40 no TOPUKSUZ BOT YA DA ÇİZME ,SPOR AYAKKABI ARIYORUM

kucukyurek

bize göre değl çirkine oh ala zalime pekala demek.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
114
133
MERHABA ARKADAŞLAR BEN 40 NO SİYAH BOT YA DA ÇİZME ARIYORUM DÜZ TABANLI OLMASI ÇOK ÖNEMLİ TARAKLI AYAK OLDUĞU İÇİN 40 NO KESİN OLMALI UZUN OLMAK ZORUNDA DEĞİL YARIM DA OLABİLİR ÇİZME
SPOR AYAKKABI DA FOTODAKİ TARZDA OLMALI
48-50 BEDEN BAYAN ÜST ALT GİYİM ETEK ,BLUZ UZUN ELBİSE VS.TESETTÜRE UYGUN OLURSA SEVİNİRİM
26 NO ERKEK ÇOCUK BOT ARIYORUM
BU ÜRÜNLERİN HİÇBİRİNDE ÖZELLİKLE MARKA ARAMIYORUM OLSA DA OLUR OLMASA DA YENİYE YAKIN VE UYGUN FİYAT OLMASI DAHA ÖNEMLİ ÇÜNKÜ DURUMU OLMAYAN ARKADAŞLARIMA VE YAKINIMA HEDİYE EDİCEM
DOĞRUSU DURUMUM DA ÇOK OLMADIĞI İÇİN SADECE SEVİNDİRMEK PEŞİNDEYİM
BANA YARDIMINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
AYNI ARKADAŞTA TÜM ÜRÜNLERİ BULABİLİRSEM SÜPER OLUR AMA YOKSA DA SORUN OLMAZ YİNE DE KİMSEYİ KIRMADAN ARADIĞIMI BULMAK İSTERİM TEŞEKKÜRLER.ARADIĞIM TARZLAR FOTOLARDA VAR.

Son düzenleme:

en son ne kadar düşünürüz cnm .bir de kesin 40 no değil mi.cnm griyecek bayan 80 kilo civarı bu yüzden ayaklar ve bacak kısmı biraz geniş olabilecek ya da yarım bu yüzden arıyorum senin modelin dar görünüyor yoksa harika bir çizmen var yine de fiyat iletirsen aklımda olsun en son karar vereceğimde .

Son düzenleme:
net 40 degil canm 39 numara ama bana buyuk oluyor burundan ama simdi okudum.tarakli demissin ayaklara burun kismi dar benim botun olmayabilir tarakliysa
ama olabilir dersen cm olarak olceyim

cnm uğraşma şimdilik en son karar vereceğimde isteyebilirim ölçü, bana son olacağı fiyatı iletirsen sevinirim çok teşekkür ederim ilgin için.

tamam sağol cnm kolay gelsin. en son karar verdiğimde burdan yazarım.

arkadaşlar 26 no erkek bot bulundu ilginiz için teşekkürler.şimdi sıra diğerlerinde.

Aradiginiz seylerun bircogu var dusunurseniz oxelden ulasin bana

cnm ayakkabıların güzel ancak sadece spor ayakkabının fiyatını bilmek isterim aklımda olsun diye ,teşekkür ederim ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…