- Emoji Skoru
- 7.117
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.841
Sağlıkla bebegine kavusacaksın inş.bebişi düsün üzülme.. kese falan hemen görünmüyor dr.lar hic birseyi beğenmez temkinlidirler.içini rahat tut kanama alanı benimde bir ara vardi baslarda hemen geçti dinlen iyi olacakDoktordan çıktık. Keseyi gördü ama yanında da kanama alanı gördü. Progestan coraspin ve dinlenme önerdi. 1 hafta sonra kontrol kese büyümüşüm diye bakacak. Kesede 0.5 cm çıktı, yani bküçük. Henüz kese sağlıklımı birşey diyemeyiz dedi.yani stresliyim. Üzülsemmi sevinsem mi bilemedimBebegimhadi A anneveoglusu
İnşallah dediğin gibi olur, olumlu şeyler duymak çok iyi geliyor, sağol.. hayırlısıyla, inşallah sağlıkla ilerler..Sağlıkla bebegine kavusacaksın inş.bebişi düsün üzülme.. kese falan hemen görünmüyor dr.lar hic birseyi beğenmez temkinlidirler.içini rahat tut kanama alanı benimde bir ara vardi baslarda hemen geçti dinlen iyi olacak
Doktordan çıktık. Keseyi gördü ama yanında da kanama alanı gördü. Progestan coraspin ve dinlenme önerdi. 1 hafta sonra kontrol kese büyümüşüm diye bakacak. Kesede 0.5 cm çıktı, yani bküçük. Henüz kese sağlıklımı birşey diyemeyiz dedi.yani stresliyim. Üzülsemmi sevinsem mi bilemedimBebegimhadi A anneveoglusu
Teşekkür ederim, inşallahİnşallah herşey çok güzel olacak.
Moralini yüksek tutmaya çalış, dinlen ve sana keyif veren şeylerle uğraş.
Ben ilacı bırakınca bir hafta sonra olmuştum adet canımPtesi betahcg değerim düşmeye başladığı için ilaçları bıraktım ve regli olmayı bekliyorum. (Transferin 12.günüydü) ne zaman regli olurum bilgisi olan arkadaşlarım destek lütfen. Dr 1 haftaya kadar olursun kontrole gel 2. Tedaviyi planlayalım dedi. 8 ay sonra ilk kez ilaçsız iğnesiz günler yaşıyorum, boşluğa düştüm nerdeyse
Beklemeye devam yani:)Ben ilacı bırakınca bir hafta sonra olmuştum adet canım
Ben doktor kontrol gününü bekliyorum. Progestan ve coraspin kullanıyorum. Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum. Vücudumu dinliyorum, gebeliğe ait belirti bulgu varmı diye. Progestana rağmen mide bulantısı , kasık ağrısı, halsizlik veya başka hiçbir belirtim Yok. Bu Canımı sıkıyor acaba kese gelişmedi veya geriledimi diye. Ama sonuçta Allah hayırlısını versin diyorum. Tabiki aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bir yandan da... kafa karışık yani
Belirtiye bakma istersen kisiye gore degisiyor.su an pek belirti olmaz kalp atışı duyulsun ondan sonra yavaş yavas baslar.sende tedirginsin hakli olarak ama iyi gidecek inş en mutlu olacağin günlerin bunlar.Ben doktor kontrol gününü bekliyorum. Progestan ve coraspin kullanıyorum. Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum. Vücudumu dinliyorum, gebeliğe ait belirti bulgu varmı diye. Progestana rağmen mide bulantısı , kasık ağrısı, halsizlik veya başka hiçbir belirtim Yok. Bu Canımı sıkıyor acaba kese gelişmedi veya geriledimi diye. Ama sonuçta Allah hayırlısını versin diyorum. Tabiki aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bir yandan da... kafa karışık yani
Çok geçmiş olsun canım polip mi vardı esinde Allah şifa versin yavruna sana bağışlasın eşiniBelirtiye bakma istersen kisiye gore degisiyor.su an pek belirti olmaz kalp atışı duyulsun ondan sonra yavaş yavas baslar.sende tedirginsin hakli olarak ama iyi gidecek inş en mutlu olacağin günlerin bunlar.
Benim esimde dün aniden ameliyat oldu bağirsaklarinın bir kısmı alındı.bugün onu gördüm iyi ama orta düzeyde ağır bir ameliyat atlattı inş eve çıksın diye bekliyorum bir bekleyiştir gidiyor diyelim :)buraya yine girerim ama sekteye ugrayabilir
Olumlu düşün olumlu olur hayırlı ne ise onu yaşayacaksın senin son adet tarihin ne canımBen doktor kontrol gününü bekliyorum. Progestan ve coraspin kullanıyorum. Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum. Vücudumu dinliyorum, gebeliğe ait belirti bulgu varmı diye. Progestana rağmen mide bulantısı , kasık ağrısı, halsizlik veya başka hiçbir belirtim Yok. Bu Canımı sıkıyor acaba kese gelişmedi veya geriledimi diye. Ama sonuçta Allah hayırlısını versin diyorum. Tabiki aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bir yandan da... kafa karışık yani
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim .. inşallah en kısa zamanda toparlar. Hayat işte, her an başımıza ne gelir bilemiyoruz.. kolay gelsin sana da...Belirtiye bakma istersen kisiye gore degisiyor.su an pek belirti olmaz kalp atışı duyulsun ondan sonra yavaş yavas baslar.sende tedirginsin hakli olarak ama iyi gidecek inş en mutlu olacağin günlerin bunlar.
Benim esimde dün aniden ameliyat oldu bağirsaklarinın bir kısmı alındı.bugün onu gördüm iyi ama orta düzeyde ağır bir ameliyat atlattı inş eve çıksın diye bekliyorum bir bekleyiştir gidiyor diyelim :)buraya yine girerim ama sekteye ugrayabilir
Hayırlısı, olumlu düşünmeye çalışıyorum. 11 Ağustos SATOlumlu düşün olumlu olur hayırlı ne ise onu yaşayacaksın senin son adet tarihin ne canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah..Belirtiye bakma istersen kisiye gore degisiyor.su an pek belirti olmaz kalp atışı duyulsun ondan sonra yavaş yavas baslar.sende tedirginsin hakli olarak ama iyi gidecek inş en mutlu olacağin günlerin bunlar.
İnş sağlıklı al meleğini kucağına güzel seyşey düşün güzel olsun sonu inş..kalp atışı ile belirti başlar canım sonra bu günlerini ararsın hamileligin tadını çıkar bol bol..Ben doktor kontrol gününü bekliyorum. Progestan ve coraspin kullanıyorum. Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum. Vücudumu dinliyorum, gebeliğe ait belirti bulgu varmı diye. Progestana rağmen mide bulantısı , kasık ağrısı, halsizlik veya başka hiçbir belirtim Yok. Bu Canımı sıkıyor acaba kese gelişmedi veya geriledimi diye. Ama sonuçta Allah hayırlısını versin diyorum. Tabiki aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bir yandan da... kafa karışık yani
Korkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle rahat olHayırlısı, olumlu düşünmeye çalışıyorum. 11 Ağustos SAT
Sağol, inşallahKorkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle rahat ol
Sağlıkla bebegine kavusacaksın inş.bebişi düsün üzülme.. kese falan hemen görünmüyor dr.lar hic birseyi beğenmez temkinlidirler.içini rahat tut kanama alanı benimde bir ara vardi baslarda hemen geçti dinlen iyi olacak
E elevasyon nasılsın canım
Sare asmin sen nasılsın testi tekrarladin mi[/QUOTcanım ne güzel hepimizi takip ediyosun soruyorsun Allâh razı olsun, çok şükür gayet güzel katlanmış değerim, ama ben daha hiç bişey hissetmiyorum, kafamda sürekli acaba diyorum, iyiyim ama çok şükür, sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?