- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.381
cın bu şekilde bilindik bir yan etkisi yok diye biliyorum ama hsgnin ağrısı olabilirMerhaba hanımlar ben 12 gün önce histerskobi oldum lazerle rahim yapışıklığını actı ve perdeyi halletti doktorum. Estrofem tb kullanıyorum agrılarım iki gündür cok fazlalastı azalır diye düşünürken. İlacın yan etkisi mi acaba rahim duvarını kalınlaştırıyor muş. Aranızda benim durumumda olan var mı normalmi bu agrılar
Benim de erken çatladı tam toplamaya yakın doktorlar ne dedi incir suyu etkili olmuş olabilirMerhaba kızlar bilenler vardır tedavideydim ben, ama malesef solda gelişen bir yumurtam erken catladi,sağda da 13,14,17.5 yumurtalar vardı ama kan değerime bakılıp tedavi iptal edildi,yumurtası erken çatlayan var mı?incir suyu içiyordum o mu sebep oldu acaba
Bir tane mi çatladi senin,geri kalanlar toplanmadi mi?net bir şey söylemedi doktorum herkesin vücudu farklı,yumurtaları farklı gibi şeyler soyledi,ben inciri söylemedim çünkü daha önceki tedavimde de kullanmıştım bir şey olmamışti,hatta bir defa klomenle yumurtam 23 olmuştu çatlatma iğnesiyle catlamisti bu defa dün 18.5 du bugün çatlamış anlamadım neden böyle oldu diyeBenim de erken çatladı tam toplamaya yakın doktorlar ne dedi incir suyu etkili olmuş olabilir
Toplamadılar canım diğerleri de kaldı öyle çok düşük çatlama oranı ama bazen oluyor isteBir tane mi çatladi senin,geri kalanlar toplanmadi mi?net bir şey söylemedi doktorum herkesin vücudu farklı,yumurtaları farklı gibi şeyler soyledi,ben inciri söylemedim çünkü daha önceki tedavimde de kullanmıştım bir şey olmamışti,hatta bir defa klomenle yumurtam 23 olmuştu çatlatma iğnesiyle catlamisti bu defa dün 18.5 du bugün çatlamış anlamadım neden böyle oldu diye
Sana doktor ne dedi peki?yumurta az olunca kontrol altına alınması da zor oluyor gibi bir şey de dedi doktorum artık ne demekse,bir dahaki denemede klomen ve çok düşük bir iğne verecekmiş ve 18 olduğunda çatlama iğnesi yapacakmış nasıl olacaksaToplamadılar canım diğerleri de kaldı öyle çok düşük çatlama oranı ama bazen oluyor iste
Bana birşey demedi zaten Hacettepe üniversitesi idi açıklama falan doğru düzgün yapmıyorlardıSana doktor ne dedi peki?yumurta az olunca kontrol altına alınması da zor oluyor gibi bir şey de dedi doktorum artık ne demekse,bir dahaki denemede klomen ve çok düşük bir iğne verecekmiş ve 18 olduğunda çatlama iğnesi yapacakmış nasıl olacaksa
Bol şanslar Allah yardımcın olsun. Kan sulandırıcı kullanmanı gerektirecek bir durumun yoksa vermemişlerdir.bana da verilmemişti. Evham yapma her şeye:)) Biraz rahatla inşallah her şey yolunda gidecek diye düşün. :)Herkese merhabaBugün transferimi oldum 5. Güne 1 tane dayanabildi dualarınıza çok ihtiyacım var. Ve şunu merak ediyorum transfer sonrası kan sulandırıcı vermediler bana neden acaba?
Çatlamayı önlemek için baskılayıcı iğne yapılmadı mı?? Güvenç Bey her seferinde yaptırtmıştı bana yumurtam erken çatlamasın diye.Sana doktor ne dedi peki?yumurta az olunca kontrol altına alınması da zor oluyor gibi bir şey de dedi doktorum artık ne demekse,bir dahaki denemede klomen ve çok düşük bir iğne verecekmiş ve 18 olduğunda çatlama iğnesi yapacakmış nasıl olacaksa
Allah ins gönlündeki mucizeyi versin bir olsun senin olsun tebriklerHerkese merhabaBugün transferimi oldum 5. Güne 1 tane dayanabildi dualarınıza çok ihtiyacım var. Ve şunu merak ediyorum transfer sonrası kan sulandırıcı vermediler bana neden acaba?
Biraz gec bir cevap olacak benim ki.3 ayda 3 kez opu oldum ben. bir seferde pas gectikSagol canim, insallah.
Tek koydurdum; ben cok korkuyorum ikizden :)
Çok teşekkür ederim bu zorlu bir süreç hepiniz bunu yaşamışsınızdır film izleyerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum. İşten rapor aldım ama yatmıyorum bol bol yürüyüş yapıyorum inşallah bana sıkıca tutunurBol şanslar Allah yardımcın olsun. Kan sulandırıcı kullanmanı gerektirecek bir durumun yoksa vermemişlerdir.bana da verilmemişti. Evham yapma her şeye:)) Biraz rahatla inşallah her şey yolunda gidecek diye düşün. :)
Çok teşekkür ederim inşallah. dualarınızı eksik etmeyinAllah ins gönlündeki mucizeyi versin bir olsun senin olsun tebrikler
Yaptım canım yapmaz mıyım,ilk defa böyle bir şey oldu daha önce klomenle 23 mm bile olmuştu yumurtam ama catlamamisti iğne vurmuştuk çatlaması için,bir şeyler ters gidiyor sanırım çünkü progesteron değerine baktım 0,4 çatlamış olsaydı bu değer daha yüksek çıkardı,ama catlamadiysa 18 mm olan yumurta yoktu üstelik rahimde sıvı da görüldü,sanırım merkez seçimi konusunda yanildim,bir şeyler yanlış gibiÇatlamayı önlemek için baskılayıcı iğne yapılmadı mı?? Güvenç Bey her seferinde yaptırtmıştı bana yumurtam erken çatlamasın diye.
Allah hayırlara çıkarsın inşallah,benim için tedavinin en eğlenceli ve en güzel yanı transfer sonrasi,bol bol dinlenip dua et inşallah sımsıkı tutunsun bebişinÇok teşekkür ederim inşallah. dualarınızı eksik etmeyin
Etmez miyim kendime ve isteyen herkese dua ediyorumAllah hayırlara çıkarsın inşallah,benim için tedavinin en eğlenceli ve en güzel yanı transfer sonrasi,bol bol dinlenip dua et inşallah sımsıkı tutunsun bebişin
İnşaallah hayırlısı ile tutunur canımEtmez miyim kendime ve isteyen herkese dua ediyorum
Yok öyle düşünmeyin. memorial da kötü bir yer değil başarılı merkezlerden biri..Doktorları da iyidir.Ama bazen insanın bünyesi farklı davranışlar gösterebiliyor hele hele hormonlar ise konu hep aynı şey olacak diye bir şey yok.Evet klinik ve doktor faktörü önemli ama kimsenin elinde sihirli değnek de yok. Dünyanın en iyi doktoru da olsa sizin bünyenizde bazen beklenmeyen değişimler olduğunda çok fazla bir şey yapılamaz bir sonraki denemeye kadar.Dahası doktorlar da sonuçta insan hatalar da yapabilirler doğal olarak.Önemli olan hatayı minumumda tutabilecek iyi ve tecrübeli doktoru bulabilmek. Güvenip orada o doktorla başlamışsınız hemen ilk terslikte yargılamayın yanlış mı yaptım diye. Hemen moralinizi bozmayın.Bir daha ki sefere daha iyi olur babağinize kavuşursunuz inşallahYaptım canım yapmaz mıyım,ilk defa böyle bir şey oldu daha önce klomenle 23 mm bile olmuştu yumurtam ama catlamamisti iğne vurmuştuk çatlaması için,bir şeyler ters gidiyor sanırım çünkü progesteron değerine baktım 0,4 çatlamış olsaydı bu değer daha yüksek çıkardı,ama catlamadiysa 18 mm olan yumurta yoktu üstelik rahimde sıvı da görüldü,sanırım merkez seçimi konusunda yanildim,bir şeyler yanlış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?