- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.441
İnşallah. Teşekkür ediyorum. Allah sana da sağlık ve sıhhatli bebeğini büyütmeyi nasip etsinHepsini gez, (ben olsam hepsini gezmem tabi yorumlara gore karar veririm) buradan yorumlarini oku öyle karar ver istersen.erbil beyle de görüşmen iyi olur.istanbul iyidir ins güzel olacak :)))
Amin tesekkür ederim.sizlerinde bu yıl bebeginiz olsun ins.benimde 4 - 5 opum var gayet normal tedavin.durumumuzda aynı bence.yolun açık olsun basarılarİnşallah. Teşekkür ediyorum. Allah sana da sağlık ve sıhhatli bebeğini büyütmeyi nasip etsin
canım sen mersinlimisin ben mersinliyimUzun bir aradan sonra herkese merhaba. Ben tedavim Mersinde iptal kararı aldım İstanbul araştırıyorum elimde birkaç isim var Semra kahraman Şişli memorial ki ön görüşme için randevu aldım. Erbil Yağmur yanılmıyorsam Bebeğimhadi seninfoktorundu onu da aradım 1 hafta önce arayın dediler. YÜCEL KARAMAN VE BÜLENT URMAN. Durumum yaş 41 olacak amh 0,22 rezerv azlığı var 3 tedavi 1 tanesi iptal oldu ilkinde 6 folikül 4 yumurta 3 tane 3. Gün 1 transfer negatif, 2. Tedavide yumurta büyümesi ya aştı 3 folikül tedavi iptal 3. 4 folikül 3 yumurta ve 2 3.gün embriyosu kaliteli dendi transfer negatif ve enson 2 dondurulmuş um için tedavi gördüm rahim kalınlaşmadı progesteron yüksek çıktı yumurtlama olmuş dediler. Yine yazdım uzun uzun. Şimdi hangi doktoru ve merkezi seçmelisin bilemedim ben. Yardım lütfen
Ben Antalyada oturuyorum aslında annem ve babam mersinde. Benimki enteresan oldu. İnşallah bize de allah nasip eder. Sende sağlıkla Ku ağı a al bebeğini inşallahcanım sen mersinlimisin ben mersinliyim
Mersin üniversitesi tıp fakültesinde tüp bebek ile hamile kalan bir arkadaş vardı burda forumda tanıştığım
yazdığın dr alanında en iyileri görüş arkadaşım hangisi içine sinirse oraya takip et inşallah güzel haberlerini alalım inşallah
Allah sana da sağlıkla bebeği kucağına almayı nasip etsin inşallah...yaş 41 ....fsh 24 ü gördü......tüp bebekle dahi şansımın az olduğu söylendi....2 sene içinde adet kanamaların kesilir dendi......ilk aşılamada tuttu kızlar,gerçi eşimle sık görüşemiyoruz
çörekotu yağı,arı sütü ve hayıtotu öneriyorum
2 hafta önce aşılama oldu....progesteron 40...ikiz ihtimali varmış
şimdi sağlıklılar mı diye düşünüyorum.....Allah herkesin gönlüne göre versin
yaş 41 ....fsh 24 ü gördü......tüp bebekle dahi şansımın az olduğu söylendi....2 sene içinde adet kanamaların kesilir dendi......ilk aşılamada tuttu kızlar,gerçi eşimle sık görüşemiyoruz
Maşallah gözünüz aydın. Sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah. Darısı isteyen herkeseyaş 41 ....fsh 24 ü gördü......tüp bebekle dahi şansımın az olduğu söylendi....2 sene içinde adet kanamaların kesilir dendi......ilk aşılamada tuttu kızlar,gerçi eşimle sık görüşemiyoruz
masallah tebrik ederim sağlikla kucağiniza alın ins.yaş 41 ....fsh 24 ü gördü......tüp bebekle dahi şansımın az olduğu söylendi....2 sene içinde adet kanamaların kesilir dendi......ilk aşılamada tuttu kızlar,gerçi eşimle sık görüşemiyoruz
yaş 41 ....fsh 24 ü gördü......tüp bebekle dahi şansımın az olduğu söylendi....2 sene içinde adet kanamaların kesilir dendi......ilk aşılamada tuttu kızlar,gerçi eşimle sık görüşemiyoruz
Genetik ten döndu mu embriyo inşallah transfer yolunda ilerliyorsundurSelam kızlar 5. Gün itibarıyle 1 adet yumoş genetiğe gidiyor. Allah'tan hayırlısını diliyorum.
Bizim yerimize de sor arkadasları vaktim fazla olmuyor çunkü.sevil35 in bebisi nasil acabanasıl geciyor kızi mı olacakti merak ediyorumgnowee Bebegimhadi sevil35 nasılsıniz bebisler nasıl
Bu arada 2.5 ayi biraz gectikgnowee Bebegimhadi sevil35 nasılsıniz bebisler nasıl
Maşallah kuzuya anne ve baba olunca hayat çocuklara göre yaşanır oluyorBizim yerimize de sor arkadasları vaktim fazla olmuyor çunkü.sevil35 in bebisi nasil acabanasıl geciyor kızi mı olacakti merak ediyorum
Gnowe ile haberlesiyoruz.benim bebeğim iyi butün gun ve gece hizmetindeyim.bizi yönlendiriyor konusmadan ıh mıh diyerek. sadece onun dedigi oluyor ne ilginc ki hersey hakkinda fikri var.kucak istiyor. iki gündur arkadaslarım bebek görmeye geldi onların kucaginada gidiyor.kucaktan inmiyorboynum tutuluyor artik daha şimdiden.seni de merak ediyorum nasilsin iyisiniz degil mi
Ćok sevindim saglikla gelsin.masallah canım.güle gule iyi günlerde buyüt bir doğsundaMaşallah kuzuya anne ve baba olunca hayat çocuklara göre yaşanır oluyor
Şükür biz iyiyiz ikinci oğluşum olacak Allah izin verirse sağlıkla ve hayırlısı ile kavuşurum ona inşallah
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum bebeğim iyi 1 aylık olduk ilk aşımızı yaptirdik. Bende sorunlar biri bitip biri başlıyor buna şükür diyorum yinede. Önce göğüs yarası oldu onu atlattim simdide süt birikmesi oluştu bebis doyuyor kalan sütler ateş yaptı bende şimdi küçük sertlikler kaldı sürekli emzirip sagiyorum. Ağrılı ateşli günler geçirdim ama olsun hersey evlatlar için. 2. Erkek geliyormuş gözünaydın olsun saglikla gelsin inşallahgnowee Bebegimhadi sevil35 nasılsıniz bebisler nasıl
Kanamalar bitti bulantı ve kusmalar fena başladı canım. Ruh halim pekte iyi sayılmaz. Hamileliğin güzelliklerini yaşamayı dört gözle bekliyorum valla. Sen de durumlar nasıl iyisinizdir inşallah, taşınma işleri başladı mı. Ben de ev değiştirecektim gebelik öncesi ev bulamadım, kaçıncı haftadan sonra iş yapabilir hale gelirim acaba, yavaştan ev baksam mı diyorum, eylül ekimi mi beklesemhayatguzel2015 C Cekirdek32 nasılsıniz hamilelik nasıl gidiyor
Kaç haftalık oldun takvim yapsana canımKanamalar bitti bulantı ve kusmalar fena başladı canım. Ruh halim pekte iyi sayılmaz. Hamileliğin güzelliklerini yaşamayı dört gözle bekliyorum valla. Sen de durumlar nasıl iyisinizdir inşallah, taşınma işleri başladı mı. Ben de ev değiştirecektim gebelik öncesi ev bulamadım, kaçıncı haftadan sonra iş yapabilir hale gelirim acaba, yavaştan ev baksam mı diyorum, eylül ekimi mi beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?