Doğru diyosun allah hayırlısını versin tabi.
Bazen de düşünüyorum evlenip mutsuz olmaktansa hiç evlenmemek daha iyi diye.
Çünkü ben inanıyorum ki evlilik tam bir kumar.
36 yaşındayım hiç evlenmedim. Evliliğe karşı değilim. Fakat yaşım geldi diye evlenmiş olmak için evlenemem. Ve bu durumdan gayet memnunum. Tabi ki flörtler oluyor. Fakat Türk erkeğinin en ufak yanlışını gördüğümde ve yıllardır kadınlar klübünü okudukça erkekleri az çok tanıyorum ve bu değişmez diyorum. Kopabiliyorum. Sanırım biraz bencilim. Mutsuz olacağımı seziyorum gelecekte. Tabi ki ufak tefek şeyler atlatılır. Ama bir erkeğin yalanını yakaladım mı bitiyor benim için. Olursa olur olmazsa olmaz. Hayata böyle bakıyorum. Herkes evli diye bende evli olmak zorunda değilim. Sizde böyle düşünebilirsiniz. Tabi ki insanlara fırsat da verin.Çok merak ediyorum 40 yaş veya üstü olup benim gibi hiç evlenmemiş olan var mı?
Evlenmek istiyorum ama bu saatten sonra çok zor gibi. .
Benim yaşıtlarımın çoğu evli ve çocuk sahibi.
Bu yüzden Hep birşeyleri kaçırmışım gibi geliyor.
Cevremdekilere bu yasa kadar gelmiş ve hiç evlenmemiş olmam çok garip geliyor insanlar hep altinda farklı şeyler arıyorlar. Sanki bu dünyada evlenmeyen tek kişi benim.
Toplum yargılıyor. Hep bir ötekileştirme var.
Çok sıkıldım bu durumdan
Bence hiç geç degilmumarim karşınıza sizi mutlu edecek birisi çıkar ve yuva kurarsınız sizde .. nasip kısmet işi buÇok merak ediyorum 40 yaş veya üstü olup benim gibi hiç evlenmemiş olan var mı?
Evlenmek istiyorum ama bu saatten sonra çok zor gibi. .
Benim yaşıtlarımın çoğu evli ve çocuk sahibi.
Bu yüzden Hep birşeyleri kaçırmışım gibi geliyor.
Cevremdekilere bu yasa kadar gelmiş ve hiç evlenmemiş olmam çok garip geliyor insanlar hep altinda farklı şeyler arıyorlar. Sanki bu dünyada evlenmeyen tek kişi benim.
Toplum yargılıyor. Hep bir ötekileştirme var.
Çok sıkıldım bu durumdan
40 yaşına kadar evlenmek planım olmadı hiç, hep başka önceliklerim vardı.... 40ımda aşık oldum, nisanda flört etmeye başladık, mayısta yüzüklerimizi almıştık, ağustosta evlendik. 41 yaşında bebeğim oldu. Bunların hiç biri olmayabilirdi, ve ben bütün bunlardan önceki hayatımdan da memnundum. Toplumsal baskıdan kaçmak zor, haklısınız. Bekar kalmayı seçmiş olabileceğiniz ihtimalini yok sayıyor toplumun çoğunluğu, bir başarısızlık göstergesi gibi algılanıyor bu durum. Erkek egemen dünyanın dayatmaları... Emin olun yalnız değilsiniz. Ayrıca geç kalmış da değilsiniz hiçbir şey için. evli/çocuklu/sıradan/kabul gören bir hayatınız olsa daha mutlu olacağınızı kim garanti edebilir ki? Bu arada 40ına yaklaşmış ya da geçmiş başarılı, güzel, akıllı ve bekar bir sürü kadın tanıyorum. Bir çok evli-çocuklı kadından çok daha fazla nedenleri var kendileriyle gurur duymak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?