- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.841
meraba selcan..ne güzel haberlerle gelmişsin bak..boşa stres yapma canım kimseyide tınlama..doğal akışına bırak..bu ay olmassa obür aya bi bakmışsın hamilesin..şu ateş ölçme aslında olabilir..ama acaba ay yükseldi ay yükselmedi deyip stres yapılabilirmi bilemedim.kansızlık bendede var canım...hadi bakalım hayırlı haberlerini beliyoruz..
Umarim dogru dr u bulursun ve alahinda izniyle muvozene kavusursun.dr ların senin hayalinin senin mucizenin artı senin sağlığın umurlarında dahi değil beni mahvettiler kelimenin tam anlamıyla hemde şimdi ne yapacağımı kime nereye gideceğimi bilemiyorum hep kafamda olan yumurta rezervi az olan bayanın yaşadığı bir sürecimi yaşıyorum yoksa başka problemimde varmi mesela yumurta üretmiyor olabilirmiyim yada erken yumurta ölebilirmi ne bileyim yoksa gerçekten yumurta rezervim az ve bu azlığından kaliteli yumurta oluşmuyor o yüzdenmi bnm mucizem olmuyor yokmu bu derdin dermanı allahım
canim ben o ates olcme yonteminden hic bisi anlamadigim icin pek stres yapacagimi sanmiyorum
ama doktorum istedi mecburen yapacaz artik.
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
Canim.site burasi adetin ilk gunu olcmeye baslayip buraya kaydedersin.sormak istedigin birsey olursa seve sev3 yardimci.olurum.bu yontemle cok arkadas hamile.kaldi inşallah sende kalirsin.
mutlaka kullanicam canim tesekkur ederim. ovulasyon testlerinden bisey anlamdim insallah bunu becerebilirim
tutkucum benim de batim kasim basinda demekki birlikte bekliycez gerci benim bu aydan pek umudum yok ama.
sen naptin calismalar nasil gitti :)
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
Canim.site burasi adetin ilk gunu olcmeye baslayip buraya kaydedersin.sormak istedigin birsey olursa seve sev3 yardimci.olurum.bu yontemle cok arkadas hamile.kaldi inşallah sende kalirsin.
Canım Benim nedense kasık ağrılarım vardı biraz azaldı acaba doktoramı gitsem diyorum.Belkide hamilelik olacaktır ondandır kimbilir umut dünyası işte:)))))))
Çalışmalar devam.Önümüzdeki ayda az dozajda ilaçla denesem mi diyorum.Olmazsa Tüp yada donayson.
Rica ederim cnm ne demek dikkat etmen gereken tek sey hergun ayni saatte ve yataktan kalkmadan olcmen
Canim google translate ten turkceye çevirebilirsin öncelikle kayit oluyosun gun gun atesi isaretleyip iliski ve akinti durumunu isaretliosun.Nasıl uygulayacağımız hakkında detaylı bilgi rica etsem ? Site Türkçe değil.Tşk,
Olcup tekrar uyu canim :)hafta arasi sorun olmazda calistigim icin hafta sonu nasil yapcez bilemiyom gari
Nasıl uygulayacağımız hakkında detaylı bilgi rica etsem ? Site Türkçe değil.Tşk,
Canim google translate ten turkceye çevirebilirsin öncelikle kayit oluyosun gun gun atesi isaretleyip iliski ve akinti durumunu isaretliosun.
Olcup tekrar uyu canim :)
KISLAR HEREKESE GÜNAYDIN bugün umut tüp bebeği aradım ön görüşme yapmak istediğimi anlattım bilmem bana tuhaf geldi ön görüşme ücreti talep ediyorlar 225 tl hani olaki dr ısınmazsan konuşmayı dahi paraya çeviriyorlar neticede dr muayene etmicek regli değilim yanlızca adı üstünde ön görüşme
KISLAR HEREKESE GÜNAYDIN bugün umut tüp bebeği aradım ön görüşme yapmak istediğimi anlattım bilmem bana tuhaf geldi ön görüşme ücreti talep ediyorlar 225 tl hani olaki dr ısınmazsan konuşmayı dahi paraya çeviriyorlar neticede dr muayene etmicek regli değilim yanlızca adı üstünde ön görüşme
Günaydın kızlar...
Canım ön görüşme sadece görüşme değil - doktor aynı zamanda kontrol de ediyor. Ultrasonla bakıyorlar - öncesinde kullanmanı istedikleri bir ilaç olursa bu konuda bilgi veriyorlar ve yine öncesinde yaptırman gereken testler konusunda bilgi veriyorlar.. Yani doktor yine 15-20 dk zaman ayırıyor. Sana çok uzak değil ve gidip gelmek çok sorun olmayacaksa fulya'yı öneririm.. Ve mümkün olursa Mustafa Bey ile görüş derim.
Aramıza hoş geldin.Umarım hepimiz en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.
benden butun topik arkadaslarima iyi hafta sonlari
birde nevser seni merak ettim 17 ekim batti naptin 700 km den sonra insallah bebegi tutturmussundur
Selam kızlar,
Nasılsınız ? Var mı güzel haberler bakimmm :)
Bende durumlar aynı gezmeye devam :)) tabi bukadar gezmeye sonuç yok,elde var sıfırnapalım bizde önümüzdeki maçlara bakacaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?