- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.421
Oy maşallah 5 embriyo transferi oldu desene inşallah güzel haberlerini alırız ArkadaşimTransferim yapildi. 6,8,9,10 ve 12 hucreli 5 embriyonun tamami konuldu. Hepsi 3. gun embriyosu. Bundan sonrasina dua etmek ve dikkat etmek kaldi. Insallah hepimiz mutlu haberler aliriz.
Ben size başkent hastanesinde göğşen hocayı önerebilirim sadece. Sigortanız varsa tahliller için çok para ödenmiyor diye biliyorum ama yine de bir araştırın. Sadece doktor konusundan eminim. Göğşen hocayı önerebilirim.Merhaba öncelikle mevlam kucaklarımızı boş bırakmasın. Benimde üç kaybım var ankarada Dr arastırdım prof tuncay naz a gitmeye karar verdik Gazi hastanesinde yapılmıştı benim genetik tahliller onun için Tuncay hocanında gaziye baglantısı varmış. Enazından tahliller orda yapılır diye düşündük. Sizin yazdığınız cok dogru Dr çok önemli ben hamile kalıyorum dogal yoldan ama bebekler ölüyor karnımda. Sizin önerebileceğiniz Dr varmı ankarada. Özel hastaneye gitmek istemiyorum maddi olarak kalamayız altından. Tuncay beyin muaynehanesi varmış. Onun için onu tercih ettik ama siz ankarada sınız orda yasayanlar daha iyi biliyor. Şimdiden teskkur ederim
Tesekkür ederimBen size başkent hastanesinde göğşen hocayı önerebilirim sadece. Sigortanız varsa tahliller için çok para ödenmiyor diye biliyorum ama yine de bir araştırın. Sadece doktor konusundan eminim. Göğşen hocayı önerebilirim.
Seni tebrik için arayacağım canım iyi sayilırim sağol oğlumda iyi çok şükür.eşimde idare ediyor bir ameliyatı daha var bakalım maddi manevi hastalıkla ugraşiyoruz.ameliyatı özelde çunkü neyse para harcamaya alıstık ins olur biter de kurtuluruz :)Sen nasılsın canım oğlusun nasıl
Eşin nasıl oldu
Ben 2017 yılında narkoz almadan özel bir klinikte 500 TL'ye çektirdim İstanbul'da yaşamıyorum ben canım.Merhaba hanımlar 45 yaşındayım. 1 yıl önce evlendim. Yaşımdan dolayı tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar. Hormonların ve tahlillerin çok iyi olduğunu soylediler. Rahim filmi çektirecegim. Sizler nerede ve kaça çektirdiniz. Teşekkürler.
İnşallah çok teşekkür ederimBen 2017 yılında narkoz almadan özel bir klinikte 500 TL'ye çektirdim İstanbul'da yaşamıyorum ben canım.
İnşallah güzel haberlerini alırız
Allah iyilik versin hastalık süreci maddi manevi olarak zor bir süreçSeni tebrik için arayacağım canım iyi sayilırim sağol oğlumda iyi çok şükür.eşimde idare ediyor bir ameliyatı daha var bakalım maddi manevi hastalıkla ugraşiyoruz.ameliyatı özelde çunkü neyse para harcamaya alıstık ins olur biter de kurtuluruz :)
cok teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz şimdilik ikili testi yaptırdım ama dr yorumunu almadım henüz internetten baktım kendim yorumlayabildigim kadar iyi bide ikili test ultrasonda dr herseyi iyi dedi insallah yarın başka hastaneyede gidicektim ama istediğim dr çarşamba oradaymış onun içinde ogun gidicem Allahım hayırlısıyla önce hamile kalmayı sonrada hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı herkese nasip etsin ben hala inanamıyorum Allahima binlerce şükürler olsun. nifti testi kaçıncı haftada yapılıyor yada neler yaptırmam gerekli yastan dolayı riskli gebelige giriyorum ama 12 haftadan sonra riskli gebelik bölümüne secim yapılıyormuş@elevasyon nifty sonucun çıktı mı canım nasılsın
@Sare asmin sen nasılsın canım
Y yeniay35 sen nasılsın arkadaşım ikili test sonucun nasıl herşey yolunda gider ve tum hamile arkadaşlar mutlu sona sağlıkla ulaşır inşallah
Çok sevindim sonucun iyi olmasına gözün aydın canım ben nifty 13. Haftada yaptırdım canımcok teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz şimdilik ikili testi yaptırdım ama dr yorumunu almadım henüz internetten baktım kendim yorumlayabildigim kadar iyi bide ikili test ultrasonda dr herseyi iyi dedi insallah yarın başka hastaneyede gidicektim ama istediğim dr çarşamba oradaymış onun içinde ogun gidicem Allahım hayırlısıyla önce hamile kalmayı sonrada hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı herkese nasip etsin ben hala inanamıyorum Allahima binlerce şükürler olsun. nifti testi kaçıncı haftada yapılıyor yada neler yaptırmam gerekli yastan dolayı riskli gebelige giriyorum ama 12 haftadan sonra riskli gebelik bölümüne secim yapılıyormuş
Cok tesekkurler amin ins.goreve başlamadım.parayla rapor alacaktım ama esimin hastaligından dolayı 3 ay refakatci raporu verildi.3 ay daha verecekler.bebek 1 yaşına geldiginde işe başlayacağım.Allah iyilik versin hastalık süreci maddi manevi olarak zor bir süreç
Eşin iyi olsunda giden para olsun halledilir inşallah rabbim ödeme kolaylığı versin
Sen göreve başladın mı
Geçmiş olsun şifa dilerim..Cok tesekkurler amin ins.goreve başlamadım.parayla rapor alacaktım ama esimin hastaligından dolayı 3 ay refakatci raporu verildi.3 ay daha verecekler.bebek 1 yaşına geldiginde işe başlayacağım.
Ben de gidiyorum iki aydır. Bir bi tarafta 3 bi tarafta toplam 4 folikül görünüyor. Bugün de gittim tekrar doktor vitaminler ve doğum kontrol hapı verdi. Geçen ay da içmiştim. Onu da kistler için veriyor sanırım. Bu aydan sonra yumurta toplarız dedi. Ama benim yumurta sayım az gibi geldi bana. Artırmak için arısütü diyorsunuz okuyorum hep. Nasıl nerden temin edip ne şekilde kullanmak lazım? Bir de yan etki falan olur mu acaba?Sağlık olsun en kısa surede tedavinde basarılar dilerim.ari sütünü tek başına saf olarak sabah aksam tüketin hemen başlayın.1 ay sonra ki adette ancak etkisi başlar.tedavi olana kadar birkac ay devam edin.egricayırda ampulu var o da cokk iyi.
Erbil bey bahceciden bir yil önce ayrıldi.herkesin arı sütü ile sonucu aynı olur mu olmaz mi umut vermek gibi olsun ins :) benim de 2 veya 3 yumurta oluyordu taaa ki arı sütüne kadar ondan sonra 5-6 yum.çiktı.2 sağlikli embriyoyu elde ettik.havuz yöntemi adi altinda 3 opuda.yasin kaç benim 41 42 de 2 3 yumiydi.ayrica bu yıl tedaviye devam eden arkadaslardan bol bol bebek haberi aldım.sans kismet bu isler biraz umutlu biraz tedbirli götürmek lazım bu isleri.polende ćok iyi geliyor.ben cicek bali polen karisimi da yemistim.
Merhaba hanımlar 45 yaşındayım. 1 yıl önce evlendim. Yaşımdan dolayı tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar. Hormonların ve tahlillerin çok iyi olduğunu soylediler. Rahim filmi çektirecegim. Sizler nerede ve kaça çektirdiniz.
Baslangictan bol sans diliyorum. Ne guzel tahlillerinin iyi cikmasi bile positive baslangic. Ben yurtdisinda yasiyorum ama bu forumdaki arkadaslari deneyimlerinden cok sey ogrendim. Herkes cok samimi ve sicak takip et bu formu derim. Kolayliklar
İyi sonuçlar dilerim.egricayırin ampul seklinde ari sutu var 1500 mg. Onu tavsiye ederim.1 kilo bala 100 gr da polen veya bu ölçünün yarısı yapilir.yarım kilo bala 50 gr polen kariştirilir.günde 1 tatlı kaşigı yenir.ampul ayrica icilir.3 ay kadar kullanınBen de gidiyorum iki aydır. Bir bi tarafta 3 bi tarafta toplam 4 folikül görünüyor. Bugün de gittim tekrar doktor vitaminler ve doğum kontrol hapı verdi. Geçen ay da içmiştim. Onu da kistler için veriyor sanırım. Bu aydan sonra yumurta toplarız dedi. Ama benim yumurta sayım az gibi geldi bana. Artırmak için arısütü diyorsunuz okuyorum hep. Nasıl nerden temin edip ne şekilde kullanmak lazım? Bir de yan etki falan olur mu acaba?
Teşekkürler.
Yan etki pek olmaz allerjik olmana bağlıBen de gidiyorum iki aydır. Bir bi tarafta 3 bi tarafta toplam 4 folikül görünüyor. Bugün de gittim tekrar doktor vitaminler ve doğum kontrol hapı verdi. Geçen ay da içmiştim. Onu da kistler için veriyor sanırım. Bu aydan sonra yumurta toplarız dedi. Ama benim yumurta sayım az gibi geldi bana. Artırmak için arısütü diyorsunuz okuyorum hep. Nasıl nerden temin edip ne şekilde kullanmak lazım? Bir de yan etki falan olur mu acaba?
Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim.İyi sonuçlar dilerim.egricayırin ampul seklinde ari sutu var 1500 mg. Onu tavsiye ederim.1 kilo bala 100 gr da polen veya bu ölçünün yarısı yapilir.yarım kilo bala 50 gr polen kariştirilir.günde 1 tatlı kaşigı yenir.ampul ayrica icilir.3 ay kadar kullanın
Arı sütü ampülü siparişini verdim. Teşekkür ederim yardımınız için.İyi sonuçlar dilerim.egricayırin ampul seklinde ari sutu var 1500 mg. Onu tavsiye ederim.1 kilo bala 100 gr da polen veya bu ölçünün yarısı yapilir.yarım kilo bala 50 gr polen kariştirilir.günde 1 tatlı kaşigı yenir.ampul ayrica icilir.3 ay kadar kullanın
Inş istediğin gibi olur arı sütü sabah aç iciliyor bal polende oyleSelam kizlar uzun bi aradan sonra merhaba, yaklasik 1 senedir deniyoruz hala kendiliginden gelmoiyo bebisim. Yas 39 tup bebekle 1 oglum var cok sukur ama ikinciyi tup bebekle yapamayacagimi ogrendim. Goguslerimde kist ve hassas bir bolge var. Tup bebek ilacinin kotu sonuc uaratabilecegini soyledi dr um ve kalirsan kendiliginden kalirsin yoksa ikinciyi dusunme sakin dedi. Canim cok sıkıldı. Baska dr a da gidicem ama pek umudum yok. Hormon degerlerim soyle fsh:6,6 ; lh :4,8.; prolaktin 7,2 esimin morfoloji kotu 3 bakalim zaman ne gosterecekBebegimhadi ari sutunu ac mi iciyorduk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?