- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.621
Birazda rahat olmak önemli canim, bu defa olacagina icten inanarak git. ve cok ince detayli düsünüp kendinde srtes yaratma.. inaniyorumki sonuc almana az kaldi canim, annemi aradim öyleymis bende pencereleri acikmi birakip uyuyorsunuz diye sormustum. annem aksam üzeriydi ceket giydim. simdiden cok soguk oldugunu söyledi. aman o sicaklardan kurtuldunuzya yine bir kac güne ara ara sicak olur bu hava daha iyidir.
Hafta sonu iyi gecsin arkadaslar,
Benden haberler.)))))
Hormon testlerimi yeniden yaptırdım şükür sıkıntı yok görünüyor.Bu arada işimle ilgili İstanabul' a gitmiştim.Dün Alman hastanesiyle görüştüm.Embriyologlarıyla detaylıca konuştuk.Doktorlada görüştüm.Doktorun söylediği şuydu.Eğer daha önce hamile kaldıysan hormon testleri vs hiç önemli değil dedi.Ayrıca benim tüp bebek tedavindeki 3 embriyonunda transfer edilmesi gerektiğini söyledi.Zaten sağlıklı olmayanı doğal olarak atılacaktır dedi.PGT yaptırmanızı önermiyorum dedi.Bizim yaşlarımızda da ay bazında değilde 6 aylık periyotlarda rezervlerimizde kayde değer düşüşler olurmuş.Kullanılan ilaçlar falan hepsi hikaye dedi ya:))))
Kaç tane yumurta oluşacaksa zaten o kadar oluşurmuş bizim kullandığımız ilacın dozu önemli değilmiş.Bana sadece folik asit alabilirsin dedi.HSG içinde bana göre gerekli değil dedi.HSG de en kötü tüplerde iltihat çıkabilir bununda tek tedavisi ameliyattır olacakmısınız yani dedi.Siz normal yoldanda hamile kalabilirsiniz sadece tüp bebek sizin bu sürecinizi kısaltır dedi.Havuz sisteminide önermiyorum dedi.Düşüncelerimi tamamen değiştirdi.Siz illaki hamile kalırsınız ama bu ilkinde olur sonrakinde olur bilemem dedi.İstanbul tüp bebek merkezide dogal seleksiyon demiştiya hani.Benim durumum için düşünceleri buymuş.Önümüzdeki adetimin birinci günü aramam gerekiyormuş.Kendisi 2-3 günü muayeneye çağırıp istersem tedaviye başlayabilirmiş.Bende pazartesi günü için HSG randevusu almıştım.Şimdi çektirmesem mi acaba diye düşünüyorum.
Arkadaşlar sizlerle paylaşıp önerilerinizi almak istedim.????
paylastigina sahsen ben cok sevindim tutkucum. valla ne diyim senin doktor benim burda hollandali doktorlardan surekli duyduklarimi sana soylemis. tuttum ben bu doktorudediklerini kulak ardi etme derim ben.
tutkuzcum güzel haberler almışssın ne mutlu sana benim naçizane fikrimde dr dediği yolu izle bakalım derim peki tedavi sürecin için istanbulada bulunabilecekmisin sanırım İstanbul dışanda yaşıyordun
tutkuzcum güzel haberler almışssın ne mutlu sana benim naçizane fikrimde dr dediği yolu izle bakalım derim peki tedavi sürecin için istanbulada bulunabilecekmisin sanırım İstanbul dışanda yaşıyordun
Benden haberler.)))))
Hormon testlerimi yeniden yaptırdım şükür sıkıntı yok görünüyor.Bu arada işimle ilgili İstanabul' a gitmiştim.Dün Alman hastanesiyle görüştüm.Embriyologlarıyla detaylıca konuştuk.Doktorlada görüştüm.Doktorun söylediği şuydu.Eğer daha önce hamile kaldıysan hormon testleri vs hiç önemli değil dedi.Ayrıca benim tüp bebek tedavindeki 3 embriyonunda transfer edilmesi gerektiğini söyledi.Zaten sağlıklı olmayanı doğal olarak atılacaktır dedi.PGT yaptırmanızı önermiyorum dedi.Bizim yaşlarımızda da ay bazında değilde 6 aylık periyotlarda rezervlerimizde kayde değer düşüşler olurmuş.Kullanılan ilaçlar falan hepsi hikaye dedi ya:))))
Kaç tane yumurta oluşacaksa zaten o kadar oluşurmuş bizim kullandığımız ilacın dozu önemli değilmiş.Bana sadece folik asit alabilirsin dedi.HSG içinde bana göre gerekli değil dedi.HSG de en kötü tüplerde iltihat çıkabilir bununda tek tedavisi ameliyattır olacakmısınız yani dedi.Siz normal yoldanda hamile kalabilirsiniz sadece tüp bebek sizin bu sürecinizi kısaltır dedi.Havuz sisteminide önermiyorum dedi.Düşüncelerimi tamamen değiştirdi.Siz illaki hamile kalırsınız ama bu ilkinde olur sonrakinde olur bilemem dedi.İstanbul tüp bebek merkezide dogal seleksiyon demiştiya hani.Benim durumum için düşünceleri buymuş.Önümüzdeki adetimin birinci günü aramam gerekiyormuş.Kendisi 2-3 günü muayeneye çağırıp istersem tedaviye başlayabilirmiş.Bende pazartesi günü için HSG randevusu almıştım.Şimdi çektirmesem mi acaba diye düşünüyorum.
arkadaşlar aranızda Ankara Anatolia merkezinde tüp bebek deneyen varmı? Prof Hakan Yaralı yı tanıyan tedavi olan?
her ikinizinde tedavisi hayirli olur bebekle sonuclanir insallah...bizden haberlerinizi esirgemeyiniz
arkadaşlar aranızda Ankara Anatolia merkezinde tüp bebek deneyen varmı? Prof Hakan Yaralı yı tanıyan tedavi olan?
Selam boncuk, yaşın kaç bilmiyorum ama ben şu an 43 yaşındayım ve 35 yaşında anatolia'da tüp denedim ve hayatımın ilk şokunu yaşadım. Daha önce 2 kez tüp ile gebe kalıp düşük yaşamıştım, anatolia'da döllenme bile olmadı ve ancak donörle hamile kalacağım söylendi. Gerçi şu yaşıma kadar da bebek sahibi olabilmiş değilim ama 39 yaşında kendiliğimden hamile kaldım, yine düşük oldu. Hala bebek uğraşısı vermem anatolia'yı haklı çıkarmaz. Bana sorarsan tüp denenecek en son yer. Ankara'da eski genart, anatolia, gürgan ve hrs'de denedim. Hepsi aynı, para makinaları. 4 ay önce miyom ameliyatı oldum, meğerse miyomum yıllardır varmış ve 2005 yılında yapılan hsg cd'sinde hem memorial, hem de başkentte gördüler. Ben yıllarca boşuna uğraşmışım ve zaman kaybetmişim. Hepsi, sahte samimiyetleriyle ilk görüşmelerini yapıp hemen tedavilere başlattılar, olmayacağını bile bile. En son hrs'deki tedavimden sonra kan testimin sonucu ne olduğu soran bile olmadı. Hepsine haram olsun.[/QUOT
teşekkür ederim arkadaşım. ben 24 yaşındayım ama yumurtalık rezervim kötü ilk denememde yumurta bile toplanamadı. senin amh falan bakıldımı fsh falan kaçtı? bana anatolia yı önerdilerde araştırma içerisindeyim.
Benden haberler.)))))
Bende taa 3. tup denemesine kadar dayandim HSG yaptirmamaya. Ama oyle yada boyle lazim olacak. Olda kurtul. Nereye gidersen git istiyorlar. Cok zor birsey degilmis aslinda. Korkulacak bir yani yok. Senin aslinda doktorun konusma seklini begendim. Kim bu doktor merak ettim. Hangi klinikden?
canım hayırlı olsun tedavin işallah sonu güzel olsun..
tedavin ilaç kullanmadan o ayki oluşan yumurtanlamı yapılıcak canım..allah hepimizin yardımcısı olsun..bende istanbul dışındayım..bir ay sonra tedaviye başlıycaz canım..allah nasip ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?