- 31 Ağustos 2018
- 204
- 201
- 23
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.781
Dr Imprly verdi. 2 ay. Onu kullandım. Hemen öncesinde 2 kür incir havuç kürü yaptım. Akabinde hamile kaldım. Tüm bu süreçlerde dualarımı eksik etmedim. Dua kürü de yaptım. Şimdiyde endişeliyim. Alttan muayene oldum ve hafif renkte pıhtı düştü . İnşallah bebeğim duruyordur. Alttan musyene güvenli diyorlar ama ben tavsiye etmşyotum. Sonrası hep bi iç kemirmesi oluyor. Bir hafta daha sabretmek lazımmış onu öğrendim. Amh dediğin yumurta adedi sanırım. İlk ay bir tane , 2. Ay 2 taneydi. 3.ayda hamile kaldım. Benim adet düzensizliği had safhadaCanım doğal yolla hamile kalmışsın bişeyler denedin mi ne yedin ne içtin ovulasyon takibi mi yaptın amh kactı yani tavsiyelerin varmı kısaca
daha önceki tedavilerde bende omepaQ kullanmıştım şimdi sadece folibol letu biesteron birde işte burda sağ olsun arkadaşların söylediği ampul içinde arı sütü aynı markanın poleni arada incir yiyorum zaten oldum yusyuvarlak umudunu kaybetme sende canım senden büyük olanlar hamile kalıyor benimde daha yumurta oluscakmi bitecekmi belli değil dr lar beni ilk denemede oluşmazsa terk ediyor kaçıyor uğraşmak istemiyor :) bazen olan yumurtayida dr kaçırdı fsh olayına pek takilamicam cunki 35 fsh la dr yumurta görünce ondanda tedaviye başladı demekki onlarda takılmıyor kısa ve öz rabbim isteyen herkese anneliği tattırsin inşallah 99 isminin yuzu suyu hurmetineRezerv bende de kötü. İki yıl önce sekizdi bugün iki. Allah ne derse o olacak. Biesteron iki sene önce vermişti doktor. Bu defa omepaq10 bir de folbiol verdi. Letu zaten beş gün kullandım sadece. O da olan yumurtalar büyüyecek mi diye. Ama büyümedi. Siz umudunuzu yitirmeyin benden iki yaş küçüksünüz. Ben arı sütü de içmiştim ama hiçbir faydasını göremedim. Aksine azaldı yumurta sayım.
Ordan burdan yazdım kusura bakmayın. Kafam karışık.
Dr biliyordu. Yeni hamile olduğum için kedeyi görmek istedi. Ben olaya tereddütle yaklaşınca bir şey olmaz dedidr bilmiyormuydu hamile olduğunuzu inşallah bir şey olmaz bildiğim kadarı hamile bayanlara alttan bakmiyorlar
Allah razı olsun. Hemen duayı yaptım. Size de dua ettim. Ben hergün 707 kere Ya Varis esma şerif tespih ettim. Bence siz de yapın. Hayırlı haberlerinizi bekliyorumTabiki de ferah tut ve "ya mübdi "oku hergün 99 kere Allah ım bebeğini korusun ve size bağışlasın bende istiyorum ama amh cok düşük benim banada dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş
rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDr biliyordu. Yeni hamile olduğum için kedeyi görmek istedi. Ben olaya tereddütle yaklaşınca bir şey olmaz dedi
Seni anlıyorum tedirgin olman cok normal inşallah bişey olmamıştır kan testi yarın mı yaptırcaksın 2 ye katlar inşallah degerin kactı kac haftalık ki dr hemen alttan bakmak istedi genelde kesenin görünme degerine kadar dr lar tahlil dışında bişey yapmazlar aslındaDr Imprly verdi. 2 ay. Onu kullandım. Hemen öncesinde 2 kür incir havuç kürü yaptım. Akabinde hamile kaldım. Tüm bu süreçlerde dualarımı eksik etmedim. Dua kürü de yaptım. Şimdiyde endişeliyim. Alttan muayene oldum ve hafif renkte pıhtı düştü . İnşallah bebeğim duruyordur. Alttan musyene güvenli diyorlar ama ben tavsiye etmşyotum. Sonrası hep bi iç kemirmesi oluyor. Bir hafta daha sabretmek lazımmış onu öğrendim. Amh dediğin yumurta adedi sanırım. İlk ay bir tane , 2. Ay 2 taneydi. 3.ayda hamile kaldım. Benim adet düzensizliği had safhada
Cok saol canım inşallah hayırlı haberler veririmAllah razı olsun. Hemen duayı yaptım. Size de dua ettim. Ben hergün 707 kere Ya Varis esma şerif tespih ettim. Bence siz de yapın. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Merhaba canımArkadaşlar merhaba bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum anca okuyup bitirebildim. Bu süreçte hamile kalan arkadaşların bebeklerini tez vakitte kucaklarına almalarını ve uğraş verenlerin de mükafatlarını tez zamanda almalarını dilerim. Ben 35 yaşında fakat yumurtalarım 40 yaşında bir bayanım ve ilk denememi Urfa ünv hastanesinde yapıp negatif sonucu alıp bir de üstüne enfeksiyon kaptım bundan 6 ay önce. Birkaç ay önce de adana başkent hastanesinde tedaviye başladım fakat kaliteli embriyom 1 tane oluştu 3 ayda. Bu ayda ilk defa adetli iken 7 yumurta görüldü ve bildiğim tüm takviyeleri kullandım incir kürü arı sütü biesteron Q10 ve balık yağı fakat gel gelelim 2 tane folikül büyüdü iki folikülden 4 yumurta toplandı fakat hepsi çöp eksik bir şey mi yapıyorum anlayamadım tecrübelerinizden yararlanabileceğimi düşündüm. Biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın...
Benim olmuştu canım, bir ay beklemiştik ara verilmiştiArkadaşlar transferi iptal olan oldumu aranızda bir dahaki tedaviye 2.adet ile mi başlaniyor
pillar devam kararını birlikte almanıza çok sevindim. hayırlısı olsun. ben çok takviye almıştım belki yazdıklarımı okumuşsundur. son 3 ayda hayıt suyu da içtim. sadece bilgin olsun. araştır istersen. güzel haberlerini bekliyor olacağız.Dün nihayet doktorumla yüzyüze görüştüm. Bana bu işin peşini bırakmamamı ve şansım olduğunu söyledi. Eşimin hem sperm azlığı, hem de morfolojisinin 0 olması nedeniyle normal yoldan hamile kalmamın imkansız olduğunu ama tüp bebekle elde ettiğimiz embriyoların gayet kaliteli olduğunu, sonuca ulaşma ihtimalimizin olduğunu ama denemeye devam etmezsek çocuk şansımızın olmadığı söyledi. Gerçi zaten biliyordum ben bunu.
Bu arada bu son denemede muhtemelen kimyasal gebelik olmuş çünkü beta değerim 5 üzeri çıkmış. Doktorum ilk günlerde yaşadığım kanamanın tutunma kanaması olabileceğini söyledi. Yani embriyo tutunmaya çalışmış ama sonra olmamış. Muhtemelen yaştan dolayı ürettiğim kötü yumurtalardan ikisine denk geldik. Bir dahakine düzgün bir yumurta denk gelmesini dilemekten başka yapacak bir şey yok gibi duruyor.
Yalnız bu konuşmanın eşimin devam kararı almasına katkısı oldu. O hala normal yoldan olabilir kafasındaydı. Olmayacağını doktordan duyması etkili oldu. Bir iş seyahatim dolayısıyla bu ay başlamam çok mümkün değil ama gelecek ay başlayacağız tekrar.
Bu arada ben çayımı içmeye ve Impryl ve Q10 almaya devam ediyorum. Arı sütünü uzun zamandır kullanmıyorum çünkü faydasını görmedim, hatta sanırım olumsuz etkisi de oldu. Her bünye farklı oluyor. Sanırım bu tedavideki yumurta sayı artışını çayın FSH düşürücü etkisine borçluyum. Impryl de olabilir tabi. Tek bildiğim bu ikisi bana çok iyi geldi. Q10 ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama 1 yıldır kullanıyorum.
Size de merhaba aslında arı sütünü 6 aydan fazla kullandım incir kürünü ise 15 gün falan kullandım yani düzenli değildi incir kürü fakat arı sütünü çok düzenli ve hep sabah aç karnına tükettimMerhaba canım
Güzel takviyeler kullanmışsın aslında ancak bu takviyeleri en az 3 ay kullandın mı merak ettim çünkü yumurtalarına etkisini 3 ay dan sonra görmeye başlayacaksın. Bir de arı sütü kullandığında incir kürünü yapma yada inciri yap bitir arı sütünü öyle kullan ki birbirlerinin etkilerini baskılamasınlar
Evet yumurtam kaliteli olmadığı için embriyom orta kaliteydi bu nedenle de transfer yapmak istemedi bir sonraki adetinde gel dedi doktorumArkadaşlar transferi iptal olan oldumu aranızda bir dahaki tedaviye 2.adet ile mi başlaniyor
Canım test yaptırdınmı tekrar merak ettim inşallah artmıştır değerinAllah razı oldun içimi ferahlattın. Çarlamba günü yine kan verecepim.
Aslında arısütünün yumurta sayısına ve kalitesine çok büyük faydası var diyorlar kullandığın zaman dilimi de gayet makul 6 ay sonuç alınabilecek bir süre ancak bende uzunca bir süre kullandığım halde etkisini göremedim. Sanırım her ürün her bünye de aynı etkiyi göstermiyor.Size de merhaba aslında arı sütünü 6 aydan fazla kullandım incir kürünü ise 15 gün falan kullandım yani düzenli değildi incir kürü fakat arı sütünü çok düzenli ve hep sabah aç karnına tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?