- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.281
HSG Histeroskopi vs tüm tahliller yapıldı herşey normal.Eşiminde tüm testleri normal çıkıyor.Yumurtada var ama yaştan dolayı kaltesi düşük.Temmuzda tüp denedim negatif.Aşılama 1 kez yapıldı.Üniversite hastanesinde yapıldı.Zaten çok küçük bir ihtimaldi.Tekrar tüp denemek çok yorucu ve yıpratıcı.Her geçen günde aleyhimize çalışıyor.Allah yardımcımız olsun.
Canım ne kürler denedim bir bilsen:)
Sadece çuha çiçeği yağı kapsülü kullanmadım.Doktor kadar oldum bu konuda araştıra araştıra
Yaştan dolayı yumurta kalitesi düşük canım ondan.Kalite artırıcı çok kürler denedim.Allahın takdiri ne diyelim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çuha çiçeği yağı kapsülü neye iyi geliyor ?
Selam kızlar,
Bakıyorum yine bir umutsuzluğa kapılmışız
Elif ağlar,Tutku donasyon der,ama olmaz ki canım :))
Tutku'cuğum,haklısın arkadaşım yaş ilerliyor,yumurta kalitemiz düşüyor,ama 1-2 denemeyle hemen umutsuzluğa kapılma n'olur,kolay değil biliyorum,ama biz böyle yapıncada bebekler bizi bekletiyor.Birde beni yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum,neden Ankara'da tedavi görüyorsun,malum zaten stresli bir süreç birde yol v.s.zor olmuyor mu ?
Sevgiler...
Selam kızlar,
Bakıyorum yine bir umutsuzluğa kapılmışız
Elif ağlar,Tutku donasyon der,ama olmaz ki canım :))
Tutku'cuğum,haklısın arkadaşım yaş ilerliyor,yumurta kalitemiz düşüyor,ama 1-2 denemeyle hemen umutsuzluğa kapılma n'olur,kolay değil biliyorum,ama biz böyle yapıncada bebekler bizi bekletiyor.Birde beni yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum,neden Ankara'da tedavi görüyorsun,malum zaten stresli bir süreç birde yol v.s.zor olmuyor mu ?
Sevgiler...
canım benim lütfen bir kere o diğer dediğin şeyi unut ne alaka daha senin çok şansın var :))))
ankarada nerde tedavi görüyorsun ? ben sana cep yazıcam elimden gelirse yardımcı olurum :))) ben şu an gittiğim GEN-ART AYSUN BALTACIDAN çok memnunum diyor ki elifcim biz elimizden ne gelirse yapalım herşey tetkik takip ama evvelallahhh lüfen tutkucum lütfen sakın vazgeçme daha çok deneme yapabilirsin sabır arkadaşım sabır rabbim bizi kavusturacak bebişlerimize inşallah
dün eşim koltukta uyuya kalmış ve kalktı beni uyandırdı elif ben rüya gördüm sen doğum yapmışsın ve oğlumuz olmuş ve beni düşünebiliyormusun kahır içindeydimmmmm
benim eşim hiç böyle şeyler demezdi her geçen gün bebek ağzındaaaa kurban olduğum allahım evimizi bebişlerimizin sesleriyle şenlendirsin AMİN.......
Teşekkür ederim canım.Özeldenmi yazdın numaranı
canım hoşgeldin işallah yakın zamanda hayallerine kavuşursun..eşinin böyle bir şeye karşı çıkmaya hakkı yok canım seninde anne olmaya hakkın var hele kızı hiç karışamaz kusura bakmasın benimde ikinci evlilik benimde oğlum var ama asla bize karışmaz .o zaman neden evlenmiş senle çocuklu biryle evlenseymiş madem..eşinde kızının sizin hayatınza müdahale etmesine izin vermesin..brezeey arkadaşımıznda eşinin kızları vardı bi tek kendisi değil bak o hamile doğal yoldan kaldı..işallah seninde meleğin gelsin konsun geöbüşüne..dua et arkadaşım ve kocanla bütün bunları konuş..haksızlık yapmasın canım..dualrımız seninle..işallah isteyen herkese nasip etsin rabbimm..Arkadaşlar 41 yaşında, yaklaşık 2 yıllık evli ve başarısız bir tüp bebek denemesinden (30 kasımda negatif sonucumu aldım) sonra bende aranıza katılmak istedim.. Açıkçası kk ile çok fazla tanışıklığım yok, daha evvel sadece kasım aralık tüp bebek ... topiğini takip etmiştim... Mini tüp bebekle ilgili bir topiktende bu konuyla ilgili bilgileri aldıktan sonra kendimi evimde hissedeceğim bu topiği keşfettim... maşallah topic çok dolu, ancak ben henüz okumaya yeni başladım.. Sayfaları okuyup öyle başlarım demiştim ama aranızdaki arkadaşlık beni öyle duygulandırdı ki bir an önce aranızda olmak istedim...beni de aranıza kabul eder ve dostluğunuzu esirgemezseniz çok mutlu olurum...
Öyküme gelince... dediğim gibi yaklaşık 2 yıllık evliyim... benim ilk, eşimin 2. evliliği. Eşimin eşi ölmüş ilk evliliğinden bir kızı var 23 yaşında.. Eşimle aramızda da yaklaşık 17 yaş var. Ben 41, o 58 yaşında... ben çocuk istiyorum o kızı olduğu için istemiyor. Kızı da bizim çocuğumuz olmasını istemiyor.. Hem babasını çok yaşlı buluyor, hem de kardeş istemiyor.. Öte yandan eşimin kızını ben zaten kendi kızım gibi sahiplendim ve çok seviyorum.. ama onların beni anlamamaları ve çocuk özlemimi hissetmemeleri beni çok yaralıyor.
Kızımızdan gizli kasım ayının başında bir tüp bebek denemesi yaşadım... Maalesef negatif oldu. Çünkü yaklaşık bir yıllık gerek ağlayarak gerek yalvararak süren bir süreçten sonra (eşim sadece tek kez denerim ) tek deneme hakkımı tamamladım.. Yaşdan dolayı yumurta rezervim az. Muayeneye tek yumurtaile başladık. 450 gnalf ile 12 gün tedavi sonucunda 3 yumurta oluştu. 2 si döllendi ve 2. gün transfer edildi ancak ne yazık ki bana tutunmadılar...
Eşimdede ciddi problemler var, sperm çok az ve ciddi hareketsizlik var. Kızına da 5 senelik tedavi sonrasında kavuşmuşlar. Şimdi herhangi bir tedavi olmuyor. Benim şu durumda çocuk sahibi olmak için yapabileceğim tek şey dua etmek.. Ve kendimce birşey ler yapabilmek... Desteğinize ve bilginize çok ihtiyacım var... Ne kadar çok yazmışım.. kusura bakmayın... sevgiyle kalın...
ayy duygulandım valla ne güzel rüya işallah gerçek olur..canım benim lütfen bir kere o diğer dediğin şeyi unut ne alaka daha senin çok şansın var :))))
ankarada nerde tedavi görüyorsun ? ben sana cep yazıcam elimden gelirse yardımcı olurum :))) ben şu an gittiğim GEN-ART AYSUN BALTACIDAN çok memnunum diyor ki elifcim biz elimizden ne gelirse yapalım herşey tetkik takip ama evvelallahhh lüfen tutkucum lütfen sakın vazgeçme daha çok deneme yapabilirsin sabır arkadaşım sabır rabbim bizi kavusturacak bebişlerimize inşallah
dün eşim koltukta uyuya kalmış ve kalktı beni uyandırdı elif ben rüya gördüm sen doğum yapmışsın ve oğlumuz olmuş ve beni düşünebiliyormusun kahır içindeydimmmmm
benim eşim hiç böyle şeyler demezdi her geçen gün bebek ağzındaaaa kurban olduğum allahım evimizi bebişlerimizin sesleriyle şenlendirsin AMİN.......
nEVSERİM VALLAHİ BEN BU AĞLAMALARA NASIL ÇÖZÜM BULACAM BİLMİYORUM İNAN HİÇ KEND,M, TUTAMIYORUM HERŞEYE AĞLIYORUMMMMMMM .....
SULU ZIRTLAK BİRİ OLDUM ......
canım benim lütfen bir kere o diğer dediğin şeyi unut ne alaka daha senin çok şansın var :))))
Güzbahar,
Aramıza hoşgeldin !!!
Arkadaşım kolay değil yaşadıkların,ama bizim burda bir sloganımız var; yılmak yok,mücadeleye devam diye :)) seni de bu felsefeye davet ediyorum.
Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma ve isteyen herkese anneliği nasip etsin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...
Sevgilerimle...
canım hoşgeldin işallah yakın zamanda hayallerine kavuşursun..eşinin böyle bir şeye karşı çıkmaya hakkı yok canım seninde anne olmaya hakkın var hele kızı hiç karışamaz kusura bakmasın benimde ikinci evlilik benimde oğlum var ama asla bize karışmaz .o zaman neden evlenmiş senle çocuklu biryle evlenseymiş madem..eşinde kızının sizin hayatınza müdahale etmesine izin vermesin..brezeey arkadaşımıznda eşinin kızları vardı bi tek kendisi değil bak o hamile doğal yoldan kaldı..işallah seninde meleğin gelsin konsun geöbüşüne..dua et arkadaşım ve kocanla bütün bunları konuş..haksızlık yapmasın canım..dualrımız seninle..işallah isteyen herkese nasip etsin rabbimm..
ayy duygulandım valla ne güzel rüya işallah gerçek olur..
al bendende o kadar ..herşeye duygulanıyorum yaff..
ummucum polyanna ne kadarlik oldu. simdi okudum cok fena bulantisi varmis.
bizde bugun 5+1 olduk. bende ne bulanti ne baska bisey var
bu iyimi kotumu hic bilmiyorum:44:
haa birtek kahveden tiksinmeye basladim sanki bu sabah icemedim icim almadi biturlu..
nEVSERİM VALLAHİ BEN BU AĞLAMALARA NASIL ÇÖZÜM BULACAM BİLMİYORUM İNAN HİÇ KEND,M, TUTAMIYORUM HERŞEYE AĞLIYORUMMMMMMM .....
SULU ZIRTLAK BİRİ OLDUM ......
Canım benim bulunduğum şehirde tüp bebek tedavisi yapılmıyor.Birde burdaki doktorumun arkadaşıydı Prof.Recai Pabuçcu o nedenle ankarada tedavi gördüm.Bir hafta kaldım orda.
ummucum polyanna ne kadarlik oldu. simdi okudum cok fena bulantisi varmis.
bizde bugun 5+1 olduk. bende ne bulanti ne baska bisey var
bu iyimi kotumu hic bilmiyorum:44:
haa birtek kahveden tiksinmeye basladim sanki bu sabah icemedim icim almadi biturlu..
Pardon canım ya,ben seni İzmir'de sanıyordum(
cok guzel ruya gormus kocan elifcim hayir olsun insallah. benim kocam da surekli gorur hatta biz evlenmeden hemen once gormustu kizimiz olmus ismini bile koymusuz. bana umut veren hep onun ruyalari olmustur ozellikle ilk gordugu bu ruya. simdi ki hamileligimden hemen oncede gormustu. ondan oncede birgun pat diye sen hamilesin dedi bana. aman sende dedim bende. eh gorursun dedi.
dedigi gibi de oldu. dusuk yaptigim hamileligimde de yine ruyasini gormustu. ay benim kocam acayip bisey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?