- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.361
Bende ne caresizlikler yaşadım 7 tüp bebek hepsi negatif ne gözyaşları ne maddi kayıplar verdim ama umudumu hiç kaybetmedim şimdi 5 aylık kızım var mucize bir dua ile kendim hamile kaldım ne olur umutlarını kaybetmeyin allaha siginin eminim hamile kalacaksiniz
Günaydin Elif, sen neler yapiyorsun dogum kontrol hapina devam, onun disinda kullandigin birsey yok sanirim.
kızlar o gün tutku34 le yani nevinle görüştüm :)))) çokkkk iyi hepiniz gibi iyi yürekli :))))
bana recai kutanda yaptığı işlemi söyledi pgt ama sen sakın yapma dedi ne varsa yüklesinler dedi kafam karıştı(((
bende çarşamaba günü aysun hocayla görüşücem bakalım ne diyecek ?????? ay herşey bişeyyyyyyyyyyyyyy herşey soru işareti rabbim yardım et bize...........................
Tutkunun bu konuda daha önce deneyimi oldu. yanlis hatirlamiyorsam tutkuya baska bir doktorda,sizin yasinizda pgt yaptirmaya gerek yok diger yumurtayida yüklemek gerekirdi diye doktorun söyledigini tutuku buraya yazmisti.sen doktorunla konustugunda kafana hangisi yatarsa ona karar verirsin.
Bu arada Recai Kutan degilde, sanki Recai Pabuccu diye hatirliyorum.
Tutku canlı slm sevgiler
canım kendim keşfettim sonunda nasıl olduğunu bak alıntı ile cevaplanın yanında bir kutu daha var + işaretli kimlere cevap yazmak istiyosan ona tıklıyosun en son konuya cevap vere tıklıyosun ondan sonra yazıyosun canım..:))ummucugum, sende breezey gibi bohcalamaya baslamissin.
sadece klomenle devam etmen iyi belkide cok karistirmamis olursun. oh ne güzel uykunu almis olursun hic olmazsa.
allah bağışlsın kızını allah uzun ömürler versin..ne duası okumuştunuz ..söylersen bizlerde okuruz ..Bende ne caresizlikler yaşadım 7 tüp bebek hepsi negatif ne gözyaşları ne maddi kayıplar verdim ama umudumu hiç kaybetmedim şimdi 5 aylık kızım var mucize bir dua ile kendim hamile kaldım ne olur umutlarını kaybetmeyin allaha siginin eminim hamile kalacaksiniz
canım beklemek istiyosan bekle canım ama doktor kontrolünü bırakma derim bizde bir yumurta bir yumurta biliyosun adetliyken en azından yumilerine baktır canım..KIÇELER HERKESE GÜNAYDIN
OOOOO topik oldukça hareketli bereketli günler geçiriyor aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
cıtır anne selcan nasılsın arkadaşım allahım bebişini ve seni korusun hiçbirşeyi düşünme hamişliğinin keyfini çıkar
elifooo cnm bnm seni anlayabiliyorum bende an geliyor çokkk üzülüyorum alahım diyorum evlatsız geçip bitecek ömrüm diye
cmass nasılsın arkadaşım sanırım kürler yapıyorsun şifa olsun arkadaşım
ummum canım arkadaşım sen nasılsın rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmasın
nevser duova miranda hope 73 zeytuunn tutkucum
kıslar hepiniz hep dularımıdasınız yer gök dualar ile bunu hiç unutmayalım
ben hep okuyorum sizleri ama yazmaya zamanım olmuyor işler çokkkk yoğun benden hbr yok dr gitmedim kür falanda uygulamıyorum biliyorsunuz ben herşeyi elimin tersiyle ittim sanırım biraz ara vermek stresten uzak kalmak istedim o beklentiler umutlar negatifler beni oldukça yıprattı
EŞİM SEN NASIL İSTİYORSAN ODUR DİYOR ALLAH EŞİMDEN BİN KERE AMA BİN KERE RAZI OLSUN
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM SEVGİLERİMLE
İYİ HAFTASONLARI KIZÇELER
aman :)))) recai kutan ne allahaskına işte aklım benim böyle oldu vallahi tam balık hafıza oldum :))))) sağol arkadaşımmmmmmm
doğru recai pabuccu :))))))
Bu sene bebek senesi benimde 11 yıl üstüne oldu kızım çok güzel bir hastane inanıyorum hayırlı haberler alacaksinBen 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013
ay ne duası okudunuz ??? eğer verirseniz bizde okuyalım :)))
sizde problem neydi ?
Kızlar özelden bebek için duayı sormussunuz fakat o benim okuduğum bir dua değildi bebek duasi diye onu yaptılar ve üzerimde taşıdım ilk aydan hamile kaldım onca tüp bebek denememi nden sonra bana göre mucize dua ile Rabbimin izni ili kızımı 11 yıl üstüne kucağıma aldım ve bir sürü arkadaşım anne oldu o dua ile ne ama benim bildiğim bir dua olmadığı için paylaşayım özelden paylaşmak için msj atmissiniz o dua yaptırılır üste takılıyor ve hamilelik bitene kadar asla çıkarılıyor doğum sonrasında o duayı bebeğin üstüne getiriyorsunuz 5 yıl bebek taşıyor
......canim, en azndan. Bu duayi hazirlayan kisinn hangi sehirde ldugunu, kim oldugunu iletisim bilgilerini verseydin.sonucta cok guzel bir olaya vesile olup izden cok cok dua alacaksin.
Yaşım 41; 27 aylık evliyim; 10 aylık evli iken 1 kez düşük yaptım 8+0 haftalıktı, ondan sonra da bir daha hamile kalamadım maalesef.
Bende sizler gibi hem anne olmayı hemde eşine o mutluluğu tattırma hayali ile yaşıyorum. Hayırlısı...
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
canım ya benim kuduğum bir dua deyildi bebek duası diye bir dua yaptırıp ustünde taşıyosun banada bir müşterim vesile oldu allah razı lsun ist bir avm de mağaza sahibiyim orda bir müşterim vesile oldu ve yaptırdım ilk ay hamile kaldım benim etrafdımda yaptıran herkes hamile haberi aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?