- 8 Eylül 2015
- 9
- 1
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masalgibi rica etsem duayı özelden bana da yollar mısınSelam. Dua yi gönderdiler mi size ? Sizde varsa paylassanizda herkes faydalansa..
Tabiki canimMasalgibi rica etsem duayı özelden bana da yollar mısın
Lütfen bende istiyorum o duayı.Tabiki canim
canım konuyu başatan sona okudum lütfen duayı banada tabilirmisin eğer elime ulaşılsa bende isteyenlere gönderirim..senden de canım. ben yapamadım inşallah sen yaparsın
Masalgibi rica etsem duayı özelden bana da yollar mısın
Selamun aleykum arkadaslar Allah rizasi icin biri bana da duayi yollayabilir mi?
bana o duayı yollarmısınızzz
Lu
Lütfen bende istiyorum o duayı.
canım konuyu başatan sona okudum lütfen duayı banada tabilirmisin eğer elime ulaşılsa bende isteyenlere gönderirim..
Allah rızası için bende istiyorum duayı özelden gönderebilir misiniz?
Arkadaşım allah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah... Teşekkür ederimarkadaşlar kusura bakmayın uzun süre giremiyodum hepinize özelden gönderdim
Arkadaşım allah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah... Teşekkür ederim
gönderdim
merhaba arkadaşım banada gönderirmisinamin sağolasın. allahım sizlere de en kısa zamanda nasip etsin
Arkadaşım allah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah... Teşekkür ederim[/QUOTE
Cnm duayı banada gönderebilirsiniz.allah razı olsungönderdim
Rica etsem banada gönderirmisiniz duayı?amin sağolasın. allahım sizlere de en kısa zamanda nasip etsin