- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.141
2 amh a 2 yumurta az değilmiyasim 45 ahm 2 yumurtamda simdilik 2 tane gorunuyormus ama cok sukur igneler cevap vermis buyuyorlarmis 12 mml olmus pazartesi tekrar gidecem bakalim
Merhaba, m2 olgun yumurta demek kaç yumurtanız toplandı bilmiyorum ama, içleri boşmuş demekki, tedavilerim de ben de yaşadığım için biliyorum.
doktorlar amhı hiç önemsemiyorlar. asıl yumurta rezervşne bakıyorlar. bence siz de amh a pek takılmayın. rezerv de aydan aya değişiyor zaten.2 amh a 2 yumurta az değilmi
Amh rezerv demek değilmi zaten ama önemli olan ultrasondaki folükül sayısı sanırım testinizin sonucunda yanlışlık vardoktorlar amhı hiç önemsemiyorlar. asıl yumurta rezervşne bakıyorlar. bence siz de amh a pek takılmayın. rezerv de aydan aya değişiyor zaten.
amh bir hormon rezerv hakkında bilgi veren bir hormon, ama her ay değişen bir yumurta sayısını kesin bir şekilde belirlemiyor, benim bir ay 4 yumurtam varken, bir ay 8 yumurtam oldu. o yüzden keisn belirleyici değil. bu tpikte bunu diğer arkadaşlarla çok konuşmuştuk. doktorlar da zaten amh ı dikkate almıyorlar. amh testi sonucu yanlış çıkan da ben rastladım. bu arada test benim değil:)))Amh rezerv demek değilmi zaten ama önemli olan ultrasondaki folükül sayısı sanırım testinizin sonucunda yanlışlık var
Ayy evet sizin değilmişamh bir hormon rezerv hakkında bilgi veren bir hormon, ama her ay değişen bir yumurta sayısını kesin bir şekilde belirlemiyor, benim bir ay 4 yumurtam varken, bir ay 8 yumurtam oldu. o yüzden keisn belirleyici değil. bu tpikte bunu diğer arkadaşlarla çok konuşmuştuk. doktorlar da zaten amh ı dikkate almıyorlar. amh testi sonucu yanlış çıkan da ben rastladım. bu arada test benim değil:)))
evet değer çok güzel, belli mi olur gelecek ay daha fazla yumurtası olur, o yüzden her ay kontrolegidip, en çok folikül görünen ayda tüp bebek yapmak mantıklı geliyor bana.Ayy evet sizin değilmişama yinede ne bileyim 2 olması cok güzel bir deger
kist de var belki arkasinda yumurta vardir dedi toplarken belli olur dedi gebelik sansim az zaten ama neden denemiyim dedim.2 amh a 2 yumurta az değilmi
cnm Yeditepe Cem fıçıcıoğlu mutlaka bir görüşün arşatırın ileri yaş tüp bebekte çok iyidirBenim tecrübem hiç olmadı ama bir hafta önce iki merkezlede on gorusme yaptım,şişli memorial bir tık daha içimize sindi,bize çok detaylı sorular soruldu ve her ayrıntı not alındı,standart gel tüp yapalım demediler çok detaylı bilgilendirme oldu,boy kiloya bile bakıldı,ultrasyonla ücretsiz muayene edildim ve ilk defa bu kadar detaylı bakıldı her şey not alındı,ileriki aşama nasıl olur bilemem ama ilk aşama içimize sindi,imkanın varsa istanbuldaysan yüz yüze görüş öyle karar ver,bahçeci de çok iyi ozellikle labaratuvari bir de bu isler nasip sanırım
cnm Yeditepe Cem fıçıcıoğlu mutlaka bir görüşün arşatırın ileri yaş tüp bebekte çok iyidirArkadaşlar Şişli Memorial ve Bahçeci Fulya.. her ikisinde de tecrübe yaşamış veya çevresinden bilgisi olan kıyaslama yapabilecek var mı? Özellikle bizim gibi ileri yaş olanlar açısından...
Canım merhaba nasılsınızdoktorlar amhı hiç önemsemiyorlar. asıl yumurta rezervşne bakıyorlar. bence siz de amh a pek takılmayın. rezerv de aydan aya değişiyor zaten.
merhaba canım,3 düşüğün nedeni belli oldumuİnşallah sağlıklı embriyolardır, benim gittiğim doktor 3. Gün transferi çok önermiyor benim için 3 düşük ve yaş medeniyle ben de onunla aynı fikirdeyim o yüzden yumurta toplatmaya devam etmekten başka şansım yok . Sen inşallah güzel haberler ver bize umut ol.
Merhaba, opudan önce yumurtan çatlamamıştır, 2 yumurtandan 1 inin içi boştur boş olunca toplanmıyor zaten diğeri doludur fakat kalitesizdir ya döllenme olmamıştır ya da döllenip bölünmemiştir, yumurtaların boş olması, döllenmemesi, bölünmemesi genelde yaşımızdan dolayı yumurta kalitemizin düşmesinden kaynaklanıyor, benim de durumum aynı yumurta kalitesi bu yaştan sonra değişmez diyorlar ama ben yine de vitamin takviyesi alıyorum ve kalan yumurtalarım içinde sağlıklı yumurtam kalmış olsun diye dua ediyorum.Teşekkür ederim canım cevabın için.
2 yumurta dedi hep ultrasonlarda. Opu günü yanıma geldiğinde doktor 1 yumurta var dedi. Ben diğeri diye sorduğumda bir afalladı (O an anladim ki ikinci bir yumurta almadılar diye düşündüm) o boştu dedi. Bir yumurta var bekliycez dedi. Ertesi günü de aradilar olmadi vs dediler. Tam bişey açıklamadılar.
O zaman ilk yumurta opudan önce çatladı. Geri kalan tek boş olan yumurtayi aldılar.
Neden içleri boş oluyor peki. Ne kadar toplanırsa toplansin boş mu çıkıyor.
Merhaba canım maalesef belli değil tüm kromozom, kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım hepsi iyi, büyük olasılıkla sağlıksız gebelik bebekte kromozom bozukluğu vardı diye tahmin ediyoruz, düşük olduğu için kromozom tahlilinde gönderemedik ama 35 yaş üstü oluşan hamileliklerde kromozom bozukluğu olma ihtimali maalesef ki çok çok yükseliyor o nedenle tüp bebekte embriyoya kromozom tahlili yaptırmadan transfer istemedim.merhaba canım,3 düşüğün nedeni belli oldumu
Benimde iki düşüğüm var,bizimde dediğin bütün testler temiz çok şükür,ikinci de bebeği gönderdik genetiğe o da temiz çıktı,benimde yaşım 36 ,rahime bakıldı mı sende,hsg çekildin mi,Merhaba canım maalesef belli değil tüm kromozom, kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım hepsi iyi, büyük olasılıkla sağlıksız gebelik bebekte kromozom bozukluğu vardı diye tahmin ediyoruz, düşük olduğu için kromozom tahlilinde gönderemedik ama 35 yaş üstü oluşan hamileliklerde kromozom bozukluğu olma ihtimali maalesef ki çok çok yükseliyor o nedenle tüp bebekte embriyoya kromozom tahlili yaptırmadan transfer istemedim.
Evet hsg çekildi, histeroskopi oldum hiç bir şey yok, üstüne 4 tedavi de sağlıklı embriyom oluşmadığı için hamileliklerimin de sağlıksız gebelik oluştuğunu düşündük. Senin yaşın bana göre genç şu an ne aşamadasın bilmiyorum ama sana tavsiyem pgt li tüp bebek yaptırman, düşüklerin yaşattığı psikolojik travmayı biliyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Benimde iki düşüğüm var,bizimde dediğin bütün testler temiz çok şükür,ikinci de bebeği gönderdik genetiğe o da temiz çıktı,benimde yaşım 36 ,rahime bakıldı mı sende,hsg çekildin mi,
Yaşayan biliyor işte,bende seni çok iyi anlıyorum,şu an hangi aşamadayım ben bile bilmiyorum,kürtajdan sonra 29 gündür geçmeyen kahverengi zaman zaman siyah akıntım var,adet olmadım,adet olursam hsg çektireceğim,2 kürtaj arası 3 ay benim,rahimde yapışıklık olmasından korkuyorum,şu an sadece adet olmaya odaklandım,pgt ile bende tüp bebeği düşündüm ama benim ve eşimin kromozom analizi temiz gelince,gittiğim doktorlar onunda garantisi yok dediler,arkasına yinede bebeği de gönderdik genetiğe,hani anne babada olmaması bebekte olmayacağı anlamına gelmez dediler,o da şükür temiz geldi,yani en son temiz gelen embriyo düşmeyecek,kalbi durmayacak,sağlıklı doğacak diye bir garanti yok dediler,tüp bebek doktorları da 36 yaşındasın bekleme hemen pgt li tüp bebek yapalım dediler,tüp bebekçi olmayanlar doğal yollarla dene dediler,ama şu an olayın tamamen dışında sağlıkla zamanında adet olmak istiyorum canım yaaEvet hsg çekildi, histeroskopi oldum hiç bir şey yok, üstüne 4 tedavi de sağlıklı embriyom oluşmadığı için hamileliklerimin de sağlıksız gebelik oluştuğunu düşündük. Senin yaşın bana göre genç şu an ne aşamadasın bilmiyorum ama sana tavsiyem pgt li tüp bebek yaptırman, düşüklerin yaşattığı psikolojik travmayı biliyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
canım iyiyiz şükür, evet sezaryen olacak, 20 şubat hayırlısıyla bebişi göreceğiz. sen nasılsın 40 bitti değil miCanım merhaba nasılsınız
Doğum sezeryan oalack ti dimi tarihi bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?