Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım sen mersinlimisin ben mersinliyim
Mersin üniversitesi tıp fakültesinde tüp bebek ile hamile kalan bir arkadaş vardı burda forumda tanıştığım
yazdığın dr alanında en iyileri görüş arkadaşım hangisi içine sinirse oraya takip et inşallah güzel haberlerini alalım inşallah

Ben Antalyada oturuyorum aslında annem ve babam mersinde. Benimki enteresan oldu. İnşallah bize de allah nasip eder. Sende sağlıkla Ku ağı a al bebeğini inşallah

yaş 41 ....fsh 24 ü gördü......tüp bebekle dahi şansımın az olduğu söylendi....2 sene içinde adet kanamaların kesilir dendi......ilk aşılamada tuttu kızlar,gerçi eşimle sık görüşemiyoruz
çörekotu yağı,arı sütü ve hayıtotu öneriyorum
2 hafta önce aşılama oldu....progesteron 40...ikiz ihtimali varmış
şimdi sağlıklılar mı diye düşünüyorum.....Allah herkesin gönlüne göre versin

Allah sana da sağlıkla bebeği kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Harika bir haber. Tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Maşallah gözünüz aydın. Sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah. Darısı isteyen herkese

masallah tebrik ederim sağlikla kucağiniza alın ins.

Süper bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bizim yerimize de sor arkadasları vaktim fazla olmuyor çunkü.sevil35 in bebisi nasil acabanasıl geciyor kızi mı olacakti merak ediyorum
Gnowe ile haberlesiyoruz.benim bebeğim iyi butün gun ve gece hizmetindeyim.bizi yönlendiriyor konusmadan ıh mıh diyerek. sadece onun dedigi oluyor ne ilginc ki hersey hakkinda fikri var.kucak istiyor. iki gündur arkadaslarım bebek görmeye geldi onların kucaginada gidiyor.kucaktan inmiyor boynum tutuluyor artik daha şimdiden.seni de merak ediyorum nasilsin iyisiniz degil mi

Maşallah kuzuya anne ve baba olunca hayat çocuklara göre yaşanır oluyor
Şükür biz iyiyiz ikinci oğluşum olacak Allah izin verirse sağlıkla ve hayırlısı ile kavuşurum ona inşallah

Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum bebeğim iyi 1 aylık olduk ilk aşımızı yaptirdik. Bende sorunlar biri bitip biri başlıyor buna şükür diyorum yinede. Önce göğüs yarası oldu onu atlattim simdide süt birikmesi oluştu bebis doyuyor kalan sütler ateş yaptı bende şimdi küçük sertlikler kaldı sürekli emzirip sagiyorum. Ağrılı ateşli günler geçirdim ama olsun hersey evlatlar için. 2. Erkek geliyormuş gözünaydın olsun saglikla gelsin inşallah

hayatguzel2015 C Cekirdek32 nasılsıniz hamilelik nasıl gidiyor
Kanamalar bitti bulantı ve kusmalar fena başladı canım. Ruh halim pekte iyi sayılmaz. Hamileliğin güzelliklerini yaşamayı dört gözle bekliyorum valla. Sen de durumlar nasıl iyisinizdir inşallah, taşınma işleri başladı mı. Ben de ev değiştirecektim gebelik öncesi ev bulamadım, kaçıncı haftadan sonra iş yapabilir hale gelirim acaba, yavaştan ev baksam mı diyorum, eylül ekimi mi beklesem

Kaç haftalık oldun takvim yapsana canım
Benim 7-12 haftalar arası bulantı kusma olmuştu hala ara ara bulaniyorum ama kusma yok şükür yakında seninde geçer kanama bende de yol şükür 16. Haftadan sonra tasin riskli dönemi çıkar canım ben tayin isteyecem eş durumu nedeniyle agustos başında taşınma olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…