40 haftasını doduran hamikeker yardım

sati_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
30
2
38
arkadaşlar ben bugün yani kasım 23 tam 40 haftamı doldurdum son adet tarihim şubat 16 doktorum bügün günün doldu rahimde de 3 cm açılma var ara sıra sancımda var ama hiç yanılma payı bırakmadan suni sancı ile doğurtcakdı suni sancıdan korkduğum için kabul etmedim başka hastaneye gittim oda herşey normal dedi çarşamba günü tekrar çsğırdı böyle bir olaylakarşılaşan varmı lütfen yardım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Canim benim de 4 gun sonra 40 haftaya giricem. sancim var acilmam var ama bebek iyice inmedi iiçin dr dogumun zamani var dedi. senin de boyle bir sorunun olabilir mi? acikcasi ne zaman iner merak ediyorum ben de. peki bebek asagida mi senin ?

41. haftayı doldurabılırsiniz...

benımde 40+3dehala ınmemıstı.. sancımda vardı ama doğum başlamadı..

allahım bir nefeste kurtarsın sizi...

Canim benim de 4 gun sonra 40 haftaya giricem. sancim var acilmam var ama bebek iyice inmedi iiçin dr dogumun zamani var dedi. senin de boyle bir sorunun olabilir mi? acikcasi ne zaman iner merak ediyorum ben de. peki bebek asagida mi senin ?
evet bebek aşağı inmiş şu andada 3-4 santim kadar açılmam vav suyum gelmedi endişeleniyrum bebekde şu anda hiç bir problem yok çok şükür ne yabcam bilmiyorum suni sancı verirlermi yoksa daha kendiliğinden açılma olurmu

Bence acilman varsa korkma canim Nisan'inin gelmesini bekle . bugun yarin gelir ins
Benim de bugun nisan geldi az sancim var inan nasil sabirsizlikla bekliyorum.
Hepimizin Allah yardimcisi olsun.

Rabbim yardimciniz olsun kizlar, bende 39 haftaligim.
Allah'im hayirla kurtaranlardan eylesin hepimizi..

X