Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amh geçen yıl 0.42 idi. Bu yıl ölçtürmedim ama daha düşüktür muhtemelen. İlk denemeyi Ataşehir Memorial'da yaptım, iki embriyo çıkardık ama dış gebelik oldu. İkinci ve üçüncü olumsuz denemeyi Bahçeci Umut'ta yaptık. Şimdi tekrar Ataşehir Memorial'a gitmeyi planlıyorum. Donörden de çok emin olamıyorum. Sonuçta çocuk benim olmayacak, eşimle başka bir kadının çocuğu olacak fikri aklımdan çıkmıyor.

İnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını göstersin

merhaba arkadaşlar bende 1, tüp bebeğimi yaptım ama ne yazıkki 4 yumurta toplandı onlarda ilk günden gitti. tranfere gidemedik anlayacağınız.çok istediğim için yıkıldım duyunca.Birde ilk günde olması çok moralimi bozdu umutsuzluğa düştüm okadar kötüki 2.3. güne bile gidemedi dedim . ama ilk seferden pes etmemem gerekiyor 2 3 4 5 deneyenler var bu yola baş koyduysam devam kararı aldım. geçen şubat ayında amh. 0,99 çıkmıştı sonra histeroskopi operasyonu geçirdim onla da düştü mü bilmiyorum birdaha yaptırmadım ama dr rezervlerin düşük olduğu için olmamış olabilir dedi malum yaşta 36
2 bana 1 eşime ilaç önerdi aralıkta kısmetse 2, denemeye gideceğiz. rabbim inş. en yakın zamanda verir. maddi manevi zor bir süreç yaşamayan bilemez. hepimiz bu yoldan geçiyoruz başaranlar tavsiyelerde bulunsun ki bizde dikkat edelim yapacaklarımıza yapmayacaklarımıza yiyeceklerimize yemiyeceklerimize önerilerde bulunalım.

Amh niz o kadar dusuk degil. Ari sutu bal polen qoenzim q10 dhea.... gibi takviyeler kullanip depolarınızı doldurun bence.

Ne tatlıymış doktorun :) doktorumun bilgisi çok iyi ve güven veriyor. Ama çok konuşmayan çok rahatlatmadan bir tip. Hiç yumuşatmadan direk yüzüne söylüyor. Başka doktorda denenebilir tabi, gebelikte doktorla iletişim çok önemli

İnşallah, amin. Ovülasyon günümü bildiğim için, geç döllenme değil onu biliyorum. Hayırlısıyla açığı kapatır inşallah :) ama bügün çok ilginç bir şekilde kendimi daha iyi ve rahat hissediyorum. Çok endişeli değilim. İyiyim. Kaderci yönüm baskın çıktı, Allah’a emanet, hayırlısı artık.. 10 gün sonra kontrol. Daha netleşir durum. Gelişim nasıl gidiyor büyüyormu belli olur sanırım..

Aynı şeyleri yaşadım. Çok iyi anlıyorum. Bana da Impryl diye bir takviye verdiler. Gelecek ay tekrar deneyeceğiz ama iki transfere gidemeden iptal olmuş tedavim var. Umudumu çok yüksek tutmuyorum. Sizin yaşınız daha genç ve rezerviniz benden daha iyi. O yüzden protokol değişikliği ile daha iyi sonuç alabilirsiniz.

protokol değişikiliği derken hastanemimi değiştirmemi öneriyorsun

Donasyonla yabanci donör olursa şöyle sarı saclı mavi gözlü bir bebek sevmemek mümkün mü :) o asamaya gelinirse hamilelik sureci de oldugundan sevgi duymamak mumkün degil.benim bebegimle instegramdaki tüm bebekler aynı birebirler. aynı bakıs duruş.eve bebek gelince anliyorum kalben çocuk sevgin artıyor yani sevgin olusabilirdi

Sadece görüntü değil. Sarışın olsa bu sefer çevre başlayacak bu çocuk sana benzemiyor diye. Mesela benim sanat kabiliyetim yüksektir. Müzik ve resim yeteneğim çocuğuma geçemeyecek. Bebekken sorun değil ama büyüdükçe özellikle de donörden fazla gen alırsa kendimden hiçbir şey göremediğim bir çocuk yetiştiriyor olacağım. Bu biraz ağır geliyor. Evlatlık edinmek daha makul, en azından çocuğa açıklaması daha kolay olur. Donörde de eninde sonunda ben senin gerçek annen değilim demek zorunda kalacağım çünkü. Gerçekten çok zor.

Bu ay son bir Memorial'daki doktor ile görüşeceğim. Donör derse düşünmek için bir süre daha zaman veririm kendime.

Tekrar geçmiş olsun canım kadın doğum uzmanina sormadan diğer Dr verdiği ilaçları kullanma oldumu ne zaman Dr gidiyorsun E elevasyon pıt pıtlari duydu darısı sana olsun
Çok saol canım, bugün dahiliye gittim bi sürü ilaç yazdı bunları mutlaka kullan zararı olmaz dedi, içim rahat etmedi tüp bebek doktırumu aradım ilaçları söyledim hayır kullanma dedi bol su iç dinlen dedi, iyiki sormuşum, cumartesiye randevu aldım bakalım işallah duyarım kalp atışını :) E elevasyon canım hayırlı olsun bebişinin ilk yaşam belirtisi kalp sesini duymuşsyn darısı bize işallah

P pillar canım benim arkadaşım da amh düşük tü bu anlamda acıbadem birazdaha önde gidiyor sanırım çünkü tedavi öncesi bitkisel ilaçlar kullandırdı Bülent traş yumurta sayısı artsın diye, şimdi dört embriyosu oldu maşallah bi ay sonra transferi var, memorial ben orda tedavi oldum çok iyi bir merkez ama sadece hormon ilaçlarıyla yapıyolar tedaviyi bu da düşük rezervde biraz sıkıntı oluyor tabi benimki sadece öneri bi araştır istesen

Bugun transferin 8. Gunu 5. Gün embriyosu. az once test yaptim hayalet cizgi gordum. Gercek mi acaba
Canım transferin mi oldu çok sevindim foto atsana gerçektir bende tüp bebekte 8. Gün hayalet çizgiyi görmüştüm maşallah dondurulmuş embriyo transferi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…