canım folikasit içtigim arginmaxsın içinde var ve diğer vitaminler hormon sonuçlarım iyi çıktı ama serbest4 biraz yüksekmiş doktor bi endokrin doktoruyla görüş dedi çok yüksek değil ama istenilenden biraz yüksek kist içinde doğum kontrol verdi haftayada işallah histereskopi olucam pıhtılaşma testleri ve amh daha sonra çıkıcak onlar biraz zaman allıyor ..allah hepimizin yardımcısı olsun ..zor işlarimizi kolaylaştırsın aminn
""""""" merhaba canım ben bir kaç yıl önce troid ameliyatı geçirdim o yüzden endokronoliji doktoruna devamlı gidiyorum çünkü vücudum bir cok hormonu üretmiyor dışarıdan sentetik hormon alıyorum , sürekli endokronolojiye gittiğim için hormonlarım hep kontrol altında ve benim bu doktorum kurleri yasakladı aslında bazı kürler hormonları cok etkiliyormuş kontrolsüz kullanmamalı ters etkiler yapabilir sende dedi aynı şeyi
tüp bebek doktorumda dedi. Bence sende bir endokronoga git özelde cok pahalli ama devlet veya unv. Hastanelerine gidebilirsin ama bu doktorlardan cok az var.
Histeroskopin hayırlı olur inşallah bir an önce tedavine başlarsın hayırlı haberlerini alırız.
Beklemek cok zor bende su an gün sayıyorum geçmiyor zaman hiç bu kadar regl olayım bir an önce diye dua etmemiştim.
ALLAH yüzümüze hep gülsün inşallah....
Kizlar selam hepiniz hosgeldinie kusura bakmayin almanyadan misafirlerim vardi giremedim birkac gundur benim hikayemm cok uzun taniyanlar bilir ama anlatayim ben gec evlenenlerdenim 2 yil esimi dr a gitmek icin iknayla gecdi sonunda ikna ettigimde tuplerimin tikali oldugu ve acilmayacagi soylendi ben yurtdisinda oldugum icin direk tupe yoneldik ilk denemede 3 ebriyo iki transfer negatif arkadan tekrar baslayan tedavi 1 yumurta iptal arkadan gene yarim tedaviler arkadan tekrar iki embriyo negatif onun arkasinda tekrar yarim tedavi vs 1 yil non stop denemeler hep negatif dr ensonunda bize donasyon teklif etti biz reddettik esimin israrinla laparoskopi ye girdim ameliyata artik tupler alincak derken mucize tuplerim acildi hemen akabinda bir gebelik ve bozuk gebelik arkadan tekrar 3 kere asilama bu arada az ilacla asimaada 3 er yumurta maalesef gene negatif en son haziranda tekrar tek embriyo ama A kalite transfer negatiff ve ben ara verdim cunku yoruldumm simdi son kez turkiyede deneyecegim memorialle gorusuyorum burda tahlilerimi yaptirip oyle gidecegim ama sanirim buaya yetismiyecek subatta olacagim son denem son sans artik bilemiyorum gecen ay rahimfilmim normal cikdi tek sorun yas ve rezerv bilmiyorum bakalim ne olacak ama cok korkuyorum ben gene..bu
Selam sende hosgeldin ALLAh kolaylık versin misafir ağırlamak zor is.
Hikayeni okudum ben okurken yoruldum bu kadar negatif sonrası şimdi sıra pozitifte .
Memorialle görüşmeye devam et , bende o kadar pozitif bir his biraktilarki kendimi cok güvende hissettim , ben her gittiğimde yurt disından cok çift vardi hatta yabancılar bile çoktu , cok detaylı ilgineniyorlar her şeyi didik didik araştırıyorlar.
Son şansın sana bebeğini getirir inşallah senin son dediğin belki basangictir:))))