- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.261
canim hoşgeldin. Hikayeni okuyunca cok duygulandim. Allahim Inşallah sana da bir cocuk versin.Amin..Arkadaşlar 41 yaşında, yaklaşık 2 yıllık evli ve başarısız bir tüp bebek denemesinden (30 kasımda negatif sonucumu aldım) sonra bende aranıza katılmak istedim.. Açıkçası kk ile çok fazla tanışıklığım yok, daha evvel sadece kasım aralık tüp bebek ... topiğini takip etmiştim... Mini tüp bebekle ilgili bir topiktende bu konuyla ilgili bilgileri aldıktan sonra kendimi evimde hissedeceğim bu topiği keşfettim... maşallah topic çok dolu, ancak ben henüz okumaya yeni başladım.. Sayfaları okuyup öyle başlarım demiştim ama aranızdaki arkadaşlık beni öyle duygulandırdı ki bir an önce aranızda olmak istedim...beni de aranıza kabul eder ve dostluğunuzu esirgemezseniz çok mutlu olurum...
Öyküme gelince... dediğim gibi yaklaşık 2 yıllık evliyim... benim ilk, eşimin 2. evliliği. Eşimin eşi ölmüş ilk evliliğinden bir kızı var 23 yaşında.. Eşimle aramızda da yaklaşık 17 yaş var. Ben 41, o 58 yaşında... ben çocuk istiyorum o kızı olduğu için istemiyor. Kızı da bizim çocuğumuz olmasını istemiyor.. Hem babasını çok yaşlı buluyor, hem de kardeş istemiyor.. Öte yandan eşimin kızını ben zaten kendi kızım gibi sahiplendim ve çok seviyorum.. ama onların beni anlamamaları ve çocuk özlemimi hissetmemeleri beni çok yaralıyor.
Kızımızdan gizli kasım ayının başında bir tüp bebek denemesi yaşadım... Maalesef negatif oldu. Çünkü yaklaşık bir yıllık gerek ağlayarak gerek yalvararak süren bir süreçten sonra (eşim sadece tek kez denerim ) tek deneme hakkımı tamamladım.. Yaşdan dolayı yumurta rezervim az. Muayeneye tek yumurtaile başladık. 450 gnalf ile 12 gün tedavi sonucunda 3 yumurta oluştu. 2 si döllendi ve 2. gün transfer edildi ancak ne yazık ki bana tutunmadılar...
Eşimdede ciddi problemler var, sperm çok az ve ciddi hareketsizlik var. Kızına da 5 senelik tedavi sonrasında kavuşmuşlar. Şimdi herhangi bir tedavi olmuyor. Benim şu durumda çocuk sahibi olmak için yapabileceğim tek şey dua etmek.. Ve kendimce birşey ler yapabilmek... Desteğinize ve bilginize çok ihtiyacım var... Ne kadar çok yazmışım.. kusura bakmayın... sevgiyle kalın...
Guzbahar dollenme olduğuna göre demek ki umut var....uzulme....ovulasyon gunlerini takip et.
selcanım sana zahmet bana resmini yollarmısın nedir ne değildir diye bir doktoruma sorayım bakayım kullanmam iyi olurmu ????? ismini verki bakalım burda bulacaz mı ??? burda yoksa bile benim almanyada halamın kızı var ondan isterim olmadı .....
arkadaşlar 41 yaşında, yaklaşık 2 yıllık evli ve başarısız bir tüp bebek denemesinden (30 kasımda negatif sonucumu aldım) sonra bende aranıza katılmak istedim.. Açıkçası kk ile çok fazla tanışıklığım yok, daha evvel sadece kasım aralık tüp bebek ... Topiğini takip etmiştim... Mini tüp bebekle ilgili bir topiktende bu konuyla ilgili bilgileri aldıktan sonra kendimi evimde hissedeceğim bu topiği keşfettim... Maşallah topic çok dolu, ancak ben henüz okumaya yeni başladım.. Sayfaları okuyup öyle başlarım demiştim ama aranızdaki arkadaşlık beni öyle duygulandırdı ki bir an önce aranızda olmak istedim...beni de aranıza kabul eder ve dostluğunuzu esirgemezseniz çok mutlu olurum...
öyküme gelince... Dediğim gibi yaklaşık 2 yıllık evliyim... Benim ilk, eşimin 2. Evliliği. Eşimin eşi ölmüş ilk evliliğinden bir kızı var 23 yaşında.. Eşimle aramızda da yaklaşık 17 yaş var. Ben 41, o 58 yaşında... Ben çocuk istiyorum o kızı olduğu için istemiyor. Kızı da bizim çocuğumuz olmasını istemiyor.. Hem babasını çok yaşlı buluyor, hem de kardeş istemiyor.. öte yandan eşimin kızını ben zaten kendi kızım gibi sahiplendim ve çok seviyorum.. Ama onların beni anlamamaları ve çocuk özlemimi hissetmemeleri beni çok yaralıyor.
Kızımızdan gizli kasım ayının başında bir tüp bebek denemesi yaşadım... Maalesef negatif oldu. çünkü yaklaşık bir yıllık gerek ağlayarak gerek yalvararak süren bir süreçten sonra (eşim sadece tek kez denerim ) tek deneme hakkımı tamamladım.. Yaşdan dolayı yumurta rezervim az. Muayeneye tek yumurtaile başladık. 450 gnalf ile 12 gün tedavi sonucunda 3 yumurta oluştu. 2 si döllendi ve 2. Gün transfer edildi ancak ne yazık ki bana tutunmadılar...
Eşimdede ciddi problemler var, sperm çok az ve ciddi hareketsizlik var. Kızına da 5 senelik tedavi sonrasında kavuşmuşlar. şimdi herhangi bir tedavi olmuyor. Benim şu durumda çocuk sahibi olmak için yapabileceğim tek şey dua etmek.. Ve kendimce birşey ler yapabilmek... Desteğinize ve bilginize çok ihtiyacım var... Ne kadar çok yazmışım.. Kusura bakmayın... Sevgiyle kalın...
Arkadaşlar 41 yaşında, yaklaşık 2 yıllık evli ve başarısız bir tüp bebek denemesinden (30 kasımda negatif sonucumu aldım) sonra bende aranıza katılmak istedim.. Açıkçası kk ile çok fazla tanışıklığım yok, daha evvel sadece kasım aralık tüp bebek ... topiğini takip etmiştim... Mini tüp bebekle ilgili bir topiktende bu konuyla ilgili bilgileri aldıktan sonra kendimi evimde hissedeceğim bu topiği keşfettim... maşallah topic çok dolu, ancak ben henüz okumaya yeni başladım.. Sayfaları okuyup öyle başlarım demiştim ama aranızdaki arkadaşlık beni öyle duygulandırdı ki bir an önce aranızda olmak istedim...beni de aranıza kabul eder ve dostluğunuzu esirgemezseniz çok mutlu olurum...
Öyküme gelince... dediğim gibi yaklaşık 2 yıllık evliyim... benim ilk, eşimin 2. evliliği. Eşimin eşi ölmüş ilk evliliğinden bir kızı var 23 yaşında.. Eşimle aramızda da yaklaşık 17 yaş var. Ben 41, o 58 yaşında... ben çocuk istiyorum o kızı olduğu için istemiyor. Kızı da bizim çocuğumuz olmasını istemiyor.. Hem babasını çok yaşlı buluyor, hem de kardeş istemiyor.. Öte yandan eşimin kızını ben zaten kendi kızım gibi sahiplendim ve çok seviyorum.. ama onların beni anlamamaları ve çocuk özlemimi hissetmemeleri beni çok yaralıyor.
Kızımızdan gizli kasım ayının başında bir tüp bebek denemesi yaşadım... Maalesef negatif oldu. Çünkü yaklaşık bir yıllık gerek ağlayarak gerek yalvararak süren bir süreçten sonra (eşim sadece tek kez denerim ) tek deneme hakkımı tamamladım.. Yaşdan dolayı yumurta rezervim az. Muayeneye tek yumurtaile başladık. 450 gnalf ile 12 gün tedavi sonucunda 3 yumurta oluştu. 2 si döllendi ve 2. gün transfer edildi ancak ne yazık ki bana tutunmadılar...
Eşimdede ciddi problemler var, sperm çok az ve ciddi hareketsizlik var. Kızına da 5 senelik tedavi sonrasında kavuşmuşlar. Şimdi herhangi bir tedavi olmuyor. Benim şu durumda çocuk sahibi olmak için yapabileceğim tek şey dua etmek.. Ve kendimce birşey ler yapabilmek... Desteğinize ve bilginize çok ihtiyacım var... Ne kadar çok yazmışım.. kusura bakmayın... sevgiyle kalın...
tutku naptin var mi bisey? haber cikmadi yine senden
Canım yazamasamda seni takip ediyorum.Sen iyisin değilmi? kendine çok dikkat et.
Ben geçen ay aşılama denedim ama sonuç negatif.Çok üzgünüm.Tekrar bir tüp bebek tedavisi denesem mi yoksa ümidi kesip bırakıp, donasyona doğrumu yönelsem kararsızım.
Bahsettiğin ilaç ne için kullanılıyor ve adı nedir bahsedermisin lütfen ?
Sevgilerimle,
Lütfen yaaa ağlama!!!! Hani söz vermiştin!! Ölürüm mölürüm NE? Aşkolsun!hoşgeldin aramıza canım benim :)))
yaşadıkların beni çok duygulandırdı ve zaten biliyorsun ben herşeye ağlayanlardanım bu aralar dahada yoğun vaziyette.... Bu hormonlar mahvetti beni ....
Sen bir bilsen ben eşimi ne kadar zor ikna ettim tüp bebek için yalvardım yakardımmmm ağladım en son çare dedim ki sen beni böyle birşeyden mahrum edemezsin böyle birşeye hakkın yok 13 sene beni beklettin evlenmedik şimdide yaşımdan dolayı senin yüzünden bebek işi zorlaştı diğer dünyada iki elim yakanda vs.vs. Bir sürü şey söyledim ve ikna ettim inan ....
Senin yaşadıklarında ayrı zor ama arkadaşım sakın vazgeçme böyle bir hakkı senden almaya kimsenin hakkı yok ne yapalım kızı varsaaaaa ne yapalım ????? O tadmıs sen ama niye mahrum kalasın ???
Güzel bir dille anlat arkadasım ikna et ama sakın vazgeçme kızı istemiyorsa istemesen oda kızın şımarıklığıııııı
ne münasebet kendine olsa ister ama sakın izin verme annelik çok farklıdır eminim içimde olması kıpırdaması nı dünyalara değişmem kucağıma alınca kokusu cennet kokusu ölürüm olsa onun için.........
Bak gene ağlama başladı((((
Canım yazamasamda seni takip ediyorum.Sen iyisin değilmi? kendine çok dikkat et.
Ben geçen ay aşılama denedim ama sonuç negatif.Çok üzgünüm.Tekrar bir tüp bebek tedavisi denesem mi yoksa ümidi kesip bırakıp, donasyona doğrumu yönelsem kararsızım.
Sevgilerimle,
lütfen yaaa ağlama!!!! Hani söz vermiştin!! ölürüm mölürüm ne? Aşkolsun!
canım günaydın :))
tutkucum kaçıncı aşılama bu ? nerde yaptırıyorsun ??? peki rahim filmi çekildimi ??? tüp tıkalı ise olmaz benide öyle oyalamıstılar çünkü ?? kesin vakit geçirme bence tüp bebek yap arkadasım hiçbirşeyi geçiştirme vakit çok önemli .....
Sevgilerimle,
ayyyyyy evet demiyecektimmm ama oldum balık hafıza inan herşeyi unutuyorummmm sözzzz tamam ağlamak yokkk :)))))
HSG Histeroskopi vs tüm tahliller yapıldı herşey normal.Eşiminde tüm testleri normal çıkıyor.Yumurtada var ama yaştan dolayı kaltesi düşük.Temmuzda tüp denedim negatif.Aşılama 1 kez yapıldı.Üniversite hastanesinde yapıldı.Zaten çok küçük bir ihtimaldi.Tekrar tüp denemek çok yorucu ve yıpratıcı.Her geçen günde aleyhimize çalışıyor.Allah yardımcımız olsun.
aha herhangi bir sıkıntın yok ve sen buna rağmen donasyon diyorsun!1 tüp 1 aşılama kime yeter?!!! daha birkaçkere tüp hakkın var! Ve bu arada boş durmak yok! Atalarımız ne demiş : Çalış! çalış! çalış! Yani demişlerdir heralde! Benim incir kürüm yarım kaldı..Ama bugün tekrar başlıycam..
Birini veya birkaçını seç:
1-Çuha çiçeği yağı kapsulü
2-İncir kürü
3-bal+tarçın+çörekotu
4-hayıt tokumu veya suyu
5-çoban çantası + civanperçemi+adaçayı+hayıt tohumu+ aslan pençesi .. (expecially testere dişli olanı!)
6-böğürtlen kökü
7-deve çökerten
8-minare gölgesi + peri tozu+ davul sesi (şaka şaka)
Canım ne kürler denedim bir bilsen:)
Sadece çuha çiçeği yağı kapsülü kullanmadım.Doktor kadar oldum bu konuda araştıra araştıra
Yaştan dolayı yumurta kalitesi düşük canım ondan.Kalite artırıcı çok kürler denedim.Allahın takdiri ne diyelim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çuha çiçeği yağı kapsülü neye iyi geliyor ?
Arkadaşlar 41 yaşında, yaklaşık 2 yıllık evli ve başarısız bir tüp bebek denemesinden (30 kasımda negatif sonucumu aldım) sonra bende aranıza katılmak istedim.. Açıkçası kk ile çok fazla tanışıklığım yok, daha evvel sadece kasım aralık tüp bebek ... topiğini takip etmiştim... Mini tüp bebekle ilgili bir topiktende bu konuyla ilgili bilgileri aldıktan sonra kendimi evimde hissedeceğim bu topiği keşfettim... maşallah topic çok dolu, ancak ben henüz okumaya yeni başladım.. Sayfaları okuyup öyle başlarım demiştim ama aranızdaki arkadaşlık beni öyle duygulandırdı ki bir an önce aranızda olmak istedim...beni de aranıza kabul eder ve dostluğunuzu esirgemezseniz çok mutlu olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?