40 yaş +3. Opu ve pgt+ hayal kırıklıkları ve bunca masraf

Kaç embriyonuz var kimyasal olmalarının nedeni ne acaba bunların. Umarım sizin de son tedaviniz olur

Evet maalesef burdakide kalabalık ama her hastaya özen gösteriyorlar gerçekten. Ben o yüzden değiştirmeyi hiç düşünmedim. Kalabalık olması sadece randevu saatinde beklemenize sebep oluyor o kadar. Hemşireler çok güler yüzlü ve almanız gereken ilaçları bile örneğin çatlatma iğnesi falan mutlaka arayıp hatırlatma yapıyorlar.

Bende Ankaradayım ilk denemem centrumda oldu. Şimdi ise baskent hastanesi mehmet gogsen onalan la devam ediyorum. Siz neredesiniz?

Ben başlığı okuyunca olumsuz sonuçlanmış sandım.Hiç umutsuz düşünmeyin.Ne güzel genetik taramadan da geçiyor,tutma ihtimali daha yüksek.Transfer zamanı çok aşırı sıkışık olmayın.Su için ama öyle çok fazla içmeyin.Ananas, kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem yiyin.Hemen taburu etseler bile en az bir saat falan hiç kalkmayın.Ozellikle belirtiyorum çok aşırı sıkışık olmayın ve wc için bir saat ya da daha fazla yatabildiginiz kadar yatıp sonra gidin.Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.

Malesef arkadaşım herkesin hikayesi farklı ama amacımız ortak. Biz 2. Tüp bebek tedavimizde sonuca ulaştık hamile kaldım fakat kalbi durdu yıkıldık derken yeniden sıfırdan başlamak çok zor ama toparlamamda lazım allah herkesin yardımcısı olsjn 250 bin çöp oldu bizimde ama yinede o çift çizgiyi hayatımda ilkkez görmek kalp atışını ilkkez duymakta güzeldi allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

Evet çok doğru dediniz. Çok aşırı sıkışıktım ben yanımdaki kadının üzerine 3 kez wc ye gitmiştim ve o hiç kalkmadı o an hata ettiğimi anladım. Yemeye de dikkat edeceğim inşallah. Çok güzel tavsiyeler vermişsiniz teşekkürler

Amin... Sağlıkla kucağımıza almak önemli olan tabi. Doktorum sadece ben kafaya takıyormuşum gibi davranıyor beni tedirgin etti açıkçası herkes çok mu rahat diye, halbuki hiç kimse öyle değilmiş, maalesef anlamıyorlar duygu durumumuzu

Hepimiz bence sizin gibi çökmü hissediyoruz. İlk transferim negatif oldu ilk olumsuz sonuçta bile yaşadığım çöküşü tahmin edemezsiniz 2 gün önce 2. Transferimi oldum ama pek umudum kalmadı

Hepimiz bence sizin gibi çökmü hissediyoruz. İlk transferim negatif oldu ilk olumsuz sonuçta bile yaşadığım çöküşü tahmin edemezsiniz 2 gün önce 2. Transferimi oldum ama pek umudum kalmadı
Hayırlı olsun inşallah tutunur size. Olumlu haberinizi alalım ve moral olsun hepimize

Rica ederim umudunuzu yitirmeyin,genetikten geçmesi çok iyi.İnsallah hayallerinize bu defa kavuşursunuz.Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…