- 11 Nisan 2024
- 59
- 18
- 39
-
- Konu Sahibi bebisangel
Kaç embriyonuz var kimyasal olmalarının nedeni ne acaba bunların. Umarım sizin de son tedaviniz olurPgt keşke kesin çözüm olsa ama malesef
Burda kimyasal sonuçlanan negatif sonuçlanan pgt hikayeleri de okuyoruz.
Benim doktor da 420 dolar diyor embriyo başı.
2 pgt parası 1 transfer parasına denk geliyor.
Zaten tüp bebek yıpratıcı bir süreç, bir de işin icine maddiyati girince sarpa sarıyor.
Benim 1 negatif
Sonra yeniden yumurta toplandı
Onda da 2 kez kimyasal oldu.
Doktor şimdi genetik diyor. Embriyolar dondurulmuş onları cozdurup genetige gönderelim diyor.
Göndermeme kararı aldım, transferle tutup tutmayacagini öğreneceğiz bakalım.
Umarım pişman olmam. Yaş 39
Sanırım ay başına.Umarım bu defa bebeğinize kavusursunuzne zaman transfer belli mi?
Evet maalesef burdakide kalabalık ama her hastaya özen gösteriyorlar gerçekten. Ben o yüzden değiştirmeyi hiç düşünmedim. Kalabalık olması sadece randevu saatinde beklemenize sebep oluyor o kadar. Hemşireler çok güler yüzlü ve almanız gereken ilaçları bile örneğin çatlatma iğnesi falan mutlaka arayıp hatırlatma yapıyorlar.Sayı olarak çokmuş evet sağlıklısını bulana kadar çok yıpratıcı olur. Öyle düşününce mantıklı pgt. Ankara'dayım bahçeci için yorumlar çok kalabalık olduğu yönündeydi burda devlet hastanesi gibi diyorlardı o yüzden oraya başvurmadım ben de.
4 tane.Kaç embriyonuz var kimyasal olmalarının nedeni ne acaba bunların. Umarım sizin de son tedaviniz olur
Umarım güzel haberler alırsınız
İstanbul, amin ınshAllah bekleyişler yoruryor ınsanı malesefİnşaallah sağlıklı gelir sonuç. Ve güzel haberler paylaşırız. Hangi ildesiniz
amın canım ınshAllahUmarım güzel haberler alırsınız
Bende Ankaradayım ilk denemem centrumda oldu. Şimdi ise baskent hastanesi mehmet gogsen onalan la devam ediyorum. Siz neredesiniz?Sayı olarak çokmuş evet sağlıklısını bulana kadar çok yıpratıcı olur. Öyle düşününce mantıklı pgt. Ankara'dayım bahçeci için yorumlar çok kalabalık olduğu yönündeydi burda devlet hastanesi gibi diyorlardı o yüzden oraya başvurmadım ben de.
Ben başlığı okuyunca olumsuz sonuçlanmış sandım.Hiç umutsuz düşünmeyin.Ne güzel genetik taramadan da geçiyor,tutma ihtimali daha yüksek.Transfer zamanı çok aşırı sıkışık olmayın.Su için ama öyle çok fazla içmeyin.Ananas, kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem yiyin.Hemen taburu etseler bile en az bir saat falan hiç kalkmayın.Ozellikle belirtiyorum çok aşırı sıkışık olmayın ve wc için bir saat ya da daha fazla yatabildiginiz kadar yatıp sonra gidin.Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.Merhabalar, herkes benim gibi çökmüş hissediyor mu bu süreçte merak ediyorum. Daha önce 2 başarısız tüp bebek deneyimi oldu. 6şar yumurta toplanmıştı. İkişer embriyo verildi ama hiçbiri tutunmadı bana. Doktor genetik tarama istedi. yumurta toplama işlemi yapıldı 12 yumurta toplandı 9 olgunmuş 7 döllenmiş. 5. Günü bekleyeceğiz ve genetiğe göndereceğiz( embriyo başı 300 Euro) maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç oluyor, doktor bana sen çok hassassın diyor. Herkes çok mu güçlü merak ediyorum. Kendiliğinden olur mu diye bırakacak yaşta da değiliz ama tıbbi açıdan bir sıkıntımız da yok şükür. Dertleşmek istedim biraz. Siteden olumlu olanların mesajlarını okuyorum mutlu olmak için artık
Malesef arkadaşım herkesin hikayesi farklı ama amacımız ortak. Biz 2. Tüp bebek tedavimizde sonuca ulaştık hamile kaldım fakat kalbi durdu yıkıldık derken yeniden sıfırdan başlamak çok zor ama toparlamamda lazım allah herkesin yardımcısı olsjn 250 bin çöp oldu bizimde ama yinede o çift çizgiyi hayatımda ilkkez görmek kalp atışını ilkkez duymakta güzeldi allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsinMerhabalar, herkes benim gibi çökmüş hissediyor mu bu süreçte merak ediyorum. Daha önce 2 başarısız tüp bebek deneyimi oldu. 6şar yumurta toplanmıştı. İkişer embriyo verildi ama hiçbiri tutunmadı bana. Doktor genetik tarama istedi. yumurta toplama işlemi yapıldı 12 yumurta toplandı 9 olgunmuş 7 döllenmiş. 5. Günü bekleyeceğiz ve genetiğe göndereceğiz( embriyo başı 300 Euro) maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç oluyor, doktor bana sen çok hassassın diyor. Herkes çok mu güçlü merak ediyorum. Kendiliğinden olur mu diye bırakacak yaşta da değiliz ama tıbbi açıdan bir sıkıntımız da yok şükür. Dertleşmek istedim biraz. Siteden olumlu olanların mesajlarını okuyorum mutlu olmak için artık
Evet çok doğru dediniz. Çok aşırı sıkışıktım ben yanımdaki kadının üzerine 3 kez wc ye gitmiştim ve o hiç kalkmadı o an hata ettiğimi anladım. Yemeye de dikkat edeceğim inşallah. Çok güzel tavsiyeler vermişsiniz teşekkürlerBen başlığı okuyunca olumsuz sonuçlanmış sandım.Hiç umutsuz düşünmeyin.Ne güzel genetik taramadan da geçiyor,tutma ihtimali daha yüksek.Transfer zamanı çok aşırı sıkışık olmayın.Su için ama öyle çok fazla içmeyin.Ananas, kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem yiyin.Hemen taburu etseler bile en az bir saat falan hiç kalkmayın.Ozellikle belirtiyorum çok aşırı sıkışık olmayın ve wc için bir saat ya da daha fazla yatabildiginiz kadar yatıp sonra gidin.Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Amin... Sağlıkla kucağımıza almak önemli olan tabi. Doktorum sadece ben kafaya takıyormuşum gibi davranıyor beni tedirgin etti açıkçası herkes çok mu rahat diye, halbuki hiç kimse öyle değilmiş, maalesef anlamıyorlar duygu durumumuzuMalesef arkadaşım herkesin hikayesi farklı ama amacımız ortak. Biz 2. Tüp bebek tedavimizde sonuca ulaştık hamile kaldım fakat kalbi durdu yıkıldık derken yeniden sıfırdan başlamak çok zor ama toparlamamda lazım allah herkesin yardımcısı olsjn 250 bin çöp oldu bizimde ama yinede o çift çizgiyi hayatımda ilkkez görmek kalp atışını ilkkez duymakta güzeldi allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
İlkinde İbrahim esinler hocaya gitmiştim. Sonra Anatolia'ya başladım. Hacettepenin hocaları hep bu dediklerim. Bakalım hayırlısıBende Ankaradayım ilk denemem centrumda oldu. Şimdi ise baskent hastanesi mehmet gogsen onalan la devam ediyorum. Siz neredesiniz?
Hepimiz bence sizin gibi çökmü hissediyoruz. İlk transferim negatif oldu ilk olumsuz sonuçta bile yaşadığım çöküşü tahmin edemezsiniz 2 gün önce 2. Transferimi oldum ama pek umudum kalmadıMerhabalar, herkes benim gibi çökmüş hissediyor mu bu süreçte merak ediyorum. Daha önce 2 başarısız tüp bebek deneyimi oldu. 6şar yumurta toplanmıştı. İkişer embriyo verildi ama hiçbiri tutunmadı bana. Doktor genetik tarama istedi. yumurta toplama işlemi yapıldı 12 yumurta toplandı 9 olgunmuş 7 döllenmiş. 5. Günü bekleyeceğiz ve genetiğe göndereceğiz( embriyo başı 300 Euro) maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç oluyor, doktor bana sen çok hassassın diyor. Herkes çok mu güçlü merak ediyorum. Kendiliğinden olur mu diye bırakacak yaşta da değiliz ama tıbbi açıdan bir sıkıntımız da yok şükür. Dertleşmek istedim biraz. Siteden olumlu olanların mesajlarını okuyorum mutlu olmak için artık
Hayırlı olsun inşallah tutunur size. Olumlu haberinizi alalım ve moral olsun hepimizeHepimiz bence sizin gibi çökmü hissediyoruz. İlk transferim negatif oldu ilk olumsuz sonuçta bile yaşadığım çöküşü tahmin edemezsiniz 2 gün önce 2. Transferimi oldum ama pek umudum kalmadı
Rica ederim umudunuzu yitirmeyin,genetikten geçmesi çok iyi.İnsallah hayallerinize bu defa kavuşursunuz.Allah kolaylık versin.Evet çok doğru dediniz. Çok aşırı sıkışıktım ben yanımdaki kadının üzerine 3 kez wc ye gitmiştim ve o hiç kalkmadı o an hata ettiğimi anladım. Yemeye de dikkat edeceğim inşallah. Çok güzel tavsiyeler vermişsiniz teşekkürler
İnşallah paylaşırım sizinleHayırlı olsun inşallah tutunur size. Olumlu haberinizi alalım ve moral olsun hepimize