Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

biraz soguk fakat gunesli hollanda dan butun arkadaslarima selam

bana kizmayin lutfen ama birsey benim cok dikkattimi cekti. ya arkadas ne kadar fazla bi sekilde hormon ilaci kullaniliyor turkiye de
bu bana ters geliyor. lutfen birazda kendi sagliginizi dusunun arkadaslar bu herseyden onemli sakin unutmayin

Doğru söylüyorsun aslında.Ben bu ay smear testi yaptırmatı düşünüyorum.Bu sefer fazla ilaç almadan biriktirerek tüp bebek denemeyi düşünüyorum.Sevgiler..

Doğru söylüyorsun aslında.Ben bu ay smear testi yaptırmatı düşünüyorum.Bu sefer fazla ilaç almadan biriktirerek tüp bebek denemeyi düşünüyorum.Sevgiler..

bende de yaptilar canim sonucu cikar yakinda. ben kendi nacizhane fikrimi soyledim tutkucum.

burda tupbebekte bile ne kadar titiz davraniyorlar. hangis dogru bilemem fakat hormonlara dikkat derim ben yinede.

Son düzenleme:
Herkese iyi hafta sonlari arkadaslar,

Burasi yagmurlu selcancigim, sizin orasi günesliymis geziyorsunuzdur. bugün iste yok iyi gezmeler.

tutku, hala regl olmadin ama stres yapma hemen menepoz olmuyormus. topiklerde okudugum kadariyla, arada böyle gecikmeler yasiyanlar bayagi var, daha önceki tüp tedavisinden dolayi aksamis olmasin.?

gunes var fakat soguk canim ya yine de yagmurdan iyidir dimi

evet tutkucum duovam dogru soyluyor simdi aklima geldi ben yaz tatilinden once hollanda formunda okumustum
kizin biri regl olmamis kendisini hamile sanmis fakat testlerde negatif cikmasi sonucu doktora basvurmustu. doktoru beklemesi gerektigini soylemis o ay regl olmadan diger ay hamile kalmisti. yani neler olmuyor ki su hayatta...ama yinede biran once regl olman dilegiyle

Dondurulmuslarla yaptigim bu denemede hayal kirikligi ile sonuclandi. Evde test yaptim ve bekledigim sonucu gordum. Zaten vucudum basindan beri hic bir tepki vermemisti. Insan birtakim degisiklik hissetmesi gerekmezmiydi yani. Biliyordum transferin 3.gunu bunun boyle sonuclanacagini. Okadar cok ilac kullaniyorum ki bence bu iyi sonuc vermiyor. Transferden sonra, Matofin, selenyum, balik yagi, ostrejen bantlari, kan inceltici igneler, elevit, aspirin ne bu kardesim bukadar ilac ne faydasi oluyor hic.. Ben ne zaman transfer olsam ogun aksami terler icinde kaliyorum. Sizinde hic boyle oluyormu? Saclarima kadar sanki dus almis gibi ter basiyor. Son iki defadir bu oluyor. Anliyorum ki tutmadi terlemeye baslayinca. Vucudum embriyolari kabul etmiyor sanki. Bu tutunma problemini nasil asacagim bilemiyorum artik. Cok uzgunum nezaman mucize olacak acaba?

canım benim çok geçmiş olsun bu durumda alacağına eminim bebeğin muhakkak tutunacak sana rahim kalınlığı ile bir problemin varmı yokmu bilemedim muhakkak dr bakmıştır mm çok önemli diye biliyorum umudunu yitirme derim yalnızca SABIR

Son düzenleme:

Senin adina üzüldüm canim, terlemen asiri heyecan yapmandan kaynaklaniyor olmasin. bu kadar heyecan ve stres sonucu etkilermi acaba :44:kendini hazir hissettiginde tekrar denersin canim, üzme kendini dilerim bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin.

Sevgili arkadaşım lütfen üzülme.Tutunması için bazen hiç bir şebep olmasada olmayabiliyor.stres çok önemli.Oksijen gitmiyormuş çünkü.Bende transfer sonraki çok stresli günler geçirmiştim benimde tutunmadı.Lütfen üzülmemeye çalış.Bol bol dua et.Allah ol derse olacak biliyorsun.Sevgilerr...

Arkadaşlar halen gelen giden yok
Çarşambaya kadar bekleyeceğim sonrada doktora gideceğim.İnşallah kötü birşey yoktur.
İstanbul tüp bebek merkeziyle görüştüm tekrar.Bana doğal seleksiyon önerdi.Tüp bebek yada PGT önermiyorlarmış.Şaşırdım doğrusu.Genelde ticari bakılıyorya.Bende adet olursam eğer hormon testlerime baktıracağım.Sonrada HSG ve Klomenle yumurta takibi.Az dozla elde etmeye çalışacağım.Allah naisip ederse olur ne yapalım.Zaten eşimde pek istemiyor.rek isteyen benim

ağustos 22 den beri gelen giden yok malesef

bende seni merak ediyordum noldu acaba diye. ne diyecegimi bilemiyorum arkdasim uzuldum...

alla alla cok uzun surdu neden boyle oldu ki..bir an once regl olman dilegiyle tutkucum...

Günaydın kızlar... Umarım hayırlı bir hafta geçiririz.

Artemisanka arkadaşım hakkımızda hayırlı olan neyse onu yaşayalım. Senin için rabbim en hayırlısını böyle uygun görmüş demekki... Ondan gelen herşeyi sabırla kabullenmemiz gerekiyor... biliyoruz ki ''O'' bizim için en hayırlı olanı düşünen ve verendir. Umarım en kısa sürede hayırlısı ile bebeğine kavuşursun... biliyorsun yılmak yok mücadeleye devam...

Geçen hafta bende işyerinde çok sorunlu bir işlem nedeni ile haftayı neredeyse ruh gibi bitirdim. Bu nedenle girememiştim.

"Dua ederken ümidi kesmeden sürekli istemek. Kim ısrarlı olarak kapıyı çalarsa içeri girer."
Hz. Muhammed (s.a.v.)

“Dua ve ibadet Allah ile olmaktır. Allah ile olan kimse için ölüm de, ömür de hoştur.”
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.)

Hepimiz icin iyi bir hafta olsun arkadaslar,

breezey,bugün 38 yas topigine yasmistin. bekledim burayada ugrayacaksin diye gelmedin.ihmal etme bizi öptüm bebegini ve seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…