Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim hoşgeldin. Hikayeni okuyunca cok duygulandim. Allahim Inşallah sana da bir cocuk versin.Amin..

kuzum fotosunu ceker yollarim sana ama netten aradiginda da cikiyor. ayrica benim kardesimde kullanmaya basladi galiba aktardan aldi. balik yagi gibi kapsulu var.

hoşgeldin aramıza canım benim :)))

yaşadıkların beni çok duygulandırdı ve zaten biliyorsun ben herşeye ağlayanlardanım bu aralar dahada yoğun vaziyette.... Bu hormonlar mahvetti beni ....

Sen bir bilsen ben eşimi ne kadar zor ikna ettim tüp bebek için yalvardım yakardımmmm ağladım en son çare dedim ki sen beni böyle birşeyden mahrum edemezsin böyle birşeye hakkın yok 13 sene beni beklettin evlenmedik şimdide yaşımdan dolayı senin yüzünden bebek işi zorlaştı diğer dünyada iki elim yakanda vs.vs. Bir sürü şey söyledim ve ikna ettim inan ....

Senin yaşadıklarında ayrı zor ama arkadaşım sakın vazgeçme böyle bir hakkı senden almaya kimsenin hakkı yok ne yapalım kızı varsaaaaa ne yapalım ????? O tadmıs sen ama niye mahrum kalasın ???

Güzel bir dille anlat arkadasım ikna et ama sakın vazgeçme kızı istemiyorsa istemesen oda kızın şımarıklığıııııı
ne münasebet kendine olsa ister ama sakın izin verme annelik çok farklıdır eminim içimde olması kıpırdaması nı dünyalara değişmem kucağıma alınca kokusu cennet kokusu ölürüm olsa onun için.........

Bak gene ağlama başladı ((((

sevgili guzbahar h.geldin arkadasim aramiza.
benim nacizhane fikrimi sorarsan kiziniz bebek konusuna mudahale hakki yok. bu sizin hayatiniz ve ozellikle senin anne olman hakkina nasil karisir ki?! ayrica benim is arkadasim (erkek) o da cok gec yasta tekrardan baba olmus. valla ben ters bisey goremiyorum bunda.

esin icin keci boynuzu kendin icinde incir kurunu yap derim ben arkadasim faydasi olacagi dusuncesindeyim.

Allahim senin de yuzunu guldururu tez zamanda bebegini verir sana insallah. hepimize insallah amin.

tutku naptin var mi bisey? haber cikmadi yine senden

Canım yazamasamda seni takip ediyorum.Sen iyisin değilmi? kendine çok dikkat et.
Ben geçen ay aşılama denedim ama sonuç negatif.Çok üzgünüm.Tekrar bir tüp bebek tedavisi denesem mi yoksa ümidi kesip bırakıp, donasyona doğrumu yönelsem kararsızım.

Bahsettiğin ilaç ne için kullanılıyor ve adı nedir bahsedermisin lütfen ?

Sevgilerimle,

cANIM biraz daha sabır... donasyonu şimdilik koy bir kenara ...Tekrar tüp deneyebilirsin ..

Lütfen yaaa ağlama!!!! Hani söz vermiştin!! Ölürüm mölürüm NE? Aşkolsun!

canım günaydın :))

tutkucum kaçıncı aşılama bu ? nerde yaptırıyorsun ??? peki rahim filmi çekildimi ??? tüp tıkalı ise olmaz benide öyle oyalamıstılar çünkü ?? kesin vakit geçirme bence tüp bebek yap arkadasım hiçbirşeyi geçiştirme vakit çok önemli .....

HSG Histeroskopi vs tüm tahliller yapıldı herşey normal.Eşiminde tüm testleri normal çıkıyor.Yumurtada var ama yaştan dolayı kaltesi düşük.Temmuzda tüp denedim negatif.Aşılama 1 kez yapıldı.Üniversite hastanesinde yapıldı.Zaten çok küçük bir ihtimaldi.Tekrar tüp denemek çok yorucu ve yıpratıcı.Her geçen günde aleyhimize çalışıyor.Allah yardımcımız olsun.

tutku sen aşılama mi yaptir mistin ben sadece yumurta takibi catlatma ignesi vuruldun sandim.
ya aslinda senin degerlerin cok iyi tutkucum azicik akisina birakabilsen Allahin izniyle hamile kalirsin gibi geliyor bana.
donasyonu bende diger arkadaslarim gibi tavsiye edemiycem sana.

ben hamile kaldigim ay cuha cicegi kapsulu kullandim tamamen tesaduf eseri okudum biyerde. aktara sordum kadinlik hormonlarina cok iyi geliyormus. doktorum icin rahat edicekse kullanabilirsin ben tamamen kisinin istegine birakiyorum dedi.
alternatif tiptaki doktorumda faydali zarari olmaz diyince ictim. tabbi once Allahin izniyle bana hamile kalmamda fayda ettigini dusunuyorum. bide kalp atislarini gorup saglikla kucagima alirsam Rabbim gostersin bunlari bana insallah.

aha herhangi bir sıkıntın yok ve sen buna rağmen donasyon diyorsun! 1 tüp 1 aşılama kime yeter?!!! daha birkaçkere tüp hakkın var! Ve bu arada boş durmak yok! Atalarımız ne demiş : Çalış! çalış! çalış! Yani demişlerdir heralde! Benim incir kürüm yarım kaldı..Ama bugün tekrar başlıycam..
Birini veya birkaçını seç:
1-Çuha çiçeği yağı kapsulü
2-İncir kürü
3-bal+tarçın+çörekotu
4-hayıt tokumu veya suyu
5-çoban çantası + civanperçemi+adaçayı+hayıt tohumu+ aslan pençesi .. (expecially testere dişli olanı!)
6-böğürtlen kökü
7-deve çökerten
8-minare gölgesi + peri tozu+ davul sesi (şaka şaka)

Canım ne kürler denedim bir bilsen:)
Sadece çuha çiçeği yağı kapsülü kullanmadım.Doktor kadar oldum bu konuda araştıra araştıra

Yaştan dolayı yumurta kalitesi düşük canım ondan.Kalite artırıcı çok kürler denedim.Allahın takdiri ne diyelim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çuha çiçeği yağı kapsülü neye iyi geliyor ?

Selam kızlar,

Bakıyorum yine bir umutsuzluğa kapılmışız
Elif ağlar,Tutku donasyon der,ama olmaz ki canım :))
Tutku'cuğum,haklısın arkadaşım yaş ilerliyor,yumurta kalitemiz düşüyor,ama 1-2 denemeyle hemen umutsuzluğa kapılma n'olur,kolay değil biliyorum,ama biz böyle yapıncada bebekler bizi bekletiyor.Birde beni yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum,neden Ankara'da tedavi görüyorsun,malum zaten stresli bir süreç birde yol v.s.zor olmuyor mu ?
Sevgiler...

Güzbahar,
Aramıza hoşgeldin !!!
Arkadaşım kolay değil yaşadıkların,ama bizim burda bir sloganımız var; yılmak yok,mücadeleye devam diye :)) seni de bu felsefeye davet ediyorum.
Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma ve isteyen herkese anneliği nasip etsin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...
Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…