Rabbim kucağınızı doldursun sonucunuzu mutlaka yazın bende 45 yaşındayım bana unut olursunuz. Martın başında transfer olacağım geçmişte 2 negatifim var.Doktorunuz kim?Merhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı en sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili ve yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında hiç genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh, fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh: 0,48. Fsh: 13,1. E2: 31,0. Yumurta toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı, bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisinde döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için ise genetik test istiyorduk 5.gün biyopsisiyle, fakat doktorumuz bize dediği aynen şu "genetik test için 5. gün biyopsi alarak embriyonun kalitesini düşürmek istemiyoruz" dedi ve 4.günde gelişiminin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.günde gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 6.günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk ve hafif bir ağrım var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
2-3 gün sonra kan testi verinMerhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı en sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili ve yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında hiç genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh, fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh: 0,48. Fsh: 13,1. E2: 31,0. Yumurta toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı, bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisinde döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için ise genetik test istiyorduk 5.gün biyopsisiyle, fakat doktorumuz bize dediği aynen şu "genetik test için 5. gün biyopsi alarak embriyonun kalitesini düşürmek istemiyoruz" dedi ve 4.günde gelişiminin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.günde gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 6.günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk ve hafif bir ağrım var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
Bende 40 yaşındayım 1 defa tubbebek yaptık bütün belirtiler vardı ama negatif oldu. Bizde de hiç bir sorun yok ama doktor yaş ileri ondan olmuyor dediMerhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı en sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili ve yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında hiç genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh, fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh: 0,48. Fsh: 13,1. E2: 31,0. Yumurta toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı, bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisinde döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için ise genetik test istiyorduk 5.gün biyopsisiyle, fakat doktorumuz bize dediği aynen şu "genetik test için 5. gün biyopsi alarak embriyonun kalitesini düşürmek istemiyoruz" dedi ve 4.günde gelişiminin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.günde gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 6.günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk ve hafif bir ağrım var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
Banada aynısını dedi. İlk gittiğimiz doktor yapmak istemedi %5 şansın var dedi bizde başka doktora gittik. 18 aydır tedavi görüyoruzBende 40 yaşındayım 1 defa tubbebek yaptık bütün belirtiler vardı ama negatif oldu. Bizde de hiç bir sorun yok ama doktor yaş ileri ondan olmuyor dedi
Allah sağlıkla güzellikle nasip etsin bebeğinizi, söylediğiniz belirtiler ilaç etkisinden de kaynaklanabiliyor gebelikten de yani burada kimse bu durumu net bilemez. 6. Günde Erken gebelik testi yapabilirsiniz kan da verebilirsiniz..Merhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı en sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili ve yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında hiç genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh, fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh: 0,48. Fsh: 13,1. E2: 31,0. Yumurta toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı, bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisinde döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için ise genetik test istiyorduk 5.gün biyopsisiyle, fakat doktorumuz bize dediği aynen şu "genetik test için 5. gün biyopsi alarak embriyonun kalitesini düşürmek istemiyoruz" dedi ve 4.günde gelişiminin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.günde gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 6.günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk ve hafif bir ağrım var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
Hangi ilde tedavi goruyorsunuz, sonucu ben de çok merak ediyorum.İnsallah güzel haber alirsinizMerhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı en sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili ve yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında hiç genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh, fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh: 0,48. Fsh: 13,1. E2: 31,0. Yumurta toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı, bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisinde döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için ise genetik test istiyorduk 5.gün biyopsisiyle, fakat doktorumuz bize dediği aynen şu "genetik test için 5. gün biyopsi alarak embriyonun kalitesini düşürmek istemiyoruz" dedi ve 4.günde gelişiminin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.günde gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 6.günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk ve hafif bir ağrım var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
Rabbim kucağınızı doldursun sonucunuzu mutlaka yazın bende 45 yaşındayım bana unut olursunuz. Martın başında transfer olacağım geçmişte 2 negatifim var.Doktorunuz kim?
Bursadayız, dilekleriniz için teşekkür ediyorum :)Hangi ilde tedavi goruyorsunuz, sonucu ben de çok merak ediyorum.İnsallah güzel haber alirsiniz
Bursada tedavi görüyorumHangi ilde tedavi goruyorsunuz, sonucu ben de çok merak ediyorum.İnsallah güzel haber alirsiniz
Doktor 1 Mart günü kan testini istedi umarım güzel sonuçlar alırız :)2-3 gün sonra kan testi verin
Bende 40 yaşındayım 1 defa tubbebek yaptık bütün belirtiler vardı ama negatif oldu. Bizde de hiç bir sorun yok ama doktor yaş ileri ondan olmuyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?