- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.501
Sağlıkla gelsin kızın canım inşallah kusmalarda biter artıkMerhabalar arkadaşlar bu gün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda görünüyor benim bitmeyen bulantı ve kusmalar hariç, :)bir kızımız olacak Rabbim nasip ederse bugün öğrendik darısı isteyen herkese olsun hep dualarım bu yönde bizi dualarınızdan eksik tutmayın sizleri seviyorum kaderdaşlarım
Canım nasıl gidiyor :)
12 Aralik
Mecburi değil ama benim iki drumda onerdiozaman dra önümüzdeki hafta söyliyeyim nifty icin 13 dolcak 14 hafta icinde olucam Allahın izniyle şeker yükleme illaki mecburimi oluyo yoksa test falan yapılıp ona göre mi karar veriliyo canım valla hala korkuyorum bisey olcak diye ödüm kopuyor
ayyy canım 35. haftadasın, ne çabuk geçti zaman:) ben de 28 oldum. alışverişlerim bitmek üzere. ben de plasenta aşağıda olduğu için bütün hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz... sen nasılsın, herşey yolunda mı?
Cok tesekkurler senin deGüzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah
Nasıl geçmiş zaman bizde Bugün 4 ay bitti büyüyoruz teyzesi. Kaç haftan kaldı canımMerhaba canım son haftalar artık genel olarak iyiyz şükür agirlastim epeyi
Sen nasılsın paşa nasıl
Bende tümüyle aynı düşünüyorum.Bursadayim yakın İstanbul'a,bir haftasonu gidip yüzyüze gorusmek istiyorum benim için doktorun pozitif ilgili ve her hastaya uygun tedavi yöntemi uygulaması çok önemli,Bursa Acıbadem de iki deneme oldu doktorum prof olmasına rağmen hep yüksek doz klasik yöntemle denemeleri yaptı açıkçası bu durum bana pek mantıklı gelmiyor.
Bana zaman ayırıp sorularimi cevapladigin için ayrıca teşekkür ederim
3 hafta kaldı canım 3 Ocak doğum tarihimizNasıl geçmiş zaman bizde Bugün 4 ay bitti büyüyoruz teyzesi. Kaç haftan kaldı canım
Sağlıklı al bebeğini kucağına canım benim oğlumda 3 Ocak doğumlu bizde iki yaşına giricez inş Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..3 hafta kaldı canım 3 Ocak doğum tarihimiz
Maşallah kuzuna canim
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım..Bende tümüyle aynı düşünüyorum.
amin insallah canımMecburi değil ama benim iki drumda onerdi
Yaptırdım ben canım bazı Dr açlık tokluk ölçümü sonrasında yuklemeye karar veriyor
Güzel düşün güzel olsun Allahin izniyle sağlıkla kucağımiza alacağız mucizelerimizi inşallah
Arkadaşlar merhaba. Bugün arisutunun 10.kapsülünü içtim. Dün doktor muayenesinde bir yumurtam vardı 16 mm dedi. Bugün akşam da test yaptım ovu testim pik ti. Arî sütünü yarın da içeyim mi? Bırakayım mi artık.
Sadece sabahmı içiyorsun canım.Kaçıncı günde 16mm? Arı sütüyle birlikte kullandığın başka takviye varmı?..Benimde tek yumurta oda kalitesiz oluyor..Nasıl kaliteli yapacam diye uğraşıp duruyorum..
10.gün 16 mm. Adetin 2.günü başladım. Sabah ac karnina portakal suyuna katarak. Ben 12.gün yumurtam çatlıyor genelde. Bende ilk kullandım bu ay. Şu an tek yumurta gördü. Bu ay henüz etkisi yok sanırım. Valla benimde transfer aşamasına gelemeyen yumurtam oldu. Sanırım kalitesizlikten. Multivitamin var ama bu adet icmedim. Sadece duzenli d vitamini içtim hergün. Birkac defa e vitamini. Şekerli birşeyler tuketmemeye çalışıyorum. Hergün organik yumurta zeytinyağlı tüketiyorum. Aç karnına keciboynuzu pekmezi bir kaşık. Ne bulursam ne duyarsam yapıyorum işte.
Senin kalitesiz olduğunu nasıl anladın. Opu mu oldun.
Ama ben iyi bir örnek değilim bu takviyeleri kullanıp başarılı olanlarin formülünü yapmak lazım.
Artik içme canım.ari sutüne her zaman başlayabilirsiniz bu arada adetle diye birsey yok.ne kadar erken o kadar iyi.1 ay ictikten sonra fayda gormeye başlarsinız.3 ay devam edin bence tedavi sırasındaArkadaşlar merhaba. Bugün arisutunun 10.kapsülünü içtim. Dün doktor muayenesinde bir yumurtam vardı 16 mm dedi. Bugün akşam da test yaptım ovu testim pik ti. Arî sütünü yarın da içeyim mi? Bırakayım mi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?