40 yas ustu olmaktan sıkıldım

Elispo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.043
1.474
merhaba

Derdim kısaca metabolizmam.
Spor yapıyorum her gun 40 dk ıle 60 dk arası. Sabah iki dilim ekmek az peynır zeytın lı 2 yumurtalı kahvaktım var. Oglen bır tabak mantı aksam 5 avuc cerez yıyemıcek mıyım ya ben.

Bunca spora sıkı kahvaltıya bu ne ezıyet.
42 bedenım soyle rahatca 40 beden olamadım bı turlu.

Bıktım metabolızmam dan.
Insulın dırencj umuduyla hastaneye gıttım her degerım normal cıktı. Şu kılo verdiren ilacdanda vermıcek doktor.

Offf. Walla bılla dertlıyım.

Spor kahvaltı tamam da sonrası sıkıntı be ablam. Mantı falan cık cık cık....
Kafanıza göre takılıyor gibisiniz bir diyetisyene gidin.

8 avuç çerez nedir ya insan bi kiloyu devirmeli :oha:
Devırmesede aksamına bir salep bir chees cake yıyebılmelı hadı ınu yemedı bir mantı az cerez ne demek yaa. Yarın gene gram oynamamıs olucam ne o adı ustunde 40 dakıka elıptık yaptım hikaye !

5 degıl 8 yazamadım. Bıktımm ama ısyaaannnn !!!

Ben sabah kahvaltıda 3 avuç cips yedim manyakmıyım neyim ya :KK70: 4 aydır diyetteyim yoksunluktan galiba arada bi cips çerez avuclamak lazım :KK70: :KK70:

Haha öyle dediğime bakmayın keşke ben de cips cerez yeseydim de günde 3 5 çikolata tatli yemeseydim :KK45::KK45: yarın tartilcam korkuyorum görecegim sayidan :eek:

Hayatta herşeyin bir bedeli var :) Öğlen mantı, akşam 5 avuç çerezin de bedeli en az 42 bedene karşılık geliyor ne yazık ki :) Hangisini daha çok istediğinize karar verip o yoldan devam edeceksiniz

eliptik bisiklette harcadığın 40 dk bir porsiyon yemeğinin kalorisinden az yakıyor. hayatın acı gerçekleri. boğazı tutmadan kilo gitmiyor. ilaçla falan olacak şey değil bunlar. diyet değil düzenli beslenme diyor herkes. ben son 1-2 aydır taşınma, koşturmaca düzenimi bozdum kendimi kötü hissediyorum. yavaş ve kesin adımlarla vermek daha doğru geliyor kiloları. çabuk giden kilo çabuk dönüyor maalesef.
birde diyetisyenim bana çerezleri sayıyla vermişti avuç işi uçuk geldi bana. porsiyonda 2 ceviz, 10 badem falan vardı.

Devırmesede aksamına bir salep bir chees cake yıyebılmelı hadı ınu yemedı bir mantı az cerez ne demek yaa. Yarın gene gram oynamamıs olucam ne o adı ustunde 40 dakıka elıptık yaptım hikaye !

40 dk eliptikle 300 kalori yakip verez mantiyla 800 kalori alirsaniz verememeniz kadar dogal birsey yok.Ilme bilme fizik biyoloji kurallarina aykiri bir durum :)

Benım gozum doymuyor arkadasım avuc avuc almalı hızla tuketmelıyımm. Ama artık o devırler eskıde kaldı zıhnım genc bedenım yaslı artık :KK43:

40 dk eliptikle 300 kalori yakip verez mantiyla 800 kalori alirsaniz verememeniz kadar dogal birsey yok.Ilme bilme fizik biyoloji kurallarina aykiri bir durum :)
Ama bu haksızlık degıl mı. Nasıl kabullenenılıyorsunuz. Bır tabak manyı yedıgımde o gun gram veremıyorum cok yazık cok

X