- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.521
Genetik test yaptırdık o da hasarlı çıktigi icin transfer bile yapilmadi. Simdi baska bir merkezde baslayacagiz. Ilk merkezde hic bir yontem uygulanmiyordu ve bize hic bir test uygulanmadi. Hayirlisi olur insallahEvet sebep bu olabilir. O dollenen embriyonuz noldu?
Hayırlısı olsun. Artik probleminiz belli olmuş. O yönde tedaviniz yapilir. Insallah bu tedaviniz başarılı olur. Allah yardımcınız olsunGenetik test yaptırdık o da hasarlı çıktigi icin transfer bile yapilmadi. Simdi baska bir merkezde baslayacagiz. Ilk merkezde hic bir yontem uygulanmiyordu ve bize hic bir test uygulanmadi. Hayirlisi olur insallah
Bizim de 7 yumurtadan 2 si döllendi hem de mikroçip yöntemle. Sperm morfoloji ve ileri hareket düşüktü. 3. Gün dondurulmuş transferi yaptılar ikisini de. Biri tutundu. İnşallah size uygun bir merkezde pozitif sonucu alırsınızGenetik test yaptırdık o da hasarlı çıktigi icin transfer bile yapilmadi. Simdi baska bir merkezde baslayacagiz. Ilk merkezde hic bir yontem uygulanmiyordu ve bize hic bir test uygulanmadi. Hayirlisi olur insallah
Benim yıllar oldu halen çabam bitmedi. Bunda da var bir hayır diye düşünüyorum artık. Ben ocakta kürtaj olmadan Dr. Erbil Bey ile tlf da görüşmüştüm. Ben genetikçiyim, hele başarısz uygulamadan sonra ve yaş itibari ile genetik benim için şart demişti. Geçenlerde görüştüğümde ise genetik her zaman doğru sonucu vermiyor, bazen kötü geldiği halde sağlıklı bebek doğabiliyor. Bazı durumlarda ancak bakıyoruz dedi. Ve benim kafam karıştı. Acaba laboratuvara güvenmediği içinmi? diye düşündüm. Acıbademin laboratuvar çalışanlarına baktım bir embiryoloğu var diğerleri biyolog. Embiryolog da biyoloji mezunu sonradan bir kurs görüyor öyle embiryolog deniyor. Daha başlamadım ama tereddütteyim. Son zamanlarda Erbil beyde tedavi görenler var mı? Sizlerin tedavisi nasıl gidiyor lütfen yazarmısınız, en azında fikir olsun.
allah razı olsun tüm kalbimle dua ediyorum rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı tam iyilik içinde evladlar nasip etsin inşallahHerkese günaydın arkadaşlar. Bakıyorum da sayfa baya sessizleşti. Bende yazamadım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. anneveoglusu hayırlı olsun arkadaşım ikinci erkek geliyormuş, hayırlı sağlıklı kucağına al inşallah çok sevindim. Darısı tüm bekleyenlerin ve benim başıma olsun.
Ben bahcecinin lab.ını iyi buluyorum da bahcecinin tum herseyi mukemmel degil.erbil beyde güvenmedigi halde lab kullanmaz.genetik hakkında mozaik embriyo ile hamile bir arkadaşi tanidim.eger mozaik embriyo tutarsa sağliklı bebek oluyormus bende bilmiyordum.erbil beyde bunu soylemek istemistir sanirım.ve o da sonradan bunu farketmis ve doğruluğuna inanmıs olabilir.erbil beyde tedavi görenlerin sayfası var.oraya yazsan bir de.ins tedavin pozitif sonuçlanirArkadaşm cevabın için teşekkür ederim. Daha önceden de burda yazmıştım. İlk iki denememi b ir fakültede yapmıştım. sonuç negatif. Sonra bahçeci Remzi abalıya gittim. Yumurtalar toplandı ama oda pek genetiğe yanaşmadı. ilk deneme negatif sonra ameliyat ile tekrar tüpleri kapattı ikinci deneme pozitif ama bebeğimin 8,4 hf kalbi durdu kürtaj oldum. Nisanda tekrar opu oldu 4 iken iki yumurta toplandı biri 6. günde blast oldu genetikte negatif geldi doktorum beni aradı sonuç olumsuz geçmiş olsun dedi ve tlf. kapattı. Ben şok . Doktoruma güveniyordum ve onunla devam etmiştim. Ama böyle yapınca bütün güvenim gitti, günlerce ağladım. En azında şuna dahi razıydım yaşın itibari ile artık uğraşma onu dahi yok. Ben başarısızlık sayısını arttırdığım için bırakmak istedi galiba. Evet laboratuvarı gerçekten iyi ama bu olumsuzluktan sonra aynı merkezde başka doktura gitmekte bana etik gelmedi. Baktım çalışanlaarında böyle lakayıtsızlığı beni ordan soğuttu. Daha dorusu tekrar başlama konusunda da kararsızım aynı sıkıntıları tekrar yaşamak, artık bünyem kaldıramayacak diye de korkuyorum.
canım PGT ile hamile kalmaya çalışanlar sayfası var orayı okudum bir ara bende yaştan dolayı pgt ngs öneriliyor tamam ama bunlar yapılsada olumlu sonuç alamayanlar var mozaik embruyo konusu başlı başlına muamma gerçekten bir çok dr transfere bile yaklaşmıyor. Şu bir gerçek tüp bebek süreci yıpratıcı ve zorluBenim yıllar oldu halen çabam bitmedi. Bunda da var bir hayır diye düşünüyorum artık. Ben ocakta kürtaj olmadan Dr. Erbil Bey ile tlf da görüşmüştüm. Ben genetikçiyim, hele başarısz uygulamadan sonra ve yaş itibari ile genetik benim için şart demişti. Geçenlerde görüştüğümde ise genetik her zaman doğru sonucu vermiyor, bazen kötü geldiği halde sağlıklı bebek doğabiliyor. Bazı durumlarda ancak bakıyoruz dedi. Ve benim kafam karıştı. Acaba laboratuvara güvenmediği içinmi? diye düşündüm. Acıbademin laboratuvar çalışanlarına baktım bir embiryoloğu var diğerleri biyolog. Embiryolog da biyoloji mezunu sonradan bir kurs görüyor öyle embiryolog deniyor. Daha başlamadım ama tereddütteyim. Son zamanlarda Erbil beyde tedavi görenler var mı? Sizlerin tedavisi nasıl gidiyor lütfen yazarmısınız, en azında fikir olsun.
Merhaba arkadaşım , siz nerde tedavi oluyorsunuz. Bende 43 olmak üzereyim. Tanıdığım benden büyük arkadaş kendiliğinden ikiz gebe kaldı. biri anne karnında erken dönemde kalbi durdu gerçi dr. müdahale etti. diğerini bir ay önce doğurdu. Biraz erken geldi ama çok şükür şimdi iyi. Rabbim ol derse oluyor. En kıssa sürede sizde iyi haberler alısınız inşallah.Merhaba herkese 41,5 yasinda evlendim 45 yasina geldim son 2,5 senedir bebek sahibi olmaya calisiyorum
6 deneme
Tek transfer
Negatif sonuc
45 yasinda olumlu sonuc alan var mi? Dogal yolla ya da ivf ile? Umidim hic bitmiyor ama iyi seyler duymak da istiyorum :)
Hep bahçeci 5 kere en son 6. fulya acıbademMerhaba arkadaşım , siz nerde tedavi oluyorsunuz. Bende 43 olmak üzereyim. Tanıdığım benden büyük arkadaş kendiliğinden ikiz gebe kaldı. biri anne karnında erken dönemde kalbi durdu gerçi dr. müdahale etti. diğerini bir ay önce doğurdu. Biraz erken geldi ama çok şükür şimdi iyi. Rabbim ol derse oluyor. En kıssa sürede sizde iyi haberler alısınız inşallah.
İnşallah Allah nasip eder size de. Hepimize de .. Siz tedavinizi nerede oldunuz?Merhaba arkadaşım , siz nerde tedavi oluyorsunuz. Bende 43 olmak üzereyim. Tanıdığım benden büyük arkadaş kendiliğinden ikiz gebe kaldı. biri anne karnında erken dönemde kalbi durdu gerçi dr. müdahale etti. diğerini bir ay önce doğurdu. Biraz erken geldi ama çok şükür şimdi iyi. Rabbim ol derse oluyor. En kıssa sürede sizde iyi haberler alısınız inşallah.
Arkadaşm cevabın için teşekkür ederim. Daha önceden de burda yazmıştım. İlk iki denememi bir fakültede yapmıştım. sonuç negatif. Sonra bahçeciye gittim. ilk deneme negatif sonra ameliyat ile tekrar tüpleri kapatıldı ikinci deneme pozitif ama bebeğimin 8,4 hf kalbi durdu kürtaj oldum. Nisanda tekrar opu oldu 4 iken iki yumurta toplandı biri 6. günde blast oldu genetikte negatif geldi. Evet bahçecinin laboratuvarı gerçekten iyi ama bundan sonra aynı merkezde devam etmek , Daha dorusu tekrar başlama konusunda da kararsızım aynı sıkıntıları tekrar yaşamak, artık bünyem kaldıramayacak diye de korkuyorum. Ağla sızlanama işimiz yine Allah'a kalmış. Sabır ve Şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?