- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.921
Arkadaşlar benim kesem gelişmemiş kalp atımı da yavaştı yolc sac kesesi de büyükmüş doktor sağlıklı gebelik değil dedi büyük ihtimalle çok üzgünüm geçer inşaallah bu acı
Çok üzüldüm tüh tüh geçmiş olsun.tedaviyle mi normal mi tam hatırlamiyorum ama..hayırlısı ile en kısa sürede yeniden sevinirsin inş. ins. bu acıda geçerArkadaşlar benim kesem gelişmemiş kalp atımı da yavaştı yolc sac kesesi de büyükmüş doktor sağlıklı gebelik değil dedi büyük ihtimalle çok üzgünüm geçer inşaallah bu acı
Normal yolla olmuştu üzüntüm çok derin geçer inşaallah zamanla hayırlısı buymuş demek kiÇok üzüldüm tüh tüh geçmiş olsun.tedaviyle mi normal mi tam hatırlamiyorum ama..hayırlısı ile en kısa sürede yeniden sevinirsin inş. ins. bu acıda geçer
Bu hafta 7 hafta 1 gün olacakken 6 hafta 2 de kalmış kalbi de çok yavaştı hayırlısı Allah böyle durumdakilere yardım etsin inşaallahÇok üzüldüm canım kac haftalık oldun düzelmez mi acaba Aööah tan umut kesilmez
Bu hafta 7 hafta 1 gün olacakken 6 hafta 2 de kalmış kalbi de çok yavaştı hayırlısı Allah böyle durumdakilere yardım etsin inşaallah
Sizi çok iyi anlıyorum ben onu da yaşadım herşey normalken kalbi durmuştu kısmet size de Allah kolaylık versin bebeğiniz normal yolla mı olmuştu tüp bebekle miMerhaba haftayı hatta günü o kadar hassas ölçebiliyorlar mı ki ,
Kalbi yavaşta olsa çarpıyor değil mi? Allah kolaylık versin sana , inşallah düzelir.
Benim her şey normal hatta çok iyi iken kalbi aniden duruvermişti. Şimdide olmuyor.
Sizi çok iyi anlıyorum ben onu da yaşadım herşey normalken kalbi durmuştu kısmet size de Allah kolaylık versin bebeğiniz normal yolla mı olmuştu tüp bebekle mi
Ben iki kere tüp bebek denedim birincinde negatif ikinci de yumurtalar toplanamadı iki gebeliğimde normal yolla oldu kısmet ama bu baya zor kese küçük kalp atımı düşük aynı son dönem kanser hastası gibi imkansız bir durum var Allah hepimize yardım etsinNormaldi hatta ilk korunmayı bıraktığımız ay olmuştu. Artık tesadüf müydü neydi bilemedim şimdi olmuyor. Psikolojik sebeplerden mi olmuyor kürtajda bir şey mi oldu bilemiyorum. Bu haziranda 41 olacağım daha tüp bebek denemedim , geçen sene hormon değerlerim iyi idi bu adetimle bir daha baktıracağım. Seninki tüp bebek mi peki?
Ben doktor değilim elbet, sana da boş umut vermek istemem , ama sağdan soldan doktorlar düşecek dediler düşmedi yaşadı doğdu şimdi çok sağlıklı diyenleri çok duydum, inşallah seninki de öyle olur hayata tutunur.
Çok teşekkür ederim.Allah razi olsun.Gittigim doktor riskli gebelik uzmaniydi.Baska bir doktor da hazirlik yapmadan gebe kalma dedi.3 ay once gel kan sulandirici ve coraspin baslayalim dedi.Riskli gebelik uzmani da sadece coraspin arti vitamin takviyesi yaparsin,gebe kalinca da igne baslarsin dedi.Zaten kizimda da doguma kadar igne ve coraspin kullanmistim arti kortizonlu bir ilac kullanmistim.Bir kere daha dogal yoldan onceden hazirlikli bir deneyeyim diyorum.Bakalim hayirlisi.Insallah 4.kez bos gebelik yasamam.Geçmiş olsun ben kaybettigin bebeğe çok üzüldüm bu hastalıkta çok kötü.Allah onun ömrünü kızına versin.
Tüp bebekte embriyolar genetiğe gönderilip sağlıklı olan embriyo transfer ediliyor.bunu her doktor söylemeyebilir talep etmen iyi olur.böylece boş gebeliklerin gerçekleşmez.tüp bebek senin gibi sorunu olanlar icinde uygun.gittigin dr kadin doğumcuysa tüp bebeğe göndermez :) tüp bebekciyse tüp bebegi tercih etmeni ister :) kadın doğumculardan bazıları tüp bebekten pek anlamıyor sanki bazı denk geldiklerim anlamiyordu. devlette bir kadın ve başka hastanede erkek doktor bana "acil tüp bebek" diyecek kadar zeki ve iyi doktorlardı.onlar sayesinde aciliyetimi anladım ve bebegim doğdu.
Bence 10 numara 5 yıldızAmh 1.25 ve yaş 43 sizce nasil?
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümArkadaşlar benim kesem gelişmemiş kalp atımı da yavaştı yolc sac kesesi de büyükmüş doktor sağlıklı gebelik değil dedi büyük ihtimalle çok üzgünüm geçer inşaallah bu acı
Çok sağolun Zamanla bu acı geçer heralde eski günlerimi özledimCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Çok üzüldüm inşallah rabbim mucizesini tez zamanda göstersinNormal yolla olmuştu üzüntüm çok derin geçer inşaallah zamanla hayırlısı buymuş demek ki
Amin inşaallahÇok üzüldüm inşallah rabbim mucizesini tez zamanda göstersin
Arkadaşım seni en iyi bizler anlıyoruz.. Hayırlısı buymuş deyip gerisini en yüce makama havale etmekten başka çaremiz yok..bu acı da geçecek ve sen mücadelene kaldığın yerden daha güçlü devam edeceksin inşallahNormal yolla olmuştu üzüntüm çok derin geçer inşaallah zamanla hayırlısı buymuş demek ki
İnşaallah inşaallah Halimizden bizim gibi olanlar anlar bu sefer çok üzüldüm diğerleri o kadar etkilememiştiArkadaşım seni en iyi bizler anlıyoruz.. Hayırlısı buymuş deyip gerisini en yüce makama havale etmekten başka çaremiz yok..bu acı da geçecek ve sen mücadelene kaldığın yerden daha güçlü devam edeceksin inşallah
Benim tecrübem hiç olmadı ama bir hafta önce iki merkezlede on gorusme yaptım,şişli memorial bir tık daha içimize sindi,bize çok detaylı sorular soruldu ve her ayrıntı not alındı,standart gel tüp yapalım demediler çok detaylı bilgilendirme oldu,boy kiloya bile bakıldı,ultrasyonla ücretsiz muayene edildim ve ilk defa bu kadar detaylı bakıldı her şey not alındı,ileriki aşama nasıl olur bilemem ama ilk aşama içimize sindi,imkanın varsa istanbuldaysan yüz yüze görüş öyle karar ver,bahçeci de çok iyi ozellikle labaratuvari bir de bu isler nasip sanırımArkadaşlar Şişli Memorial ve Bahçeci Fulya.. her ikisinde de tecrübe yaşamış veya çevresinden bilgisi olan kıyaslama yapabilecek var mı? Özellikle bizim gibi ileri yaş olanlar açısından...
İzlenimlerini paylaştığın için sağol.. umarım ileriki aşamalarda da aynı titizliği özeni gösterirler.. kayıp sadece maddi ve manevi emek değil asıl kaybımız telafisi olmayan zaman!Benim tecrübem hiç olmadı ama bir hafta önce iki merkezlede on gorusme yaptım,şişli memorial bir tık daha içimize sindi,bize çok detaylı sorular soruldu ve her ayrıntı not alındı,standart gel tüp yapalım demediler çok detaylı bilgilendirme oldu,boy kiloya bile bakıldı,ultrasyonla ücretsiz muayene edildim ve ilk defa bu kadar detaylı bakıldı her şey not alındı,ileriki aşama nasıl olur bilemem ama ilk aşama içimize sindi,imkanın varsa istanbuldaysan yüz yüze görüş öyle karar ver,bahçeci de çok iyi ozellikle labaratuvari bir de bu isler nasip sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?