- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.881
Ben herşeyi denedim kilo vetmek için.buna diyetisyende dahil.hiç biri işe yaramayınca aç durayım ölmem ya dedim onda bile inanın gr oynamadı.deli gibi spor yaptım sabahları ayaklarımın üstüne basamadım yok yinr olmadı.aytıca kan değerlerime de vaktırdım her şey normal.kortizon tedavisi sona ersede 6 ay kilo alımı devam ediyormuş.ha sonra veriiyor mu asla.taş gibş yapıştı kaldı çıldırıcam inanın.cnim bende cok aldım.13kg fazla var ve iki hafta oldu diyetteyim hiç kilo veremedim.cnim çok sıkılıyor. ekmeği şekeri en aza indirdim yinede fayda etmiyor.diyetisyen gitmeye karar verdim.
ben bu sefer veremiyirum.ama vereceğim,kortizonda kullanmıyorum.ekmeği tam keseceğim şekeri tam kesemiyorum, spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum.ama diyete dvm.diyetisyene girmekten vazgeçtim.kalori sayımı yaparak ta kilo veriliyor.ac kalarak asla veremezsiniz.Ben herşeyi denedim kilo vetmek için.buna diyetisyende dahil.hiç biri işe yaramayınca aç durayım ölmem ya dedim onda bile inanın gr oynamadı.deli gibi spor yaptım sabahları ayaklarımın üstüne basamadım yok yinr olmadı.aytıca kan değerlerime de vaktırdım her şey normal.kortizon tedavisi sona ersede 6 ay kilo alımı devam ediyormuş.ha sonra veriiyor mu asla.taş gibş yapıştı kaldı çıldırıcam inanın.
Allah sağlık ve sıhhatli bir şekilde büyütmek nasip etsin canım. Çoook sağlıklı ve mutlu olun inşallahBu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
onuda denedim canımben bu sefer veremiyirum.ama vereceğim,kortizonda kullanmıyorum.ekmeği tam keseceğim şekeri tam kesemiyorum, spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum.ama diyete dvm.diyetisyene girmekten vazgeçtim.kalori sayımı yaparak ta kilo veriliyor.ac kalarak asla veremezsiniz.
Olur tabi niye olmasın, kontrole gittiniz mi hiç hala adet oluyor musunuz? Bir tane bile yumurta ile gebe kalan var.Iyi geceler hanimlar.Ben sizin sesiz takipcilerinizdenim.Aslinda uzun yillarfir bu klube uyeyim ama bebek buyutugum icin cok aktif olamadim.Benim sikintimda soyle 33 yasimda evlendim uc ay sonra hamile kaldim ancak kalbi durdu.Artindan erken menepoz adayi oldugumu ogrendim.Iki yil baya bir cabanin sonucunda hamile kaldim ve cosukur saglikli bir kizim oldu simdi dort yasina girecek.Aslinda ben gebelik defterini kaoatmistim ancak esim tuturfu kardesi olsun diye.Simdilerde burada takilip kendimi motive etmeye calisiyorum.Yas oldu 40.Tabi bu yastan sonra olur mu bilmem.
canım bende öyle bir durum olmadı neden böyle oldun ki senKızlar ben aşırı yorgunum. Yüzüm süzüldü ve sarı transferden sonra böyle oldum. Niye ki? İlaçlar mı yapıyor acaba?
canım bunu düşünmene gerek bir dr git önce amh değerini ölçür hormonlarını filan dr görüş al bende 40 yaşındayım arkadaşım önce tüp denedim kimyasal oldu şimdi normal yoldan tedavi ile devam ediyorumIyi geceler hanimlar.Ben sizin sesiz takipcilerinizdenim.Aslinda uzun yillarfir bu klube uyeyim ama bebek buyutugum icin cok aktif olamadim.Benim sikintimda soyle 33 yasimda evlendim uc ay sonra hamile kaldim ancak kalbi durdu.Artindan erken menepoz adayi oldugumu ogrendim.Iki yil baya bir cabanin sonucunda hamile kaldim ve cosukur saglikli bir kizim oldu simdi dort yasina girecek.Aslinda ben gebelik defterini kaoatmistim ancak esim tuturfu kardesi olsun diye.Simdilerde burada takilip kendimi motive etmeye calisiyorum.Yas oldu 40.Tabi bu yastan sonra olur mu bilmem.
Çoooooook tebrik ederim:)). Maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Uzun, sağlıklı, mutlu bir hayatı olsun Emre'cikin:). Sana da kolaylıklar canım..Bu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
7 mayıs. Acaba kortizon mu yaptı...canım bende öyle bir durum olmadı neden böyle oldun ki sen
test günün ne zaman
Canım hoşgeldin hatırladım mı beni yumurta rezervi az sayfasından sen doğal.yolla.hamis kalmıştın ne günlerdi bende cook sukuş o duyguyu tatım oğluşum 16 aylık 4 tüp bebek denemem de o dönemde cook yazısırdik o dönem arkadaslar hepsi hamiş kaldı encu,alıs,bahar diğer hatirlayamadigim arkadaşlarda var inş seninde minisine kardeş gelir adet olabiliyormusun yine doğal olur nede olmasin..Iyi geceler hanimlar.Ben sizin sesiz takipcilerinizdenim.Aslinda uzun yillarfir bu klube uyeyim ama bebek buyutugum icin cok aktif olamadim.Benim sikintimda soyle 33 yasimda evlendim uc ay sonra hamile kaldim ancak kalbi durdu.Artindan erken menepoz adayi oldugumu ogrendim.Iki yil baya bir cabanin sonucunda hamile kaldim ve cosukur saglikli bir kizim oldu simdi dort yasina girecek.Aslinda ben gebelik defterini kaoatmistim ancak esim tuturfu kardesi olsun diye.Simdilerde burada takilip kendimi motive etmeye calisiyorum.Yas oldu 40.Tabi bu yastan sonra olur mu bilmem.
aramıza hoşgeldiniz çok geçmiş olsun gönlünüze göre olsunkızlarrrr..bilen bilir yaş 42..9 ay oldu evleneli..hastalıklar yakamı bırakmıyorki bebek yapayım geçcen hafta 2 gün enfeksiyondan yattım..hala antibiyotik kullanıyorum..muayene eden dr korunmasız ilişki yaşama sakın diyor..sanki cok cocuk olcakda korunmasız ilişki yaşayayım...clife ile tanıştım bu ara ..saraç oglu caylarına devam edemşycem sanırım testere dişili kullanıyodum.antiboyikler bitsin clife kullancam..ing hesabından sizde takip edin.şeyda coskun...m.ali erbilin eski baldızı..kullananlar baya memnun.orda biçok yorum var...mutlaka takip edin...sipariş verdim ..ilaçlar bitsin başlıycam.fsh amh baya iyi deniliyor...hayırlısı..zaten mayıs içinde zekai tahire gitmeyi düşüüyorum bakalım...bilgi veririm sizede..inş.
Tebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütsünBu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
hayırlı olsun... Allah anneli babalı büyütsün...Bu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun bahtı kaderi açık olsun. Size de cok gecmis olsun tebriklerBu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
Çoooooook tebrik ederim:)). Maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Uzun, sağlıklı, mutlu bir hayatı olsun Emre'cikin:). Sana da kolaylıklar canım..
hayırlı olsun... Allah anneli babalı büyütsün...
SevgiliTebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütsün
gelmiş emre bebek :) sağlıkla büyüsün, biz de o günleri görelim umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?