- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.481
Merhaba,bebek sahibi olduğun halde buraya uzun uzun yazmışsın,benim için çok kıymetli bu bilgiler çok teşekkür ederim,bebeğini sağlıkla buyut,hayırlı Salih bir evlat olsun inşallah.Bende aynı yoldan geçtim.yaşin genç ben 42.5 da bu işe başladım.ama biesteronlar falan iciyordum.buralarda herseyi öğrendim.tedaviden once yumurtanı güçlendirerek başlarsan şansda senden yana olursa iyi bir dr ve lab tabi ki istanbuldan secilecek yapabileceklerin bunlar.burada bende cok yazdım arkadaşlarda yazdı.arı sutü 1500 mg egricayirın ampulü ayrica bal polen karışımı.yumurta donasyon sayfasini okursan onlar full vitamin iciyorlar.d vitamini omega 3 quenzum q10 bunlar önemli.o bir yumurta 2 3 4 e çıkacak hedef buve kısmetse çıkıyorda bunlar sayesinde.dr.um erbil yağmur baştan sona takibinde + katar sana.ama bahçecide lab yönünden iyi ama çok kalabalık.kalabalık mesele degil gerçekten ilgi ariyor insan.tatlı sözlere hiç kanma bana inandırıcı gelmiyor zaten.muayene masasında dr bekleyince ilgiyi göremiyorum.bu ilgi degil yani ilgi deyince dr seni en başindan alıp hep ayni dr görmeli ve dr isinin ehli olmalı.ehli bak burası çok önemli onunde prof yazması seni etkilemesin.yani bahcecide iyi bir dr seçersen icine sinen öyle düsün.hele muayene masasinda 10 belki 15 dk seni bekletirlerse o dr.u hemen terket.ilgi burada belli oluyor iste.devlete gitsen o muameleyi görürdün zaten.memorieli de cok duyuyorum iyi bir yer.yalniz dr.lar her muayenede farkliymıs.bir bu yanı kötü.yani üçünü de gez dr u iyi düşünüp seç burada merkezlerin sayfalarına girip dr yorumlarinı oku.son şansını içine sinen bir dr.dan yana kullan.lab.lar birbirine çok yakın ama bahcecide necati findıklı embriyolog iyi.
Günaydın.
Ne güzel insansınız. Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşaallah. Sizin için dua edeceğim. Herkese moral veriyorsunuz. Allah razı olsun.
Evet sonradan hatırladım.Bebegimhadi bebeğine kavuştu,Allah bizlere de nasip eder inşallah,o da sağlıkla sıhhatle büyütür bebegini
merhaba her ay yumurta rezervimiz farklı oluyor, lütfen endişe etmeyin, karamsar olmayın, her ay mutlaka adetin 2. günü görünün ve değerlerinizin güzel olduğu, yumi sayınızın fazla olduğu ay hemen başlayın. benim tavsiyem bu olur. ayrıca bahçeci güvenç beyi tavsiye ederim.Bir de şunu sormak istiyorum ben Bursa Acıbadem de denedim ama üçüncüyü İstanbulda denemek istiyorum bana onerebileceginiz yer neresi?bahceci,Memorial,Erbil yağmur arasında kararsızım aret kamarda olabilir .
birşey daha var, bebeğimhadi de bahsetmiş, takviye almanız çok iyi olur. benim sürekli aldığım takviyeler incofolic combi, coenzyme q10, dhea, hayıt suyu, krill oil, ace selenyumdu. bir sene boyunca aralıklı bunları aldıktan sonra üç ay kesintisiz aldım hepsini, incofolic combiyi belki aralıklı almışımdır. bende polikistik over olmamasına rağmen inofolic combiyi kendim okuyup almaya başladım, doktorlara da söylemedim açıkçası... doktorların bazıları takviye alsan da değişmeyeceğine inanıyor. tabii sizin tercihiniz, doktorunuza da sorabilirsiniz. yumurta sayım en fazla 4 5 oluyordu, tam 1,5 sene sonra 7 -8 yumurta görüldü, ki o opudan çıkan bebişimi şimdi karnımda taşıyorum :) takviyelerin etkili olabilmesi için en az 6 ay kullanması gerektiğini düşünüyorum, ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi olur :) Allah bu süreçte yardımcınız olsunBebegimhadi bebeğine kavuştu,Allah bizlere de nasip eder inşallah,o da sağlıkla sıhhatle büyütür bebegini
ayyy canım 35. haftadasın, ne çabuk geçti zaman:) ben de 28 oldum. alışverişlerim bitmek üzere. ben de plasenta aşağıda olduğu için bütün hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz... sen nasılsın, herşey yolunda mı?Allah tamamına erdirsin inşallah kaç haftalık hamilesun canım
Çok sevindim bir hamile daha katıldı aramiza
Maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı Salih evlat olsun inşallah,ne güzel hamile kalıpta buraları terketmediniz mesajıma cevap verdiniz bebeğimhadide sizden de Allah razı olsun.birşey daha var, bebeğimhadi de bahsetmiş, takviye almanız çok iyi olur. benim sürekli aldığım takviyeler incofolic combi, coenzyme q10, dhea, hayıt suyu, krill oil, ace selenyumdu. bir sene boyunca aralıklı bunları aldıktan sonra üç ay kesintisiz aldım hepsini, incofolic combiyi belki aralıklı almışımdır. bende polikistik over olmamasına rağmen inofolic combiyi kendim okuyup almaya başladım, doktorlara da söylemedim açıkçası... doktorların bazıları takviye alsan da değişmeyeceğine inanıyor. tabii sizin tercihiniz, doktorunuza da sorabilirsiniz. yumurta sayım en fazla 4 5 oluyordu, tam 1,5 sene sonra 7 -8 yumurta görüldü, ki o opudan çıkan bebişimi şimdi karnımda taşıyorum :) takviyelerin etkili olabilmesi için en az 6 ay kullanması gerektiğini düşünüyorum, ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi olur :) Allah bu süreçte yardımcınız olsun
farklı saatlerde alıyorudum ben, co enzym q10, dhea, i,ncofolic combi zaten vücudumuzda var olan birtakım maddeler. ancak yaşlandıkça hücrelerimizde yer alan bunlar azalıyor. ace selenyum zaten vitamin. omega 3 ihtiyaç... hayıt suyu bir ekstraydı ama onu da günün farklı saatinde alıyordum...Kızlar bişi sorcam aynı anda bu kadar çok şey kullanmak doğrumu.inofolictir hayıt tohumudur bal çörekotu polen arısütüdür vs vs.okuyorumda ben bu kadar farklı şeyi hiç bir zaman aynı anda kullanmadım.yani hepsi bir araya gelince yarardan çok zarar vermez mi.çünkü birden yüklenme yapılıyor.yani merak ettim.kusuruma bakmayın.
arı sütü kullanmadım, ona birşey diyemeyeceğim. içerikleirni ve kullandıklarımın neler olduğunu internetten araştırabilirsiniz. çok güzel makaleler var hepsinin ne işe yaradığını anlatanKızlar bişi sorcam aynı anda bu kadar çok şey kullanmak doğrumu.inofolictir hayıt tohumudur bal çörekotu polen arısütüdür vs vs.okuyorumda ben bu kadar farklı şeyi hiç bir zaman aynı anda kullanmadım.yani hepsi bir araya gelince yarardan çok zarar vermez mi.çünkü birden yüklenme yapılıyor.yani merak ettim.kusuruma bakmayın.
Masallah size çok sevindim.kizın sağlıkla zamaninda gelsin mutluluğunuz daim olsun inş.Merhabalar arkadaşlar bu gün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda görünüyor benim bitmeyen bulantı ve kusmalar hariç, :)bir kızımız olacak Rabbim nasip ederse bugün öğrendik darısı isteyen herkese olsun hep dualarım bu yönde bizi dualarınızdan eksik tutmayın sizleri seviyorum kaderdaşlarım
Bende çok tesekkur ederim senden de Allah razı olsun. sizde bana moral veriyorsunuz.yakınlarım hasta bebegimle bazen zor ilgileniyorum.hepimize oğlan moral veriyor vallahi.sizinde Allahin izniyle bebeginiz olacak inş. Masallah bomba gibi bir forumuz.neymiş 40 yaşından sonrada baya çok kişinin bebeği olabiliyormuşGünaydın.
Ne güzel insansınız. Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşaallah. Sizin için dua edeceğim. Herkese moral veriyorsunuz. Allah razı olsun.
Arkadaşım gidiyordu erbil yağmura, aslında arkadaşımdan bildiğim çok hamile varmış.onu diyeceğim gönlünden geçen dr.la görüşsen daha iyi olur. bilmiyorum bende arastırmaya devam :)Merhaba,bebek sahibi olduğun halde buraya uzun uzun yazmışsın,benim için çok kıymetli bu bilgiler çok teşekkür ederim,bebeğini sağlıkla buyut,hayırlı Salih bir evlat olsun inşallah.
Aslında bu yazdigin şeyleri üç aydir aralıksız yaptım,üstelik sağlıklı diyet yapıp kiloda verdim,ben daha iyi bir tablo beklerken ilk defa bir yumurta görülmesi inanılmaz moralimi bozdu,Allah büyük tabi pes etmek yok ama ilk defa elim kolum bağlı hissettim.
Benim içimden geçen Erbil yağmur,fakat onun için de labaratuvar iyi değil deniyor,bahçecideyken çok daha başarılı sonuçlar alıyormuş,benim durumumda olan hastalar için labaratuvar çok önemli
Vitaminlere devam edin onümüzdeki ay yine iyi sayı gelebilir.bu ay olumsuzsa önümüzdeki ay olumlu olabilirMaşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı Salih evlat olsun inşallah,ne güzel hamile kalıpta buraları terketmediniz mesajıma cevap verdiniz bebeğimhadide sizden de Allah razı olsun.
Ben dört beş aydır kullanıyorum demekki acele ediyorum daha sabırlı olmam lazım,streste çok etkiliyor sanırım,benim de normalde 4-5 yumurta görülüyordu ama bu ay ilk defa 1 yumurta göründü çok panik yaptım, dua edin lütfen bizler icin hamilesiniz Allah duanizi geri çevirmez sağlıkla kalin
Arkadaşım gidiyordu erbil yağmura, aslında arkadaşımdan bildiğim çok hamile varmış.onu diyeceğim gönlünden geçen dr.la görüşsen daha iyi olur. bilmiyorum bende arastırmaya devam :)
Bursadayim yakın İstanbul'a,bir haftasonu gidip yüzyüze gorusmek istiyorum benim için doktorun pozitif ilgili ve her hastaya uygun tedavi yöntemi uygulaması çok önemli,Bursa Acıbadem de iki deneme oldu doktorum prof olmasına rağmen hep yüksek doz klasik yöntemle denemeleri yaptı açıkçası bu durum bana pek mantıklı gelmiyor.Vitaminlere devam edin onümüzdeki ay yine iyi sayı gelebilir.bu ay olumsuzsa önümüzdeki ay olumlu olabilir
Ben narkozla çektirmiştim, narkozsuz dayanılmaz geçmiş olsunÇok teşekkürler ilginize. Fulya acik mr da çektirdim. 550 TL. Başkasını bilmem ama benim çekilirken çok ağrım oldu. Hele akşam evde ağrı kesici içtiğim halde çok sancilandim.
Maşallah hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkli doğumlar olsun inşallah,benim istediğim de profesyonel bir ekip olması ve labaratuvarinin çok iyi olmasi,sizin rezerviniz az miydi?standart prosedür mu uygulandı? Yani yüksek doz yoksa size özel bir tedavi mi uygulandı ?masal3487 canım ben memorial Şişli hastanesinde tedavi oldum lab.çok iyi doktorları çok iyi ve gereksiz hiç bir tedavi yada ilaç kullandırmıyolar kafanda şüphelerin varsa git bi görüş derim ön görüşme ve muayeneden ücret almıyorlar özellikle Semra kahramanla randevu ayarla ve alt ekipten de bi doktor seçtiriyolar ondada yücel bey, gönül hanım, ve günseli hanım, çok iyiler birini seeçersin hakkınızda hayırlısı olsun ben tam vazgeçmişken geldi bebeğim darısı sizlere işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?