Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tutkucum benim de batim kasim basinda demekki birlikte bekliycez gerci benim bu aydan pek umudum yok ama.
sen naptin calismalar nasil gitti :)

canim ben o ates olcme yonteminden hic bisi anlamadigim icin pek stres yapacagimi sanmiyorum
ama doktorum istedi mecburen yapacaz artik.

Umarim dogru dr u bulursun ve alahinda izniyle muvozene kavusursun.
canim ben o ates olcme yonteminden hic bisi anlamadigim icin pek stres yapacagimi sanmiyorum
ama doktorum istedi mecburen yapacaz artik.

Selcan ates olcmeyi 1 yil denedim ben sana kisaca anlatabilirim.sabah yataktan kalkmadan dil altindan ve hergun ayni saatte olceceksin.bu saatler 6 ila 8 olacak mumkunse en iyi sonucu alabilmen icin nette bunun icin bir site vardı suan icin adini hatirlayamadim.yabanci bir site akintini ve atesini ayrica iliski gunlerini orada isaretleyip tutabiliyorsun ve sana iliski icin gunlerin tahminini veriyor.sitenin adini hatirladigimda mutlaka yazarim.

tutkucum benim de batim kasim basinda demekki birlikte bekliycez gerci benim bu aydan pek umudum yok ama.
sen naptin calismalar nasil gitti :)

Canım Benim nedense kasık ağrılarım vardı biraz azaldı acaba doktoramı gitsem diyorum.Belkide hamilelik olacaktır ondandır kimbilir umut dünyası işte:)))))))

Çalışmalar devam.Önümüzdeki ayda az dozajda ilaçla denesem mi diyorum.Olmazsa Tüp yada donayson.

insallah tutkucum insallah yaklasik bir hafta sonra ogrenicez bakalim

Nasıl uygulayacağımız hakkında detaylı bilgi rica etsem ? Site Türkçe değil.Tşk,
Canim google translate ten turkceye çevirebilirsin öncelikle kayit oluyosun gun gun atesi isaretleyip iliski ve akinti durumunu isaretliosun.
hafta arasi sorun olmazda calistigim icin hafta sonu nasil yapcez bilemiyom gari
Olcup tekrar uyu canim :)

Nasıl uygulayacağımız hakkında detaylı bilgi rica etsem ? Site Türkçe değil.Tşk,

Tutkucum hangi tur telefon kullaniyorsun bilmiyorum ama smartphon'larda kullanabilecegin app'lar var. hangi dil istersen artik

mesala bende regl guncesi var gun gun herseyin not edebiliyorsun. atesinide ordan kayit altinda tutabilirsin.

ayrica miranda arkdasin verdigi siteyide yukleyebilirsin.

sevgilerimle..

Canim google translate ten turkceye çevirebilirsin öncelikle kayit oluyosun gun gun atesi isaretleyip iliski ve akinti durumunu isaretliosun.

Olcup tekrar uyu canim :)

KISLAR HEREKESE GÜNAYDIN bugün umut tüp bebeği aradım ön görüşme yapmak istediğimi anlattım bilmem bana tuhaf geldi ön görüşme ücreti talep ediyorlar 225 tl hani olaki dr ısınmazsan konuşmayı dahi paraya çeviriyorlar neticede dr muayene etmicek regli değilim yanlızca adı üstünde ön görüşme

canim bu heryer icin gecerli hollanda da boyle isliyor bu isler. ben alternatif tip uzmaniyla gorusmeye gittigimde ki on gorusmeydi ve talebi bayagi bi yukluydu. demem o ki 225 lira cok degil tabi bu benim kendi fikrim.

Günaydın kızlar...

Canım ön görüşme sadece görüşme değil - doktor aynı zamanda kontrol de ediyor. Ultrasonla bakıyorlar - öncesinde kullanmanı istedikleri bir ilaç olursa bu konuda bilgi veriyorlar ve yine öncesinde yaptırman gereken testler konusunda bilgi veriyorlar.. Yani doktor yine 15-20 dk zaman ayırıyor. Sana çok uzak değil ve gidip gelmek çok sorun olmayacaksa fulya'yı öneririm.. Ve mümkün olursa Mustafa Bey ile görüş derim.

sanırım ben yanılgıya düşütüm evet ön görüşmeler böyle ücretliymiş şimdi brüksel tüp bebk merkezi yücel karamanla görüştüm kışlar haydi yardım 40 yaş yumurta rezervi azlığı hangimerkez ,

zetuncum Anadolu yakasındayım sıkı bir işim var ama bir parça ümitleneceksem tabikide giderim şimdik arayım fulyayyıda

benden butun topik arkadaslarima iyi hafta sonlari

birde nevser seni merak ettim 17 ekim batti naptin 700 km den sonra insallah bebegi tutturmussundur

Selam kızlar,
Nasılsınız ? Var mı güzel haberler bakimmm :)
Bende durumlar aynı gezmeye devam :)) tabi bukadar gezmeye sonuç yok,elde var sıfır napalım bizde önümüzdeki maçlara bakacaz...

Şekerim bizler 40 yıldır geziyoruz zaten ... şimdilerde biraz çalışmamız lazım :)) bence seninde gezdiğin yeter .... otur evinde çalış biraz kocanla

Selam kızlar,
Nasılsınız ? Var mı güzel haberler bakimmm :)
Bende durumlar aynı gezmeye devam :)) tabi bukadar gezmeye sonuç yok,elde var sıfır napalım bizde önümüzdeki maçlara bakacaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…