Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hamile olan anneler sizin duanız kabul olur bu yazımı okuyan banada dua edebilir mi.tek yum transferimle 4.günümdeyim.yaşım 44 hiç çocuğum olmadı.geçen yıl kasım gibi yine tüp bebekle hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kalbi durdu yıllar geçtikçede sağlıklı yum bulmak imkansızlaşıyor.1 tanecik yumurtamla çabalıyorum.karnımda şuan teyzeleri bana dua edin nolur bu sefer tutunabilsin ve sağlıklı bi şekilde allah hepimize doğum nasip etsin

Rabbimden tüm kalbimle diliyorum sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah

İnşallah Rabbim seninle birlikte tüm isteyenlerin kucağını doldurur hayırlı ve sağlıkla

Allahım bu sefer yüzünü güldürür inş. Hayırlı sağlıklı bir evlat olur sana

İşallah dileyen herkese nasip etsin Rabbim anne olup anneliği haketmeyen insanlardan uzak tutup, bizler gibi anne olmak için çırpınanlara nasip etsin, bekliyoruz dualarla test gününü :)

Sare asmin 2019 mayıs annesi mi olacaksın bende 2018 mayıs annesi oldum.geçen sene bu zamanlar hamileydim güzel günlerdi tekrar tebrik ederim takvim yakışmış darısı bekleyenlere
evet işallah mayısta bebeğimi alıcam kucağıma teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim evladını sana bağışlasın ve hepimize tattırsın aynı duyguyu :)))

Arkadaşlar merhaba. Arı sütü polen bal karışımından bahsetmistinuz. Ben tüp bebek asamasindayim. Bu ay kist çıktığı için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Kıstın gitmesi için.
Bu asama arı sütü polen kullanılır mi, kullanayim mi.

Kist varken kullanma arkadaşım bu yumurta toplama olacağı aydan önce kullan ve yumurta gelişimi sırasında da Dr nu bilgilendirme yap erkenden çatlamasın yumurtan

Kist varken kullanma arkadaşım bu yumurta toplama olacağı aydan önce kullan ve yumurta gelişimi sırasında da Dr nu bilgilendirme yap erkenden çatlamasın yumurtan

Kist yüzünden bu ay tedaviye başlayamam dedi doktorum. Bi dahaki ay giderse kist başlıycak. Yani çok bilmiyorum süreci ama heralde ilaçlara başlayıp takip edecek yumurtaları. Yumurtlama toplama da peşinden olursa. Önceki ay bu boş geçen ayim olmayacak mi?

Bu ay bu ürünleri kullanırsan kist daha da büyüme yapabilir sen ceviz yumurta süt tüketimi yap protein ağırlıklı beslenme yap

Bence kist büyümez madem hemen tedaviye baslayacaksın şimdiden hemen başlamalısin ki etki etsin.benim iyi doktorlarda igneler kist bile yapmadı yani baya iyilerdi.düşüncesiz dr.larında kist yaptığını gördüm.ben ve arkadaşımda :) anneveoglusundan farklı düşünüyorum diye kusura bakmasın.kisti doğum kontrol hapiyla yok ediyorsun bence.arı sutü gelecek ayın foliküllerini sayı ve kalite olarak arttırmaktadır.

Ben kist varken bir takviyenin olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum Dr sor istersen arkadaşım en güzel cevabı o veriir

Aynı durumu bende geçen sene yaşadım tüp bebekle hamile kaldım beta hcg 9 la başladı yükseldi sonra düştü bir hafta sonra regli olmuştum o ayda doğal yolla hamile kaldım inşallah sizinde olur kızım 7 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…