40 yaşında gebe olan varmı? ??

mertinannesiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
29
5
48
Arkadaşlar Merhaba .
Ben 40 yaşındayım ve 3 aylık gebeyim .
Oğlum 6.5 yaşında ve bir kaç senedir kardeş istiyor.bizim (benim)karar vermem baya sürdü 2 senedir uğraşıyoruz ama boş.regl düzensiz olmaya başladı. Dr. gittiğimde hamile olduğumu sonrada düşük olduğunu söyledi. darmadağın oldum.sonraki dr.gimemde kesinlikle hamile kalamıycağımı erken menapoza girdiğim söylendi. bir sürü dr. gittim tüp bebek dahil olmaz dediler.2.5 ay önce bazı belirtilerle dr. gittim gebe olduğumu söyledi. Şuanda çok mutluyum.bu bizim son şansımız biliyorum . ama dr. yaşımdan dolayı gebeliğin riskli olduğunu söylüyor. napicammı bilemiyorum.çok korkuyorum bebeğim bişey olur diye.bnm durumum da olanlar varmı?hamilelik leriniz nasıl geçiyor. Dr. Yurtdışında yapılan testler sadece bebeğin 100% Dawn sendromlu olup olmadığını gösteriyor dedi.bu tahliller 2000tl civarindaymis.

Birşey olmaz Allahın izniyle merak etmeyin
Benim annemde 40 yaşında kardeşimi doğurdu .tabi ileri yaş gebeliklerde hafif sıkıntılar olabiliyor.annemin nefes alamama problemi cok olmuştu .gerçi bu genc yaştaki hamilelerde de oluyor ama.neyse
50 60 yaşında doguran bile var.

Teşekkür ederim Coco Chanel

Bence yaşınızda bir şey yok. Olgun yaşta anne olmak, gayet iyi bence. Siz gerekli testleri yaptırırsınız.. İçiniz daha rahat olur.. Yurt dışında yapılan %100 çıkan testleri yaptırmak, tamamen size kalmış.. Eğer içiniz daha rahat olacaksa, para ya takılmayın. Sağlık paradan çok daha önemli..

Hamileliginiz hayırlı olsun.
Ben 42 yaşındayım ve 5 ay önce doğum yaptim.hamileligim çok rahat geçti.
Hamileyken testi yaptirdim kan verip yurtdışına gönderiyorsunuz ve bir daha diğer testleri yaptırmanız gerek kalmıyor.
Dilerim sagliklica kucaginiza alırsınız bebeginizi

Gözünüz aydın.allah sağlıklı büyütmeyi nasib etsin.paylaşımınız için teşekkür ederim . ücret aynımı , 2000tl çınvarı? siz bu testi nerde yaptırdiniz?bnm doktorum beni belli bir yere yönlendirmedi.

Amin sagolun.ankara baskent universitesinde kontrollerimi yaptirdim doktorum kendi yönlendirdi test için 2000 tl ücret odedim

MAŞALLAH ARKADAŞLARI BANA O KADAR MORAL OLDUNUZ Kİİ
@nazlizeynepo ve @blondgunes
BENDE 39 YAŞINDAYIM İKİNCİ EVLADIMI İSTİYORUM KONU SAHİBİNİN KORKULARI ARA ARA BENDE DE OLUYOR

@mertinannesiyim GEBELİĞİNİZ NASIL GİDİYOR BELKİDE DOĞUM YAPTINIZ

Merhaba 40 yaşındayım .5 haftalık hamileyim.Banada menepoz dediler tek kez denemeyle hamile kaldım.Oğlum 10 yaşında genetik testin yaptırmak istiyorum.Bilgi verir misiniz nerde ne kadarsa yaptırdınız

Merhaba 40 yaşındayım .5 haftalık hamileyim.Banada menepoz dediler tek kez denemeyle hamile kaldım.Oğlum 10 yaşında genetik testin yaptırmak istiyorum.Bilgi verir misiniz nerde ne kadarsa yaptırdınız
Ben memorial dan aldim bilgisini Ankarada ozel bir firma ingiltereye yollayıp yapiyor. Firma adı Genotek. 2000 tl civarı

Çok teşekkür ederim.Sanırım Aminiyosentez daha garanti bir yöntem.Bir de aklıma takılan şartmı doktorlar insiyatife mi bırakıyor.Risk hep bu yaşlarda çok yüksek mi çıkıyor.İlk hamileliğimde hiçbir riskim olmadığı için ilk kez yaşıyorum.20. Haftada detaylı ulstrason için Atıl Yüksel'e gitmeyi düşünüyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı.Çok sordum kusura bakmayın biraz kafam karışık

P Pera55 Günaydın..Ben de 39 yaşındayım, 22+5 haftalığım, ilk çocuğum.nift test yaptırdık biz de genoks da..fiyat 2000 tl idi..tabi ki zorunluluk değil ama yaştan dolayı 2 li testim riskli çıkar diye dr um önerdi, biz de içimiz rahatlasın diye yaptırdık..20.haftada da ayrıntılı ultrason oldu..Sıkıntı yok çok şükür. Bu testlerde de %99 doğru sonuç diyorlar, amniyosentez riskine girmeye değmez bence..

Merhabalarn41 yaşımda 17 haftalık hamileyim ikili taramam çok kötü çıkdı aminosentez de yapdirmadim ultrasonda bebek de hiç dov sendromu belirtisi yok dedi doktor ayrıntılı ultrasonu bekliyorum dua.edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…