40.haftayı doldurup normal doğum yapan var mı???

D-GABBANA

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
3.312
34
merhabalar,ben şu an 40+2 yim,ve normal doğum ıstediğim için beklıyoruz.dun kontrolde dr bebeğin suyunun,plesantanın doplerin vs iyi olduğunu söyledi ve riskli bnı durum yok c.tesiye kadar kendılığınden başlamasını bekleyebiliriz gene olmazsa p.tesi sezeryanla alırız dedi yanı 40+6 olacak p.tesi.
Merak ettiğim şu 40.haftayı geçirip normal doğum yapan var mı aranızda?varsa kaçıncı gününde?Doktor rısklı değil şu an için dedi ama ben de biraz panık yapıyorum sanırım,hanı dıyorum acaba p.tesiyi beklemeden sezeryan mı olsam ki hiç istediğim birşey değildi:KK43:(.

canım oğlum gununu doldurdu senın gıbı sancım yoktu.........hersey ıyıydı doktorum bekleyelım dedı ..bekledım gununu bı hafta gectı sancım oldıu yanı doktıorlaruın dedığı tarıhı bı hafta gectı .........sancım oldu ve normal dogum yaptım şımdı ondort yasında................bekle canım..........ınş sancın olacaktır gelecektır bebeğın ............bı arkadaşımın onbeşgun gecmıstı ve nrmal yapmıştı ................ınş tedırgın olma nasılsa hersey ıyıymış................

merhaba..
öncelikle allah kurtarsın diyeyim..sağlıklı bir doğum dilerim..
ben 40+14 de doğum yaptım yani tam 42 haftalıkken...
bi türlü doğmadı...
öyle hemen sezeryanı almadıkları için suni sancı ile normal doğum yaptım..
kendi sancısı ile doğum yapan varmı bilemiyorum ama..

merhaba..
öncelikle allah kurtarsın diyeyim..sağlıklı bir doğum dilerim..
ben 40+14 de doğum yaptım yani tam 42 haftalıkken...
bi türlü doğmadı...
öyle hemen sezeryanı almadıkları için suni sancı ile normal doğum yaptım..
kendi sancısı ile doğum yapan varmı bilemiyorum ama..

40+14 Valla iyi cesaret,ben o kadar bekleyemem herhalde.neden bilmiyorum pek sunı sancı taraftarı değil benım dr,yanı doğum kendılığınden başlar bi şekılde o zaman verırım sunu sancı dıyor ama doğrudan onunla başlatmayı duşunmuyo sanırım.

bende tam 41 hftalıkken normal doğum yptım
suni sancı ile oldu
1 gece önce hafiften kendi sancımda gelmişti
çok kolay geçti
Allah sanada sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

merhabalar,ben şu an 40+2 yim,ve normal doğum ıstediğim için beklıyoruz.dun kontrolde dr bebeğin suyunun,plesantanın doplerin vs iyi olduğunu söyledi ve riskli bnı durum yok c.tesiye kadar kendılığınden başlamasını bekleyebiliriz gene olmazsa p.tesi sezeryanla alırız dedi yanı 40+6 olacak p.tesi.
Merak ettiğim şu 40.haftayı geçirip normal doğum yapan var mı aranızda?varsa kaçıncı gününde?Doktor rısklı değil şu an için dedi ama ben de biraz panık yapıyorum sanırım,hanı dıyorum acaba p.tesiyi beklemeden sezeryan mı olsam ki hiç istediğim birşey değildi:KK43:(.
ben ilk oğlumu 40+1de yaptım:CüvCüv:,tam 40 hafta dolunca ben dr gittim ve dr beni eve yolladı,senin daha en az 1 haftan var dedikafamçokkarıştı,ben çok şaşırdım,hiç problem yok,sancın,yok,rahimde açılam görünmıyor demiş:umursamaz:,eşim beni eve götürdü,bütün gece uyumadım:gitme:,belim varya çok kötü acıyordu,benim sol böbreiğmde sorun var,ben acaba onda bir sorun mu var,moralim çok bozuldu:gitme:,sabah eşim bana kahvaltı hazırlıyordu,ben de tuvalete giderken iç çamaşırımda pembe bir leke gördüm,hemen eşimi çağırdım ve hastaneye gittikkaydirigubbakcemile,aynı dr beni neredeyse yine kapıda geri çeviryordu:eek:lmaz:,ben sizi daha dün kontrol ettim doğuma en az 1 hafta var,eşim çok kızdı:eek:lmaz:,başka dr geldi,ve benim 4,5 cm açıklığım vardı,hemen doğuma alındımsengözlerimebaksanab,sizin en iyi yapabilecen tek şey var günde kaç kez haraket ediyor bebek saymak:emir_bebek:,eğer az ediyorsa yada karnınızın alt kısmında bir ağrı varsa doğum başlamış olabilir:eek:..kolay doğumlar,çabucak bebişlere kavuşmasını dilerim..:nazar:a.s.

bende tam 40 haftamı doldurduğum gün suni sancıyla normal doğum yaptım hatneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı ama sancı yoktu

cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim,hala beklıyoruz bakalım gerçi şu an acayıp hareketlı durmuyor yerınde,çıkmaya mı çalışıyo acaba:))

ay ne kadar zordu beklemek insan sabirsizlaniyo-tatlicadiarzu-
bende 41+3 de normal dogum yaptim
en sonunda suni sanci icin gün almistik ama o gün sancilarim baslamisti tabi sancilarim az oldugu icin suni sancida almistim
kolay bir dogum diliyorum canim saglikla al bebisini kucagina:Saruboceq:

ay ne kadar zordu beklemek insan sabirsizlaniyo-tatlicadiarzu-
bende 41+3 de normal dogum yaptim
en sonunda suni sanci icin gün almistik ama o gün sancilarim baslamisti tabi sancilarim az oldugu icin suni sancida almistim
kolay bir dogum diliyorum canim saglikla al bebisini kucagina:Saruboceq:

amin canım inşallah.

Valla bende 40+2 dogum yaptım sancılarımın geldıgını hıssedıyordum ama bılerek gıtmek ıstemedım sıklasmasını bekledım felaket bır bel agrısı vardı yerımde duramıyodum cok korkuyordum bu yusden sancım oldugu halde yok bısey dıye gecıstırdım kendımı sıka sıka en sonunda esım ambulans cagırdı bana kalsa evde doguracaktım ve gıttıgımde doktor yuzde 85 acılman var dedı yarım saate kalmadan dogum yaptım

ben de 38+4 deyim çok heyecenlanıorum,normal doğum istiyorum ama hep kafamda bu sorular var acaba diorum nasıl olacak.İnşallah normal doğurabiliriz,katlanıp,sular seller gibi çabucak dpğuruveririz...

bir arkadaşım inatla bekledi ve 42.haftada normal doğum yaptı.suni falan olmadı çok şükür.bütün gebelere hayırlı doğumlar diliyorum...

korkulacak hiçbir durum yok canım bende 40 haftamı doldurmuştum dr.um cuma günü gel suni sancı verelim dedi ama benim pazar günü sancılarım başlayınca gittim ve kolay bir doğum yaptım

konuyu ben açmıştım ama maalesef normal doğum olmadı.27 hazoranda sezeryanla kzım dunyaya geldı.sabah kontrole gıttım ve dr bebeğin suyu azalmış hemen öğlen alıyoruz dedi.40+4 de doğdu.

Merhabalar...
Ben 40+2 de Sezeryanla acil dogum yaptim ... 10Saat acilar cektim - sancilarim vardi ama olmadi kalbi yavaslamaya basladi bebeigmin ve hemen acil Sezeryana alindim...
Olsun yavrum saglikli olsudna gerisi bosss...

bebişini geç de olsa sağlıklı bir şekilde kucağına alan annişleri tebrik ediyorum benimde bugün 40 haftam doldu ama hiçbir belirti yok malesef:KK43: Suyumuz kalp atışlarımız iyi ben de normal doğum istiyorum inşallah bebişim kendi sancısıyla gelir konu başlığını görünce ben de paylaşmak istedim

X