Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sağlıklı doğumu olan 4 yıldır birkaç kez düşük yapmış şimdilerde tüm testlerini yaptırmış genetik trombofili dahil sonuçları temiz çıkmış biriyim. Yumurta kalitesini arttırmak için ne yspabilirim önerisi olan var mı
Merhaba cnm öncelikle hayırlısı olsun. bana da doktor yaştan dolayı kalitesizmiş yumurtalar demişti. İlk transfer negatif oldu..zaten 2.embriyom vardı ikisini bide transfer etmişlerdi tutmadilar. Demekki vakti zamanı var. Yeniden sürece başlıyorum. Benn her gün yürüyüşü yapıyorum en az 1saat. Akdeniz usulü benslenmeye dikkat ediyorum her gün çiğ ceviz kabak çekirdeği yiyorum meyve sebze tüketiyorum hep. Balık yağı aldım onu kullanıyorum gün aşırı. Bide doktor takviye verdi alfa femin diye onu kullanıyorum 2 haftadır. Adeti bekliyorum gideceğim yumurta toplama işlemi için iğne tedavisine. Benimde yaş 40. Eşimde de hız problemi vardı doktor tüp bebek kesin yapılması lazım dedi. Bekliyorum cnm rabbim bu yolda emek veren herkesi en kolaylikla nasip etsin inşallah bebişleri
Çok teşekkür ederim doktor bana hiç bir öneride bulunmadı pgt ile tüp bebek dışında kendim magnezyum ve d vitamini kullanıyorum şuanlık Allah gönlünüze göre versin dualarınız kabul olsun inşallah