak ağrısını anlayamadım.Bu norma mi bilen var mı acaba

Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah bebişini..bacak ağrısı hiç yasamadım ama kasık ağrıları oluyordu

Kizlar ben artik inandim ben nazara falan geldim. Bu nedir ya test sonucumu aldigimdan beri basima gelmeyen kalmadi. Once merdivenden yuvarlandim, sonra kedimin ustune basiyordum neredeyse icin cekildi beynime kadar. Bugun de Istanbul’a geldigim ucakta ayinin biri koltugu arkaya yatiriyorum diye uzerime saldirdi resmen. Elim ayagim bosandi yemin ediyorum belimden asagisini hissetmiyorum. Ucak doluydu, beni nefes alayim diye hostes koltuguna oturttular, ben ayarlayamadim o yukari kalkan koltuklardan ya bir de kicimin ustune yere dustum.
Yani valla Allah’a emanet insallah duruyordur bebegim. Ben anlamadim gitti nedir bu yahu kursun falan dokturucem valla hocalara gidecem okusunlar beni.
Ya cocugun kalbi falan durmaz di mi bu kadar travmadan sonra acile falan gidip baktirsam mi acaba? Simdi giderim kalbi daha duyulmaya baslamamissa iyice panik olurum diye korkuyorum. Sacmaliyor muyum yoksa? Oyleyse nolur onu da soyleyin. Ay deliricem nolur birsey soyleyin...

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Sakin ol lütfen Hiçbirşey olmamıştır inşallah. İyi düşün olur mu.

Gecmis olsun canim gonlunu ferah tut

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Sakin ol lütfen Hiçbirşey olmamıştır inşallah. İyi düşün olur mu.
Tanınmış bir periontolog arkadaşıma sağlıklı bebek ne yaparsan düşmez sağlıksız ise ne yaparsan yap tutamazsın demişti o yüzden bebiş sağlamdadır merak etmeyin

Geçmiş olsun.Tanınmış bir periontolog arkadaşıma sağlıklı bebek ne yaparsan düşmez sağlıksız ise ne yaparsan yap tutamazsın demişti o yüzden bebiş sağlamdadır merak etmeyin

Geçmiş olsun.Tanınmış bir periontolog arkadaşıma sağlıklı bebek ne yaparsan düşmez sağlıksız ise ne yaparsan yap tutamazsın demişti o yüzden bebiş sağlamdadır merak etmeyin

Sagol canim ya, simdi eve geldim anneannem de ayni seyi soyledi. O’nunla konusunca biraz rahatladim valla elim ayagim bosalmisti, belimden asagisini bir muddet hissetmedim yani... butun manyaklar beni buluyor yahu...

Geçmiş olsun canim,gerçekten senin başına gelen pişmiş tavuğun basina gelmedi, bu arada kalp atışı duyamaman normal, önce keseye bakıyorlar doktorlar, sonra kalp atisi için cagiriyorlar, endişe etme, koruyan Allah..

Sagol canim ya, simdi eve geldim anneannem de ayni seyi soyledi. O’nunla konusunca biraz rahatladim valla elim ayagim bosalmisti, belimden asagisini bir muddet hissetmedim yani... butun manyaklar beni buluyor yahu...
Gecmis olsun cnm Allah sonunu hayreylesin neyse Rabbim melegimizi korur sen kendine dikkat et asıl:)

Günaydın hanımlar güzel bir gün güneş ☀ biraz serin ama olsun. Bügün çıkıp yürüş yapacagım. Ben de gittiğimde ek olarak vitamin takviyesi alayım ne önerirsiniz dediğimde hiç birsey kullanman gerek yok demişti ama bu amh tahlilimi henüz görmedi. Sadece d vitamini 18 cıkmıştı onun için 10 damla d vitamini kullan demişti. Dogal beslen antioksidan içeren besinler tüket demişti. Şimdi benim son yapılan test lerim 11 ocakta yapılan testlerin estradiol 52.49- fsh 13.47 = LH 7.17 = progestron 4.2 = Prolaktin 7.46= serbest t3 3.25 = serbest t4 1.18 =tsh 1.65 = total testosteron 21.41 cıkmıstı dün de amh 0.51 cıktı referans aralığı 0.09=2.96 yazıyor. Benim takviye olarak neler kullanmam gerekiyor ne önerirsiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Sizlere bir soru sorabilir miyim?
Dondurulmuş embriyo transferi kaçıncı günde yapılıyor? Belli bir günü var mı? 17. gün mü, 20.gün mü mesela? Yabancı sitedeki bir kadın adetinin 25. gününde transfer olmuş. Başka bir kadın adeti başladıktan 6 hafta sonra olmuş. 6 hafta östrojen kullanmış, transfer olmuş ve pozitif sonuç almış Tam olarak neye göre belirleniyor? Dondurulmuş transferi olanlar, sizin kaçıncı günde oldu adetinizin?

Öncelikle hayırlı olsun umarım güzel haberide alırsınız hayırlısıyla. Bende çarşamba transfer oldum. Bacak ağrısı yok bende. Ama normalde adetimin ilk günü bacaklarımda ağrı olurdu. Sizinkide normal bir şey gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…