Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba,bebek sahibi olduğun halde buraya uzun uzun yazmışsın,benim için çok kıymetli bu bilgiler çok teşekkür ederim,bebeğini sağlıkla buyut,hayırlı Salih bir evlat olsun inşallah.
Aslında bu yazdigin şeyleri üç aydir aralıksız yaptım,üstelik sağlıklı diyet yapıp kiloda verdim,ben daha iyi bir tablo beklerken ilk defa bir yumurta görülmesi inanılmaz moralimi bozdu,Allah büyük tabi pes etmek yok ama ilk defa elim kolum bağlı hissettim.

Benim içimden geçen Erbil yağmur,fakat onun için de labaratuvar iyi değil deniyor,bahçecideyken çok daha başarılı sonuçlar alıyormuş,benim durumumda olan hastalar için labaratuvar çok önemli

Günaydın.
Ne güzel insansınız. Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşaallah. Sizin için dua edeceğim. Herkese moral veriyorsunuz. Allah razı olsun.
Bebegimhadi bebeğine kavuştu,Allah bizlere de nasip eder inşallah,o da sağlıkla sıhhatle büyütür bebegini

Merhaba arkadaşlar. Ben tüp bebek tedavisi sayesinde ilk ve tek yumurta ile hamile kaldım ve şükürki bebeğime kavuştum. Sürecim şöyleydi; raporumu aldım 2 merkez gezdim ve birinde karar kıldım raporumu 30 unda aldım 31 ekimde ilk iğnemi vurundum. Başladığım merkez genelde iyi doktoruda başarılı bir doktor diye duymuştum. Laboratuvar ise çok çok araştırmadım. Sizlere tavsiyem çok çok didiklemeyin derim. Çünkü çok fazla didiklemek insanı strese sokuyor. Biraz kalbinizin sesini dinleyin ve dua edin. Ha bu arada hiç bir test yaptırmadım. Embriyom 2.gün embriyosuydu onu bile araştırmadık direk transfer ettik. Rahat olun Yaradana bırakın herşey onun elinde. Aklıma gelmişken tek bir vitamin hapı da almadım. Sadece tedaviden önce ve sürecinde zeytinyağında bekletilmiş incir ve bal çörekotu tarçın karışımı yedim.

Bir de şunu sormak istiyorum ben Bursa Acıbadem de denedim ama üçüncüyü İstanbulda denemek istiyorum bana onerebileceginiz yer neresi?bahceci,Memorial,Erbil yağmur arasında kararsızım aret kamarda olabilir .
merhaba her ay yumurta rezervimiz farklı oluyor, lütfen endişe etmeyin, karamsar olmayın, her ay mutlaka adetin 2. günü görünün ve değerlerinizin güzel olduğu, yumi sayınızın fazla olduğu ay hemen başlayın. benim tavsiyem bu olur. ayrıca bahçeci güvenç beyi tavsiye ederim.

Bebegimhadi bebeğine kavuştu,Allah bizlere de nasip eder inşallah,o da sağlıkla sıhhatle büyütür bebegini
birşey daha var, bebeğimhadi de bahsetmiş, takviye almanız çok iyi olur. benim sürekli aldığım takviyeler incofolic combi, coenzyme q10, dhea, hayıt suyu, krill oil, ace selenyumdu. bir sene boyunca aralıklı bunları aldıktan sonra üç ay kesintisiz aldım hepsini, incofolic combiyi belki aralıklı almışımdır. bende polikistik over olmamasına rağmen inofolic combiyi kendim okuyup almaya başladım, doktorlara da söylemedim açıkçası... doktorların bazıları takviye alsan da değişmeyeceğine inanıyor. tabii sizin tercihiniz, doktorunuza da sorabilirsiniz. yumurta sayım en fazla 4 5 oluyordu, tam 1,5 sene sonra 7 -8 yumurta görüldü, ki o opudan çıkan bebişimi şimdi karnımda taşıyorum :) takviyelerin etkili olabilmesi için en az 6 ay kullanması gerektiğini düşünüyorum, ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi olur :) Allah bu süreçte yardımcınız olsun

Allah tamamına erdirsin inşallah kaç haftalık hamilesun canım
Çok sevindim bir hamile daha katıldı aramiza
ayyy canım 35. haftadasın, ne çabuk geçti zaman:) ben de 28 oldum. alışverişlerim bitmek üzere. ben de plasenta aşağıda olduğu için bütün hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz... sen nasılsın, herşey yolunda mı?

Maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı Salih evlat olsun inşallah,ne güzel hamile kalıpta buraları terketmediniz mesajıma cevap verdiniz bebeğimhadide sizden de Allah razı olsun.

Ben dört beş aydır kullanıyorum demekki acele ediyorum daha sabırlı olmam lazım,streste çok etkiliyor sanırım,benim de normalde 4-5 yumurta görülüyordu ama bu ay ilk defa 1 yumurta göründü çok panik yaptım, dua edin lütfen bizler icin hamilesiniz Allah duanizi geri çevirmez sağlıkla kalin

Kızlar bişi sorcam aynı anda bu kadar çok şey kullanmak doğrumu.inofolictir hayıt tohumudur bal çörekotu polen arısütüdür vs vs.okuyorumda ben bu kadar farklı şeyi hiç bir zaman aynı anda kullanmadım.yani hepsi bir araya gelince yarardan çok zarar vermez mi.çünkü birden yüklenme yapılıyor.yani merak ettim.kusuruma bakmayın.

farklı saatlerde alıyorudum ben, co enzym q10, dhea, i,ncofolic combi zaten vücudumuzda var olan birtakım maddeler. ancak yaşlandıkça hücrelerimizde yer alan bunlar azalıyor. ace selenyum zaten vitamin. omega 3 ihtiyaç... hayıt suyu bir ekstraydı ama onu da günün farklı saatinde alıyordum...

arı sütü kullanmadım, ona birşey diyemeyeceğim. içerikleirni ve kullandıklarımın neler olduğunu internetten araştırabilirsiniz. çok güzel makaleler var hepsinin ne işe yaradığını anlatan

Merhaba arkadaşlar
Bende bugün katıldım aranıza. 41 yaşındayım geç evlendim. hormon değerlerimde herhangi bir sıkıntım yoktu fakat daha da geç kalmamak için kasım ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama olmadı malesef. 5 yumurta toplantı üçü döllendi. iki tane dondurulmuş 3. gün embriyom daha var. ilkinde tutacağına çok inanıyordum ama hem okudukça hem de ilk denemede tutmayınca bu işin sandığım kadar kolay olmadığını anladım. o kadar çok faktör var ki aynı anda hepsinin bir arada uygun koşullarda bulunması gerekli yani kısmet birazda galiba. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bu ay ya da ocak da dondurulmuşların birini daha transfer edecek doktorumuz. şu an endemotrium kalınlığını kontrol ediyor ve biraz ince buldu. histereskopi isteyebilirmiş. bugün adetimin 11. günü ve e2 285, LH 8,66 çıktı ve kalınlığı 6.5 cmmiş. 3 gün sonra tekrar kontrol edecek. folikasit dışında başka bir ilaç hormon vs kullanmıyorum. sizce şu an ki değerlerim normal mi? transfer yapılan ve hamile olan arkadaşlar transfer öncesi ve sonrası neler yaptınız nelere dikkat etmeliyim. fikirleriniz bana yardımcı olabilir. teşekkürler

Masallah size çok sevindim.kizın sağlıkla zamaninda gelsin mutluluğunuz daim olsun inş.

Günaydın.
Ne güzel insansınız. Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşaallah. Sizin için dua edeceğim. Herkese moral veriyorsunuz. Allah razı olsun.
Bende çok tesekkur ederim senden de Allah razı olsun. sizde bana moral veriyorsunuz.yakınlarım hasta bebegimle bazen zor ilgileniyorum.hepimize oğlan moral veriyor vallahi.sizinde Allahin izniyle bebeginiz olacak inş. Masallah bomba gibi bir forumuz.neymiş 40 yaşından sonrada baya çok kişinin bebeği olabiliyormuş

Arkadaşım gidiyordu erbil yağmura, aslında arkadaşımdan bildiğim çok hamile varmış.onu diyeceğim gönlünden geçen dr.la görüşsen daha iyi olur. bilmiyorum bende arastırmaya devam :)

Vitaminlere devam edin onümüzdeki ay yine iyi sayı gelebilir.bu ay olumsuzsa önümüzdeki ay olumlu olabilir

Arkadaşım gidiyordu erbil yağmura, aslında arkadaşımdan bildiğim çok hamile varmış.onu diyeceğim gönlünden geçen dr.la görüşsen daha iyi olur. bilmiyorum bende arastırmaya devam :)

Vitaminlere devam edin onümüzdeki ay yine iyi sayı gelebilir.bu ay olumsuzsa önümüzdeki ay olumlu olabilir
Bursadayim yakın İstanbul'a,bir haftasonu gidip yüzyüze gorusmek istiyorum benim için doktorun pozitif ilgili ve her hastaya uygun tedavi yöntemi uygulaması çok önemli,Bursa Acıbadem de iki deneme oldu doktorum prof olmasına rağmen hep yüksek doz klasik yöntemle denemeleri yaptı açıkçası bu durum bana pek mantıklı gelmiyor.

Bana zaman ayırıp sorularimi cevapladigin için ayrıca teşekkür ederim

masal3487 canım ben memorial Şişli hastanesinde tedavi oldum lab.çok iyi doktorları çok iyi ve gereksiz hiç bir tedavi yada ilaç kullandırmıyolar kafanda şüphelerin varsa git bi görüş derim ön görüşme ve muayeneden ücret almıyorlar özellikle Semra kahramanla randevu ayarla ve alt ekipten de bi doktor seçtiriyolar ondada yücel bey, gönül hanım, ve günseli hanım, çok iyiler birini seeçersin hakkınızda hayırlısı olsun ben tam vazgeçmişken geldi bebeğim darısı sizlere işallah

Maşallah hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkli doğumlar olsun inşallah,benim istediğim de profesyonel bir ekip olması ve labaratuvarinin çok iyi olmasi,sizin rezerviniz az miydi?standart prosedür mu uygulandı? Yani yüksek doz yoksa size özel bir tedavi mi uygulandı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…