Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar ben de simdi kontrolden geldim. Hormonlarim, rahim kalinligi falan hepsi iyiymis sukur. Hemen yedim kalcamdan igneyi bugun; ama icime bir umut doldu nedense. Hava bugun gunesli ondan midir bilemedim, icim kipir kipir.
Inanin hepiniz icin tanidik tanimadik cok dua ediyorum, hepimiz mutlu sona kavusacagiz insallah.

Dualarımız seninle canım, herşey güzel gitsin inşallah transfer tarihin belli oldu mu?

Nasibinde onlardan sana evlâd nasip olacaksa gidecektir canım Allah'ın izniyle druna güven dua et hayırlı haberlerini alırız inşallah

Rabbim gönlünden geçeni hayirlisi ile sağlıkla nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar
Sayfada yeni arkadaşlar gördüm rabbim hayırlı ve sağlıklı evlâd/evladlar nasip etsin inşallah hepinize hoşgeldiniz
hayatguzel2015 yarın doğum var senin öyle hatırlıyorum güzel haberlerini bekliyorum canım saglikla kucağında göstersin evladını inşallah rabbim

Sare asmin E elevasyon Y yeniay35 nasılsıniz kuzunlarinizla arkadaşlar

Dualarımız seninle canım, herşey güzel gitsin inşallah transfer tarihin belli oldu mu?

Transfer 23 Subat’ta olacak kismetse.
Bugune kadar pek karamsardim falan, bugun nedense bir umut doldu icim. Insallah boyle gider; ben moralin cok etkili olduguna inaniyorum. Bir de ruya gormustum hatirlarsaniz :)
Hepinize tesekkurler, benim de dualarim sizlerle...

Herşeyin gayet yolunda bundan sonrası Allah’a kalmış, pozitif ol keyifli ol bu donemde, 23 şubatta pozitif enerjimiz seninle olsun canım. Bol şans

Evet canım yarın doğum, çok heyecanlıyım, kız da pek hareket etmedi bugün akşama inşallah hareketlenir. Hazırlıklar tamam, Allahıma dua ediyorum isteyen herkese bugünleri görmeyi nasip etsin. Haber vereceğim sizlere.

Bu arada okuyorum aayfayı zaman buldukça. Güvenç hoca gerçekten çok iyi, bir arkadaş destiny galiba yazmış yoğundur diye ama güvenç hoca yoğun olsa bile zaman bulur. Bir de amh a takılmayın hakikaten

Transferin harika geçsin, moral çok önrmli hakikaten transferrden sonra da inşallah böyle devam eder

Evet Guvenc Bey cok iyidir, adamcagiz beni cekiyor iki senedir daha ne yapsin :)

20 subatta geldi mi gözün aydın yarın bebeğini kolay bir doğumla sağlıkla kucağina al inş. canım iki yıldir seni taniyan biri olarak mutlulugun beni de mutlu etti.Allah tüm arkadaşlarimiza bebegini nasip etsin

Memorial da iyi bir hastanedir evet ama ben şahsen Bahçeci Fulya isabetli seçim derim.Necati Fındıklı Bahçecinin laboratuvar directorü ve işinde gerçekten çok başarılı , ciddi ve titiz ,insan olarak da çok rahatlıkla konuşabileceğiniz ,dürüst konuşan, esprili çok da nazik bir insan
( eğer olur da burayı okursa diye yazmazsam çatlarım tek bir kusuru var o da fenerli olması .Ama ne yapalım herkesin bir kusuru vardır onu da bu kusuruyla sevdik artık :))) ).

Benim bahçeciyi seçme sebeplerimden biri Dr. Güvenç Karlıkaya, diğeri de Necati Fındıklı ismiydi. Merkeze kızgınlıklarım oldu ama hiç pişman olmadım.Beni hiç pişman etmediler. Bütün olarak gerçekten iyi bir merkez iyi bir ekip çalışması var.

Valla 47 yaş + düşük rezerv + erkek morfoloji 0 problemine rağmen beni hamile bırakmayı başardı bu ekip başka söze gerek yok sanırım. Samimi söylüyorum hiç tereddütsüz güvenebilirsiniz.Güvenç Karlıkaya'ya da Necati Fındıklı'ya da merkezin kalitesine de. Güvenç Bey'in yoğunluğu gözünüzü korkutmasın. Hiç bir hastasını asla ihmal etmez. Onun kadar titiz ve empati kurabilen bir doktoru ben bu yaşıma kadar hiç görmedim

Çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alacaksınız yarın. Şimdiden tebrik ederim. Darısı başımıza :)))

Ben rüyalara ve 6. hisse çok inanırım. Benim ilk transferimde hiç inanmamıştım olacağına ve olmadı. Ama 2. de hep umutlanmak istemediğim halde içimden bir ses olacak olacak bu sefer tutacak diyordu. Aynen senin gibi rüyasını da gördüm içim kıpır kıpırdı ve tuttu. Senin de tutacak inşallah. Sakın bu heyecanını kaybetme . Allah'ın izniyle her şey güzel olur ve sonunda evladını kucağına alırsın inşallah. Dualarımız seninle

Arkadasimiz H Hippolyta nın duygularına aynen katiliyorum.üzerine birsey ekleyemiyorum. bende yazdiklarindan icindeki sevinci hissettim.Allahın izniyle olacak arkadaşım o bebek annesine gelecek. D destiny16 seninde tüp bebek tedavin hayırlı olsun.tüp bebek tedavisi bence zor değil.ne gördüğunle ilgili.ben, iyi bir merkez ve doktordayım diye merkeze mutlu gidiyordum.son gidislerimde ankaradan istanbula giderken yol boyu ağladığımda olurdu su sarkı beni aglatırdı.son zamanlarda, sinirlerim olumsuz olursa diye bozulmaya başlamıstı ama o kadari da normal :) ağlamam ondandı.tedavi zor degil Allah emeklerinizin karşilığını versin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…