- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.241
Ohh valla,sağol canımEvet omepa olacak doğru bulmussunuz
Merhaba merak ettiğim bir de, yapılan genetik testler le ilgili 2 tane sağlıklı embriyo çıkmıştı sizde bunların sağlıklı olduğu nu saptamak için hangi testler yapıldı ve bu testlerin maliyeti yumurta toplama maliyetine yakın mıdır? Testlerin kaç embriyoya uygulanacağı fiyatı etkilermi ? Ayrıca bu yaşta herhangi bir 5 günlük embiyo nun tutunma şansı %10-20 iken tam hatırlamıyorumda ngs yada pgt testleri yapılırsa ve sonuç iyi çıkarsa tutunma şansı gençlerle aynı yani %60 civarında oluyormuş. Hangi merkezde tedavi olduğunuzu da yazarsanız sevinirim.
parasının aynı kalması kısmı dışındaki her şeyi çok iyi anladım arkadaşım :)
hiç bilgim olmayan bir konu olduğundan sanırım,
İnşAllah gerek kalmaz ama kalırsa daha detaylı bilgi için danışacağım sana canım,sağolasın,güzel güzel bol kaliteli yumoşların olsun inşAllah
çok teşekkürler canım,yarımcı oldu tabiki,ubiquionol yazınca google amcaya solgar marka çıkıyor,kullandığın markalar neler,bunların dozlarını nasıl ayarladın omega3 ve ubiquionol için soruyorum
Bende 2 yıl kadar önce 11 haftalık kürtaj oldum, ki çok kolay doğal yolla hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra gebelik oluşmadı . O gün bu gündür düşünürüm 11 haftalık kürtajdan dolayı bir şey mi oldu diye, belki de ölü doğum yapmalıydım bilemedim saçma bir merkezde doktor kürtaj dedi bende kürtaj oldum. Ve şu an yaşım yetmezmiş gibi birde rahmimden de şüphe ediyorum. Ama karar verdim Bahçeçi ile görüşeceğim maalesef yumurtaların bu yaşlarda bozulduğunu öüreneli 2 hafta oldu , daha menopoz yok diye içim rahattı ama işin aslı öyle değilmiş .
Canim ya Allah razi olsun, uzun uzun aciklayici anlatmissin, linkleri inceleyecegim, cok tesekkurler, Allah emeklerimizi bosa cikarmasin, anneligi tattirsin hepimizeBen su anda bu markayi kullaniyorum.
http://www.nutrogenics.eu/asite/toppage.php?meth=gt&p=0,1,1,1,0,1&getlang=en&pl=15&getwhs=en
WHC diye bir marka. Omega3’u dunyadaki en iyi kalite ve saf olanindan. Icindeki DHA ve EPA miktari cok onemli, D vitaminli olan versiyonunu aliyorum. Adi UnoCardio 1000+Vitamin D 1000. Gunde uc tane aliyorum. Bende D vitamini eksikligi de var o da cok onemli hamile kalabilmek icin. Bir de K vitamini aliyorum yaninda. D vitaminini emilimini artiriyor.
Yine bu markadan COQ10 ubiquinol 100 mg olandan gunde 4 tane aliyorum her gun sabah aksam.
Ayrica ari sutu aliyorum yine yurtdisinda ‘royal jelly’ diye geciyor. Ama Turkiye’de de var sanirim iyi markalar.
Folik asit de dedigim gibi aktive olmus formu var ‘Quatrofolic’ diye geciyor, onu bulabilirseniz alin. Bende bir gen mutasyon sorunu var (tup bebege kotu bir etkisi yok ancak bu mutasyonun) bu yuzden vucudum sentetik folati emilimini yapamiyor.
Bir de dedigim gibi C ve B12 hergun 1000 mg civari.
Simdi daha once de arkadaslar sormustu; bakmistik ve bu marka Turkiye’de satilmiyormis. Biz de internette muadillerine baktik; asagidaki urunler de yerli pazardaki en iyi gorunen urunler; ilgilenenler icin linklerini yolluyorum:
https://www.newlife.com.tr/urun/efa-one--yuksek-doz-omega-3/
https://www.newlife.com.tr/urun/coenz-qh--aktif-koenzimq10/
https://www.newlife.com.tr/urun/folifor--4-jenerasyon-folik-asit/
https://www.newlife.com.tr/urun/mena-k2--k2-vitamini--d-vitamini/
Umarim bir faydasini gorursunuz.
Herkese selamlar, sevgiler.
Benim gittiğim bir kadin dogumcu ayni zamanda tup bebek doktoru, genetik testin embriyo basina 250 $ oldugunu söyledi, sanirim ne tuttururlarsaHa bir de test ne kadar diye sormustuniz sanirim. Ben embryo basina 350$ odedim. Korkunc rakamlar...
Benim gittiğim bir kadin dogumcu ayni zamanda tup bebek doktoru, genetik testin embriyo basina 250 $ oldugunu söyledi, sanirim ne tuttururlarsa
Merhaba korkunç rakamlar demişsin de olsun para bir şekilde kazanılır. Şu an sağlam 2 tane embriyon var . Bu güzel haber.İnşallah tutar, sağlam embriyolarla şansınız fazla zaten. Peki bunları aynı anda mı ayrı ayrımı transfer edilecekler. Aslında belki en başından beri havuz yapmanız gerekirmiş. Teşekkürler sizin sayenizde bizde öğreniyoruz.Ha bir de test ne kadar diye sormustuniz sanirim. Ben embryo basina 350$ odedim. Korkunc rakamlar...
Amin canimInsallah oyle degildir, kotu dusunmek istemiyorum. Herkesin gonlune gore versin ne diyelim...
İnsallah olmaz transfer olur ve tamamına erersiniz insallah. Rabbim emeklerini bosa cıkarmasınArkadaşlar hepinize merhabalar. Benim 1 iyi 2 de orta kalite 3. Gün dondurulmuş embriyolarım var ve haftaya transfer olacağım fakat doktorum 3. Günleri 5. Güne götürüp öyle transferi önerdi fakat 3 ünü de kaybedebiliriz risk alabilecek misiniz dedi ben de siz en iyisini bilirsiniz dedim ve öyle karar verdik ama içimi bir korku sardı ya hepsi de çöp olursa?? Ne olur dualarınızı eksik etmeyin 4 ayım çöp olmasın
Çok teşekkür ediyorum amin inşallahİnsallah olmaz transfer olur ve tamamına erersiniz insallah. Rabbim emeklerini bosa cıkarmasın
Emeklerinin karsılığını alirsın ins.dr. güveniyor ki bekletiyor ve olması gerekeni yapıyor.pozitif sonuçla bebegini kucağına al inş.Arkadaşlar hepinize merhabalar. Benim 1 iyi 2 de orta kalite 3. Gün dondurulmuş embriyolarım var ve haftaya transfer olacağım fakat doktorum 3. Günleri 5. Güne götürüp öyle transferi önerdi fakat 3 ünü de kaybedebiliriz risk alabilecek misiniz dedi ben de siz en iyisini bilirsiniz dedim ve öyle karar verdik ama içimi bir korku sardı ya hepsi de çöp olursa?? Ne olur dualarınızı eksik etmeyin 4 ayım çöp olmasın
Çok teşekkür ederim desteğiniz için amin inşallah rabbim bu yolda uğraş verenleri karşılıksız bırakmasınEmeklerinin karsılığını alirsın ins.dr. güveniyor ki bekletiyor ve olması gerekeni yapıyor.pozitif sonuçla bebegini kucağına al inş.
Size de merhaba. İnşallah tüp bebekte tutar ve b planına gerek kalmazMerhaba maalesef bu gün gene regli oldum ve bu hafta artık son bir kaç test yaptırıp bir tüp bebekçiye gideceğim . Bütün terslikler üst üste geldi çocuksuz bir hayat fikrine henüz alışamadım. Özelliklede 2 yıl önce tedavisiz olan spontane gebeliğimden sonra hep umutluydum .Ama artık iyice umutlarım tükendi . Tüp bebekçide direk havuz ve ngs isteyeceğim . Ama oda tutmazsa b planı ne olacak hiç bilmiyorum . Allah sonumuzu hayır etsin.
Merhaba maalesef bu gün gene regli oldum ve bu hafta artık son bir kaç test yaptırıp bir tüp bebekçiye gideceğim . Bütün terslikler üst üste geldi çocuksuz bir hayat fikrine henüz alışamadım. Özelliklede 2 yıl önce tedavisiz olan spontane gebeliğimden sonra hep umutluydum .Ama artık iyice umutlarım tükendi . Tüp bebekçide direk havuz ve ngs isteyeceğim . Ama oda tutmazsa b planı ne olacak hiç bilmiyorum . Allah sonumuzu hayır etsin.
Merhaba patronum geçen baktı ben üzgünüm , beni yurdışına falan göndermişti eşin le problem oluyor mu yurt dışı işler falan diye sordu bende yok ondan değil tedavim aksıyor yurt dışına gidince falan dedim sonra ağlamaya başladım. Oda ben araştıracağım dedi ertesi gün beni çağırdı kimlere sorduysa bu Necati Fındıklıyı bizzat tanıyormuş arkadaşıymış galiba. Patronuma Bahçeciyi ve de Memorial'i tavsiye etmişler en iyi yerler oralar demişler . Bahçeci Fulyayı düşünüyorum şimdilik 1 hafta içinde görüşeceğim bu gün devlette tahlillerimi falanda yenilettim 2 saat sonra e nabızda yayınlanacak inşallah fazla düşmemiştir şu amh. Doktor olarak Güvenç beyi düşünüyorum ama herkes ondan bahsediyor kesin çok meşgul dür , şimdilik doktorum belli değil yani.Sakin umudunu kaybetme arkadasim, son yumurtaya kadar umut hep var.
Rahminin durumunu da konusursun doktorunla. Bak ben de senin gibi kurtajdan sonra korkuyordum; cok sukur iyiymis durumu.
Hangi merkeze gidecegine karar verdin mi?
Merhaba patronum geçen baktı ben üzgünüm , beni yurdışına falan göndermişti eşin le problem oluyor mu yurt dışı işler falan diye sordu bende yok ondan değil tedavim aksıyor yurt dışına gidince falan dedim sonra ağlamaya başladım. Oda ben araştıracağım dedi ertesi gün beni çağırdı kimlere sorduysa bu Necati Fındıklıyı bizzat tanıyormuş arkadaşıymış galiba. Patronuma Bahçeciyi ve de Memorial'i tavsiye etmişler en iyi yerler oralar demişler . Bahçeci Fulyayı düşünüyorum şimdilik 1 hafta içinde görüşeceğim bu gün devlette tahlillerimi falanda yenilettim 2 saat sonra e nabızda yayınlanacak inşallah fazla düşmemiştir şu amh. Doktor olarak Güvenç beyi düşünüyorum ama herkes ondan bahsediyor kesin çok meşgul dür , şimdilik doktorum belli değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?