- 28 Ocak 2011
- 619
- 114
- 133
- Konu Sahibi kucukyurek
-
40 tl canm dericnm uğraşma şimdilik en son karar vereceğimde isteyebilirim ölçü, bana son olacağı fiyatı iletirsen sevinirim çok teşekkür ederim ilgin için.
Eki Görüntüle 1369005
Merhaba 40 no orjinal Nike. Düşünürseniz 15 tl
arıyorum kızlar.
Aradiginiz seylerun bircogu var dusunurseniz oxelden ulasin banaMERHABA ARKADAŞLAR BEN 40 NO SİYAH BOT YA DA ÇİZME ARIYORUM DÜZ TABANLI OLMASI ÇOK ÖNEMLİ TARAKLI AYAK OLDUĞU İÇİN 40 NO KESİN OLMALI UZUN OLMAK ZORUNDA DEĞİL YARIM DA OLABİLİR ÇİZME
SPOR AYAKKABI DA FOTODAKİ TARZDA OLMALI
48-50 BEDEN BAYAN ÜST ALT GİYİM ETEK ,BLUZ UZUN ELBİSE VS.TESETTÜRE UYGUN OLURSA SEVİNİRİM
26 NO ERKEK ÇOCUK BOT ARIYORUM
BU ÜRÜNLERİN HİÇBİRİNDE ÖZELLİKLE MARKA ARAMIYORUM OLSA DA OLUR OLMASA DA YENİYE YAKIN VE UYGUN FİYAT OLMASI DAHA ÖNEMLİ ÇÜNKÜ DURUMU OLMAYAN ARKADAŞLARIMA VE YAKINIMA HEDİYE EDİCEM
DOĞRUSU DURUMUM DA ÇOK OLMADIĞI İÇİN SADECE SEVİNDİRMEK PEŞİNDEYİM
BANA YARDIMINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
AYNI ARKADAŞTA TÜM ÜRÜNLERİ BULABİLİRSEM SÜPER OLUR AMA YOKSA DA SORUN OLMAZ YİNE DE KİMSEYİ KIRMADAN ARADIĞIMI BULMAK İSTERİM TEŞEKKÜRLER.ARADIĞIM TARZLAR FOTOLARDA VAR.
bendekiler bunlar canım düşünürsen yardımcı olurumarıyorum kızlar.
SPOR AYAKKABI ORJİNAL DİR 35 TL CANIMcnm ayakkabıların güzel ancak sadece spor ayakkabının fiyatını bilmek isterim aklımda olsun diye ,teşekkür ederim ilgin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?