- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.341
öncelikle selamlar uzun zaman oldu buralara girmeyeli sen nasılsın bebisin nasıl toparlanmissinizdir artik çok şükür hersey yolunda 27 haftalık devam ediyoruz bir oğlum olucak Allah nasip ederse tedaviye baslayan devam eden kendi çabalarıyla mücadele eden bütün arkadaşlara Allah hamile kalmayı nasip etsin hamile arkadaslarada hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah bebişini..bacak ağrısı hiç yasamadım ama kasık ağrıları oluyorduSelam arkadaşlar dün transferimden sonra bugün ilk günümü evde dinlenerek geçirdim. Kasığımda ve bacağımda ağrı var. Kasık ağrısı olabiliyor biliyorum ama bacak ağrısını anlayamadım.Bu norma mi bilen var mı acaba
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Sakin ol lütfen Hiçbirşey olmamıştır inşallah. İyi düşün olur mu.Kizlar ben artik inandim ben nazara falan geldim. Bu nedir ya test sonucumu aldigimdan beri basima gelmeyen kalmadi. Once merdivenden yuvarlandim, sonra kedimin ustune basiyordum neredeyse icin cekildi beynime kadar. Bugun de Istanbul’a geldigim ucakta ayinin biri koltugu arkaya yatiriyorum diye uzerime saldirdi resmen. Elim ayagim bosandi yemin ediyorum belimden asagisini hissetmiyorum. Ucak doluydu, beni nefes alayim diye hostes koltuguna oturttular, ben ayarlayamadim o yukari kalkan koltuklardan ya bir de kicimin ustune yere dustum.
Yani valla Allah’a emanet insallah duruyordur bebegim. Ben anlamadim gitti nedir bu yahu kursun falan dokturucem valla hocalara gidecem okusunlar beni.
Ya cocugun kalbi falan durmaz di mi bu kadar travmadan sonra acile falan gidip baktirsam mi acaba? Simdi giderim kalbi daha duyulmaya baslamamissa iyice panik olurum diye korkuyorum. Sacmaliyor muyum yoksa? Oyleyse nolur onu da soyleyin. Ay deliricem nolur birsey soyleyin...
Gecmis olsun canim gonlunu ferah tutKizlar ben artik inandim ben nazara falan geldim. Bu nedir ya test sonucumu aldigimdan beri basima gelmeyen kalmadi. Once merdivenden yuvarlandim, sonra kedimin ustune basiyordum neredeyse icin cekildi beynime kadar. Bugun de Istanbul’a geldigim ucakta ayinin biri koltugu arkaya yatiriyorum diye uzerime saldirdi resmen. Elim ayagim bosandi yemin ediyorum belimden asagisini hissetmiyorum. Ucak doluydu, beni nefes alayim diye hostes koltuguna oturttular, ben ayarlayamadim o yukari kalkan koltuklardan ya bir de kicimin ustune yere dustum.
Yani valla Allah’a emanet insallah duruyordur bebegim. Ben anlamadim gitti nedir bu yahu kursun falan dokturucem valla hocalara gidecem okusunlar beni.
Ya cocugun kalbi falan durmaz di mi bu kadar travmadan sonra acile falan gidip baktirsam mi acaba? Simdi giderim kalbi daha duyulmaya baslamamissa iyice panik olurum diye korkuyorum. Sacmaliyor muyum yoksa? Oyleyse nolur onu da soyleyin. Ay deliricem nolur birsey soyleyin...
Tanınmış bir periontolog arkadaşıma sağlıklı bebek ne yaparsan düşmez sağlıksız ise ne yaparsan yap tutamazsın demişti o yüzden bebiş sağlamdadır merak etmeyinÇok geçmiş olsun arkadaşım. Sakin ol lütfen Hiçbirşey olmamıştır inşallah. İyi düşün olur mu.
Geçmiş olsun. Tanınmış bir periontolog arkadaşıma sağlıklı bebek ne yaparsan düşmez sağlıksız ise ne yaparsan yap tutamazsın demişti o yüzden bebiş sağlamdadır merak etmeyinGecmis olsun canim gonlunu ferah tut
Geçmiş olsun.Tanınmış bir periontolog arkadaşıma sağlıklı bebek ne yaparsan düşmez sağlıksız ise ne yaparsan yap tutamazsın demişti o yüzden bebiş sağlamdadır merak etmeyinKizlar ben artik inandim ben nazara falan geldim. Bu nedir ya test sonucumu aldigimdan beri basima gelmeyen kalmadi. Once merdivenden yuvarlandim, sonra kedimin ustune basiyordum neredeyse icin cekildi beynime kadar. Bugun de Istanbul’a geldigim ucakta ayinin biri koltugu arkaya yatiriyorum diye uzerime saldirdi resmen. Elim ayagim bosandi yemin ediyorum belimden asagisini hissetmiyorum. Ucak doluydu, beni nefes alayim diye hostes koltuguna oturttular, ben ayarlayamadim o yukari kalkan koltuklardan ya bir de kicimin ustune yere dustum.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Sakin ol lütfen Hiçbirşey olmamıştır inşallah. İyi düşün olur mu.
Gecmis olsun canim gonlunu ferah tut
Geçmiş olsun.Tanınmış bir periontolog arkadaşıma sağlıklı bebek ne yaparsan düşmez sağlıksız ise ne yaparsan yap tutamazsın demişti o yüzden bebiş sağlamdadır merak etmeyin
Geçmiş olsun canim,gerçekten senin başına gelen pişmiş tavuğun basina gelmedi, bu arada kalp atışı duyamaman normal, önce keseye bakıyorlar doktorlar, sonra kalp atisi için cagiriyorlar, endişe etme, koruyan Allah..Kizlar ben artik inandim ben nazara falan geldim. Bu nedir ya test sonucumu aldigimdan beri basima gelmeyen kalmadi. Once merdivenden yuvarlandim, sonra kedimin ustune basiyordum neredeyse icin cekildi beynime kadar. Bugun de Istanbul’a geldigim ucakta ayinin biri koltugu arkaya yatiriyorum diye uzerime saldirdi resmen. Elim ayagim bosandi yemin ediyorum belimden asagisini hissetmiyorum. Ucak doluydu, beni nefes alayim diye hostes koltuguna oturttular, ben ayarlayamadim o yukari kalkan koltuklardan ya bir de kicimin ustune yere dustum.
Pazartesi gününü beklemeye karar verdiysen bugün stres yapmamaya çalış lütfen çünkü biliyorsun stres çok daha olumsuz etkiler. Herşey yolunda inşallah canımInsallah ya, Pazartesi gorecegiz artik gitmeyeyim simdi acile falan degil mi daha cok panik olucam. Ay offf...
Gecmis olsun cnm Allah sonunu hayreylesin neyse Rabbim melegimizi korur sen kendine dikkat et asıl:)Sagol canim ya, simdi eve geldim anneannem de ayni seyi soyledi. O’nunla konusunca biraz rahatladim valla elim ayagim bosalmisti, belimden asagisini bir muddet hissetmedim yani... butun manyaklar beni buluyor yahu...
Sagol canim, insallah hayirlisi olsun...
İyiyiz canım şükür. İşe baslamadim emekli ettim kendimi@Sare asmin @elevasyon @yeniay hamislik nasıl gidiyor kızlar doğum ne zaman
sevil35 nasılsın canım yavru kuş ne kadarlık oldu ise başladın mı
@Bebegimhadi sen nasılsın paşam nasıl sen ise başladın mı soracam hep unutuyorum
@gnowee canım sen nasılsın yavru kuş nasıl canim
Öncelikle hayırlı olsun umarım güzel haberide alırsınız hayırlısıyla. Bende çarşamba transfer oldum. Bacak ağrısı yok bende. Ama normalde adetimin ilk günü bacaklarımda ağrı olurdu. Sizinkide normal bir şey gibi geldi bana.Selam arkadaşlar dün transferimden sonra bugün ilk günümü evde dinlenerek geçirdim. Kasığımda ve bacağımda ağrı var. Kasık ağrısı olabiliyor biliyorum ama bacak ağrısını anlayamadım.Bu norma mi bilen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?