Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydın canım benim :))))

vallahi hastayım senin bu insan benzetmelerine benim için verdiğin taktikler başarı ile yapılıyorrrrr süpersinnnnnn

selcanım sen dinle cmassss ııııııı

soylediklerini yapicam cmascim iyi fikir

canim ben gunde iki kez bi sabah bi aksam yemek arasinda aldim. benimki omega3 ve e vitamini katkiliydi. bilmiyorum orda da var mi?
hadi sifa olur insallah arkadasim.

canım arkadaşım ne işe yarıyor ??? ben şu an hiçbirşey yapmıyorum sadece geceleri doğumkontrol hapı içiyorum :)))

18 aralıkta randevu var bakalım ne olacak ?????

ayy ağlattın bizi selcan..allahım çok büyük şu anki hamişliğinde ikizmi daha belli değil ama senin ilk hamileliğinde çok büyük mucize canım tekden çif oluyor..hey kurban olduğum allahım sensin yaratan ..bizlerede hayırlıysa hayırlısyla nasip eyle..hamilelrimizinde kucağına almalarını nasip eyle..aminn

ayy gidip yanlış yere yazmışım..

canım arkadaşım ne işe yarıyor ??? ben şu an hiçbirşey yapmıyorum sadece geceleri doğumkontrol hapı içiyorum :)))

18 aralıkta randevu var bakalım ne olacak ?????

ben kullandigim ilk ay hemen hamile kaldim canim burda da cok bu kapsullerden sonra hamile kalan. ben yumurtladigimi resmen hissettim. belki inanmiycaksiniz ama hangi gun hamile kaldigimi bile biliyorum hissettim cunku. kadinlik hormonlarina cok iyi geliyormus.

ama hersey bahane gordunuz videyoyu arkadaslar. ben cok ama cok etkilendim. rabbime inancim kat kat artti.

benimde gozlerim doldu ofiste oldugum icin kendimi tutmak zorunda kaldim. Allahim sen hepimizie nasip eyle yarabbim dualarimiz kabul eyle.

sorma ummucum izleyince dedim Allahim sen bana ne buyuk bi ihsan bagislamisin. sukrettim sukrettim.

birgun burda albume ikizlerin fotosunu koyumda gorun kizlar. sonra silerim yine. koca koca adam oldular yahu

ayy çok iyi fkir canım koyda görelim..olsunlar yaa koca adam aslında daha koca bebekler..

selcanım sana zahmet bana resmini yollarmısın nedir ne değildir diye bir doktoruma sorayım bakayım kullanmam iyi olurmu ????? ismini verki bakalım burda bulacaz mı ??? burda yoksa bile benim almanyada halamın kızı var ondan isterim olmadı .....

canım ben gnc nin kullanmıştım.solgarında varmış..

Arkadaşlar 41 yaşında, yaklaşık 2 yıllık evli ve başarısız bir tüp bebek denemesinden (30 kasımda negatif sonucumu aldım) sonra bende aranıza katılmak istedim.. Açıkçası kk ile çok fazla tanışıklığım yok, daha evvel sadece kasım aralık tüp bebek ... topiğini takip etmiştim... Mini tüp bebekle ilgili bir topiktende bu konuyla ilgili bilgileri aldıktan sonra kendimi evimde hissedeceğim bu topiği keşfettim... maşallah topic çok dolu, ancak ben henüz okumaya yeni başladım.. Sayfaları okuyup öyle başlarım demiştim ama aranızdaki arkadaşlık beni öyle duygulandırdı ki bir an önce aranızda olmak istedim...beni de aranıza kabul eder ve dostluğunuzu esirgemezseniz çok mutlu olurum...

Öyküme gelince... dediğim gibi yaklaşık 2 yıllık evliyim... benim ilk, eşimin 2. evliliği. Eşimin eşi ölmüş ilk evliliğinden bir kızı var 23 yaşında.. Eşimle aramızda da yaklaşık 17 yaş var. Ben 41, o 58 yaşında... ben çocuk istiyorum o kızı olduğu için istemiyor. Kızı da bizim çocuğumuz olmasını istemiyor.. Hem babasını çok yaşlı buluyor, hem de kardeş istemiyor.. Öte yandan eşimin kızını ben zaten kendi kızım gibi sahiplendim ve çok seviyorum.. ama onların beni anlamamaları ve çocuk özlemimi hissetmemeleri beni çok yaralıyor.

Kızımızdan gizli kasım ayının başında bir tüp bebek denemesi yaşadım... Maalesef negatif oldu. Çünkü yaklaşık bir yıllık gerek ağlayarak gerek yalvararak süren bir süreçten sonra (eşim sadece tek kez denerim ) tek deneme hakkımı tamamladım.. Yaşdan dolayı yumurta rezervim az. Muayeneye tek yumurtaile başladık. 450 gnalf ile 12 gün tedavi sonucunda 3 yumurta oluştu. 2 si döllendi ve 2. gün transfer edildi ancak ne yazık ki bana tutunmadılar...

Eşimdede ciddi problemler var, sperm çok az ve ciddi hareketsizlik var. Kızına da 5 senelik tedavi sonrasında kavuşmuşlar. Şimdi herhangi bir tedavi olmuyor. Benim şu durumda çocuk sahibi olmak için yapabileceğim tek şey dua etmek.. Ve kendimce birşey ler yapabilmek... Desteğinize ve bilginize çok ihtiyacım var... Ne kadar çok yazmışım.. kusura bakmayın... sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…