- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
- Konu Sahibi Benimhalaumudumvar
-
Bnimde iki kaybım var üzülme Buda geciyo çünkü Bnde senin yaşadığını yasadim dış gebelikten sonra ikinci kaybımda kendi düşsün diye yalvardım
Mol gebelik yani üzüm gebeliği de deniyor: bir den fazla yumurta dölleniyor ve gelişmiyorlar. Çok sıkıntılı. Ve hcg değerini anormal derecede yükseltiyor. Senin Değerlerin kimyasal gebeliği işaret ediyor. Dış gebelik kendiliğinden düşmez ameliyat ister. Ama kimyasal gebelik düşüğü, adet ten çok az fazla yada adet kanaması gibi atılıyor. Asla masa ya yatma. Vakum yoluyla Rahmi temizliyorlar ve muhakkak ardından iltihaplarla ya da değişik sorunlarla uğraşıyorsun. Ama rahim en doğrusunu kendi biliyor ve çok akıllı. Değerlerinin Bu şekilde hızla düşmesi ise senin adına çok iyi. İkili rakamlarda düşmesi daha yavaşlayacak. Bir haftaya kadar adetin gelecektir. Biliyorum senin adına çok zor ama, sanki böyle birşey yaşanmadı ve bir haftaya kadar adet bekliyormuşsun gibi düşün. Karamsarlığın hiç sonu gelmiyor Rabia. Bir kısır döngüye giriyorsun. Asla tekrar hamilelik yaşayamayacaksın gibi, ya da yaşasan da hiçbir kalp atışı duyamayacaksın gibi geliyor. Benim üç kez ard arda hevesim kursağımda kaldı. Keşke rahat olsaymışım. Gerçi şimdi de değilim. İnsanız işte ne diyim
Evet işte bunu kimse anlamıyo kaybetmek daha zor umarım bizim de hayırlı sağlıklı bi evlatlarımız olurYoulost16 insallah bi kez daha gebe kalırız ve bu kez bunları yasamayız bebegimizi saglıkla kucagımıza alırız , eskiden bebek sahibi olmaya calısırken yazardı arkadaslar kaldım ama dıs gebelikmiş kimyasal gebelik miş diye bende bu da bise kAlıyorlar en azından derdim meger bu daha da zormus
Allah razı olsun canım sendeİnsallah canım herkese dua ediyorum bundan sonra sende dualarımdasın
Rabia aşka korkma. Eşiniz ve sizin durumunuzda olup ta sorunsuz gebe kalıp, bebek sahibi olanlar var. En fazla gebeliğin süresince takviye tedavi alırsın. Lütfen sende gönlünü ferah tut. Yoksa bu kısır döngü süreci çok ağır geçer. Kendimden biliyorum. Aynı sıkıntıları yaşıyorum. Çünkü sonuç almama 4 gün kaldı ve bahsettiğiniz belirtilerden bende eser yok. Her şeyin hayırlısını Allah biliyor. Ol desin yeterki. Birazda bizlerin bu bilince varmamız gerek. Meleklerimizi kaderimize eklesin rabbimÇok tesekkür ederim ilginden dolayı evet cok zor bi dönemden geciyorum eşim ailem cok üzüldük cünkü bu 5 yıl sonra gelen bi gebelikti ve herseyin yolunda gidecegini düsünerek cok seviniyodum bi an 386 olan deger 500 olunca anladım bi sorun oldugunu ve gerisi de geldi ve sorun şu ki ben polikistik over hastayım esimde morfoloji bozuklugu var bi daha gebe kalabilir miyim bu gebelik aşılama ile oldu , kalsam bile yine aynı seyleri yasamakdan korkuyorum
Rabia bende dünden beri peçeleye bulaşan kahverengi kanama gibi bir leke akıyor. Umudumu yitirmeli miyim ?İnsallah canım herkese dua ediyorum bundan sonra sende dualarımdasın
Canim bende cok belirti gormemisdim o acidan icin rahat olsun sadece adet olcak gibi sancim olup olmamisdim bi de goguslerim sisip damarlari belirginlesmisti bunu progestan ilaci da yapiyo zaten ben insanlarin belirtileri abarttigini dusunuyorum herseyi gebelige bagliyorlar pskolojik olarakRabia aşka korkma. Eşiniz ve sizin durumunuzda olup ta sorunsuz gebe kalıp, bebek sahibi olanlar var. En fazla gebeliğin süresince takviye tedavi alırsın. Lütfen sende gönlünü ferah tut. Yoksa bu kısır döngü süreci çok ağır geçer. Kendimden biliyorum. Aynı sıkıntıları yaşıyorum. Çünkü sonuç almama 4 gün kaldı ve bahsettiğiniz belirtilerden bende eser yok. Her şeyin hayırlısını Allah biliyor. Ol desin yeterki. Birazda bizlerin bu bilince varmamız gerek. Meleklerimizi kaderimize eklesin rabbim
Bu kanama kacinci gunun de oldu canim yerlesme kanamasi olabilirRabia bende dünden beri peçeleye bulaşan kahverengi kanama gibi bir leke akıyor. Umudumu yitirmeli miyim ?
11. Gün başladı. Bugün 12. Gün canım. Düşüncen nedir. Ama düşüncen olumsuz olsada söyle olur muBu kanama kacinci gunun de oldu canim yerlesme kanamasi olabilir
bir de akıntı sünsen beri toplasan 4 damla kadar. Peçeteye bulaşıyor silinince. Çok üzülüyorum. İdrar yaptım. Gölge bile yok11. Gün başladı. Bugün 12. Gün canım. Düşüncen nedir. Ama düşüncen olumsuz olsada söyle olur mu
Canim suan idrar testinde cikmaz zateb bende olmadi ya da bn farketmedim bilmiyorum ama bazi arkadaslar yerlesme kanamasi olurmus bazilari olmazmis eger kan gelmiyorsa hic korkma insallah yerlesme kanamasidir bu asilamanin 15. Gunune kadar bekle derim ben ondan sonra kan testi ver en iyi kanda cikiyo cunku ben 4,bucuk haftalikken bile idrar testi yapmisdim hep hayal ettigim icin hamile oldugum halde ikincisi cok belirgin cikmadi kendine stres yapma ve sana tavsiyem meryem suresi oku cok inaniyorum ben bunun faydasini gordum canim ve eger 15. Gun doktorun hamilesin derse ve vajinal ultrasonda bakmak istedigini soylerse izin verme gorunmesi mumkun degil nasilsa sadece 2 gun sonra tekrar kan ver ve 2 katina cikmissa sadece 6. 7. Haftaya kadar bekle aklina takilan ne varsa bana sorabilirsin ben cok umut aradim bu sayfalarda , ve bu arada bugun kanamam basladi dusuyorum bebegi tutunamamis bugun 5+3 haftalik olcakdi bu da bana Allah dan gelen bi imtihan biliyorum ve insallah bir ay sonra yeniden tedaviye devam edicem Rabbim burda umut arayan kim varsa kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar versinbir de akıntı sünsen beri toplasan 4 damla kadar. Peçeteye bulaşıyor silinince. Çok üzülüyorum. İdrar yaptım. Gölge bile yok
Amşn amin amiin. Sevgili Rabia muhakkak tavsiyelerine uyacağım.Canim suan idrar testinde cikmaz zateb bende olmadi ya da bn farketmedim bilmiyorum ama bazi arkadaslar yerlesme kanamasi olurmus bazilari olmazmis eger kan gelmiyorsa hic korkma insallah yerlesme kanamasidir bu asilamanin 15. Gunune kadar bekle derim ben ondan sonra kan testi ver en iyi kanda cikiyo cunku ben 4,bucuk haftalikken bile idrar testi yapmisdim hep hayal ettigim icin hamile oldugum halde ikincisi cok belirgin cikmadi kendine stres yapma ve sana tavsiyem meryem suresi oku cok inaniyorum ben bunun faydasini gordum canim ve eger 15. Gun doktorun hamilesin derse ve vajinal ultrasonda bakmak istedigini soylerse izin verme gorunmesi mumkun degil nasilsa sadece 2 gun sonra tekrar kan ver ve 2 katina cikmissa sadece 6. 7. Haftaya kadar bekle aklina takilan ne varsa bana sorabilirsin ben cok umut aradim bu sayfalarda , ve bu arada bugun kanamam basladi dusuyorum bebegi tutunamamis bugun 5+3 haftalik olcakdi bu da bana Allah dan gelen bi imtihan biliyorum ve insallah bir ay sonra yeniden tedaviye devam edicem Rabbim burda umut arayan kim varsa kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar versin
Sagol canim insallah guzel haberi alicazAmşn amin amiin. Sevgili Rabia muhakkak tavsiyelerine uyacağım.
Rabbim hayırlı yavrular versin inşallahCanim suan idrar testinde cikmaz zateb bende olmadi ya da bn farketmedim bilmiyorum ama bazi arkadaslar yerlesme kanamasi olurmus bazilari olmazmis eger kan gelmiyorsa hic korkma insallah yerlesme kanamasidir bu asilamanin 15. Gunune kadar bekle derim ben ondan sonra kan testi ver en iyi kanda cikiyo cunku ben 4,bucuk haftalikken bile idrar testi yapmisdim hep hayal ettigim icin hamile oldugum halde ikincisi cok belirgin cikmadi kendine stres yapma ve sana tavsiyem meryem suresi oku cok inaniyorum ben bunun faydasini gordum canim ve eger 15. Gun doktorun hamilesin derse ve vajinal ultrasonda bakmak istedigini soylerse izin verme gorunmesi mumkun degil nasilsa sadece 2 gun sonra tekrar kan ver ve 2 katina cikmissa sadece 6. 7. Haftaya kadar bekle aklina takilan ne varsa bana sorabilirsin ben cok umut aradim bu sayfalarda , ve bu arada bugun kanamam basladi dusuyorum bebegi tutunamamis bugun 5+3 haftalik olcakdi bu da bana Allah dan gelen bi imtihan biliyorum ve insallah bir ay sonra yeniden tedaviye devam edicem Rabbim burda umut arayan kim varsa kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar versin
Üzülmeyin inşallah birşey olmamıştır.Amşn amin amiin. Sevgili Rabia muhakkak tavsiyelerine uyacağım.
Amin insallah tum isteyenlerinRabbim hayırlı yavrular versin inşallah
Bugün sabah taze kan ile uyandım. Gün boyu devam etti. 13. Gündeyim. Adamakıllı Adet başladı yani. Dr um ise ne olursa olsun, muhakkak test istiyorum dedi. BAzı zamanlarda adetten sonra yerleşiyormuş. Umut güzel şey elbette. 16 sında dr randevum var. Kesin belli olacak. Herşey kısmetÜzülmeyin inşallah birşey olmamıştır.
Benim ilk bebeğimde adet sancısı ve kanaması gibi olmuştu bir kaç gün,gebeliğe ihtimal bile vermiyordum,dişimi tedavi ettirdim regl oldu geçti diye.
Meğer bebeğim varmış,belki sizinde öyledir,Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah
Canim doktor oyle dediyse umudunu yitirme cogu insan adet oluyo yani ustune goruyo sabirla bekle derim ben olmazsa da yine deniycezBugün sabah taze kan ile uyandım. Gün boyu devam etti. 13. Gündeyim. Adamakıllı Adet başladı yani. Dr um ise ne olursa olsun, muhakkak test istiyorum dedi. BAzı zamanlarda adetten sonra yerleşiyormuş. Umut güzel şey elbette. 16 sında dr randevum var. Kesin belli olacak. Herşey kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?