- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.261
Dualarımız seninle canım, herşey güzel gitsin inşallah transfer tarihin belli oldu mu?Arkadaslar ben de simdi kontrolden geldim. Hormonlarim, rahim kalinligi falan hepsi iyiymis sukur. Hemen yedim kalcamdan igneyi bugun; ama icime bir umut doldu nedense. Hava bugun gunesli ondan midir bilemedim, icim kipir kipir.
Inanin hepiniz icin tanidik tanimadik cok dua ediyorum, hepimiz mutlu sona kavusacagiz insallah.
Nasibinde onlardan sana evlâd nasip olacaksa gidecektir canım Allah'ın izniyle druna güven dua et hayırlı haberlerini alırız inşallahArkadaşlar hepinize merhabalar. Benim 1 iyi 2 de orta kalite 3. Gün dondurulmuş embriyolarım var ve haftaya transfer olacağım fakat doktorum 3. Günleri 5. Güne götürüp öyle transferi önerdi fakat 3 ünü de kaybedebiliriz risk alabilecek misiniz dedi ben de siz en iyisini bilirsiniz dedim ve öyle karar verdik ama içimi bir korku sardı ya hepsi de çöp olursa?? Ne olur dualarınızı eksik etmeyin 4 ayım çöp olmasın
Rabbim gönlünden geçeni hayirlisi ile sağlıkla nasip etsin inşallahArkadaslar ben de simdi kontrolden geldim. Hormonlarim, rahim kalinligi falan hepsi iyiymis sukur. Hemen yedim kalcamdan igneyi bugun; ama icime bir umut doldu nedense. Hava bugun gunesli ondan midir bilemedim, icim kipir kipir.
Inanin hepiniz icin tanidik tanimadik cok dua ediyorum, hepimiz mutlu sona kavusacagiz insallah.
Dualarımız seninle canım, herşey güzel gitsin inşallah transfer tarihin belli oldu mu?
Herşeyin gayet yolunda bundan sonrası Allah’a kalmış, pozitif ol keyifli ol bu donemde, 23 şubatta pozitif enerjimiz seninle olsun canım. Bol şansTransfer 23 Subat’ta olacak kismetse.
Bugune kadar pek karamsardim falan, bugun nedense bir umut doldu icim. Insallah boyle gider; ben moralin cok etkili olduguna inaniyorum. Bir de ruya gormustum hatirlarsaniz :)
Hepinize tesekkurler, benim de dualarim sizlerle...
Rabbim gönlünden geçeni hayirlisi ile sağlıkla nasip etsin inşallah
Herşeyin gayet yolunda bundan sonrası Allah’a kalmış, pozitif ol keyifli ol bu donemde, 23 şubatta pozitif enerjimiz seninle olsun canım. Bol şans
Evet canım yarın doğum, çok heyecanlıyım, kız da pek hareket etmedi bugün akşama inşallah hareketlenir. Hazırlıklar tamam, Allahıma dua ediyorum isteyen herkese bugünleri görmeyi nasip etsin. Haber vereceğim sizlere.Merhaba arkadaşlar
Sayfada yeni arkadaşlar gördüm rabbim hayırlı ve sağlıklı evlâd/evladlar nasip etsin inşallah hepinize hoşgeldiniz
hayatguzel2015 yarın doğum var senin öyle hatırlıyorum güzel haberlerini bekliyorum canım saglikla kucağında göstersin evladını inşallah rabbim
Sare asmin E elevasyon Y yeniay35 nasılsıniz kuzunlarinizla arkadaşlar
Transferin harika geçsin, moral çok önrmli hakikaten transferrden sonra da inşallah böyle devam ederTransfer 23 Subat’ta olacak kismetse.
Bugune kadar pek karamsardim falan, bugun nedense bir umut doldu icim. Insallah boyle gider; ben moralin cok etkili olduguna inaniyorum. Bir de ruya gormustum hatirlarsaniz :)
Transferin harika geçsin, moral çok önrmli hakikaten transferrden sonra da inşallah böyle devam eder
Evet canım yarın doğum, çok heyecanlıyım, kız da pek hareket etmedi bugün akşama inşallah hareketlenir. Hazırlıklar tamam, Allahıma dua ediyorum isteyen herkese bugünleri görmeyi nasip etsin. Haber vereceğim sizlere.
Bu arada okuyorum aayfayı zaman buldukça. Güvenç hoca gerçekten çok iyi, bir arkadaş destiny galiba yazmış yoğundur diye ama güvenç hoca yoğun olsa bile zaman bulur. Bir de amh a takılmayın hakikaten
20 subatta geldi miEvet canım yarın doğum, çok heyecanlıyım, kız da pek hareket etmedi bugün akşama inşallah hareketlenir. Hazırlıklar tamam, Allahıma dua ediyorum isteyen herkese bugünleri görmeyi nasip etsin. Haber vereceğim sizlere.
Bu arada okuyorum aayfayı zaman buldukça. Güvenç hoca gerçekten çok iyi, bir arkadaş destiny galiba yazmış yoğundur diye ama güvenç hoca yoğun olsa bile zaman bulur. Bir de amh a takılmayın hakikaten
Memorial da iyi bir hastanedir evet ama ben şahsen Bahçeci Fulya isabetli seçim derim.Necati Fındıklı Bahçecinin laboratuvar directorü ve işinde gerçekten çok başarılı , ciddi ve titiz ,insan olarak da çok rahatlıkla konuşabileceğiniz ,dürüst konuşan, esprili çok da nazik bir insanMerhaba patronum geçen baktı ben üzgünüm , beni yurdışına falan göndermişti eşin le problem oluyor mu yurt dışı işler falan diye sordu bende yok ondan değil tedavim aksıyor yurt dışına gidince falan dedim sonra ağlamaya başladım. Oda ben araştıracağım dedi ertesi gün beni çağırdı kimlere sorduysa bu Necati Fındıklıyı bizzat tanıyormuş arkadaşıymış galiba. Patronuma Bahçeciyi ve de Memorial'i tavsiye etmişler en iyi yerler oralar demişler . Bahçeci Fulyayı düşünüyorum şimdilik 1 hafta içinde görüşeceğim bu gün devlette tahlillerimi falanda yenilettim 2 saat sonra e nabızda yayınlanacak inşallah fazla düşmemiştir şu amh. Doktor olarak Güvenç beyi düşünüyorum ama herkes ondan bahsediyor kesin çok meşgul dür , şimdilik doktorum belli değil yani.
Çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alacaksınız yarın. Şimdiden tebrik ederim. Darısı başımıza :)))Evet canım yarın doğum, çok heyecanlıyım, kız da pek hareket etmedi bugün akşama inşallah hareketlenir. Hazırlıklar tamam, Allahıma dua ediyorum isteyen herkese bugünleri görmeyi nasip etsin. Haber vereceğim sizlere.
Ben rüyalara ve 6. hisse çok inanırım. Benim ilk transferimde hiç inanmamıştım olacağına ve olmadı. Ama 2. de hep umutlanmak istemediğim halde içimden bir ses olacak olacak bu sefer tutacak diyordu. Aynen senin gibi rüyasını da gördüm içim kıpır kıpırdı ve tuttu. Senin de tutacak inşallah. Sakın bu heyecanını kaybetme . Allah'ın izniyle her şey güzel olur ve sonunda evladını kucağına alırsın inşallah. Dualarımız seninleTransfer 23 Subat’ta olacak kismetse.
Arkadasimiz H Hippolyta nın duygularına aynen katiliyorum.üzerine birsey ekleyemiyorum. bende yazdiklarindan icindeki sevinci hissettim.Allahın izniyle olacak arkadaşım o bebek annesine gelecek. D destiny16 seninde tüp bebek tedavin hayırlı olsun.tüp bebek tedavisi bence zor değil.ne gördüğunle ilgili.ben, iyi bir merkez ve doktordayım diye merkeze mutlu gidiyordum.son gidislerimde ankaradan istanbula giderken yol boyu ağladığımda olurdu su sarkı beni aglatırdı.son zamanlarda, sinirlerim olumsuz olursa diye bozulmaya başlamıstı ama o kadari da normal :) ağlamam ondandı.tedavi zor degil Allah emeklerinizin karşilığını versin ins.Arkadaslar ben de simdi kontrolden geldim. Hormonlarim, rahim kalinligi falan hepsi iyiymis sukur. Hemen yedim kalcamdan igneyi bugun; ama icime bir umut doldu nedense. Hava bugun gunesli ondan midir bilemedim, icim kipir kipir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?