- Konu Sahibi Endoplazmik1kulum
-
Evet suni sancıyla normal doğum yaptım.önce 4 cm açılma vardı bir kaç saat sonra 6 sonra 8 cm açılma oldu.Doğum çok kısa sürmedi epidural anestezi istediğim için his kaybından dolayı ıkınma olmuyor o da bebeğin gelmesini zorlaştırıyor.Dayanabilenler epidural yaptırmasın derim.Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?
Çok sağolunnEvet suni sancıyla normal doğum yaptım.önce 4 cm açılma vardı bir kaç saat sonra 6 sonra 8 cm açılma oldu.Doğum çok kısa sürmedi epidural anestezi istediğim için his kaybından dolayı ıkınma olmuyor o da bebeğin gelmesini zorlaştırıyor.Dayanabilenler epidural yaptırmasın derim.
Çok sağolunnEvet suni sancıyla normal doğum yaptım.önce 4 cm açılma vardı bir kaç saat sonra 6 sonra 8 cm açılma oldu.Doğum çok kısa sürmedi epidural anestezi istediğim için his kaybından dolayı ıkınma olmuyor o da bebeğin gelmesini zorlaştırıyor.Dayanabilenler epidural yaptırmasın derim.
Doğumumda rahım agzına bişi koydular yumusatacak dedı meğer sunı sancıymıs. Koydugu andan sonra sancılarım halay çekmişti resmen ve açılma çok hızlı olduSuni sancı yöntemlerinden biri vajinaya rahim ağzını yumuşatacak bir ilaç konmasıymış size verilen o şekilde miydi arkadaşlar yoksa sadece damardan mı veriliyor.Aşama aşama değil mi?
Rica ederim doğumunuz ne zaman?Çok sağolunn
Benim yavaş oldu açılma serumla verildiği için ve serumun yavaş yavaş akmasını istediğim için :)Doğumumda rahım agzına bişi koydular yumusatacak dedı meğer sunı sancıymıs. Koydugu andan sonra sancılarım halay çekmişti resmen ve açılma çok hızlı oldu
Arkadaşlar 40 haftadayız oğlumun gelmeye niyeti yok :) sancım da yok.Doktorum suni sancı deneyecek bir kaç gün sonra,yine açılma olmazsa sezaryen olacak.
Suni sancı önerir misiniz?
[
Bende suni sancıyı sadece serumla veriliyor sanardım bilmiyordum ki öylede verildiğini ah ahhhh birden acıyı iliklerime kadar hissedince gecmez sanmıstım ama rabbım dayanacak gücü veriyor geciyormusBenim yavaş oldu açılma serumla verildiği için ve serumun yavaş yavaş akmasını istediğim için :)
Dün oldu çok şükürrRica ederim doğumunuz ne zaman?
Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin suni sancıyla mı olduDün oldu çok şükürr
Amin aminAllah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin suni sancıyla mı oldu
ben suni sancı ile dogum yaptım 40+1 dim az bi sancım vardı doktora gittim sancım geçti doktor bana 24 saat içerisinde sancımın artacagını söyledi ama çok az yarım çay bardagı kadar suyum gelmişti açılmam oldugunu ve enfeksiyon riskinden dolayı suni sancı ile dogum yaptıracagını söyledi bebegim için kabul ettim şansımda yoktu zaten ilk verdikleri sancıda fazla bi sancım yoktu ama 2. kez verdiklerinde dogum yaptıktan sonra kızımı kucagıma alana kadar hiç bişeyi hatırlamıyorum yanımdakiler bana kendimi yerlere attıgımı aglayıp bagırıp çagırdıgımı söylüyorlar ben tavsiye etmiyorum tabi ki bebeginin saglıgında sorun olacaksa kabul etmelisin ama seçme şansın varsa bence deneme bile derim canımArkadaşlar 40 haftadayız oğlumun gelmeye niyeti yok :) sancım da yok.Doktorum suni sancı deneyecek bir kaç gün sonra,yine açılma olmazsa sezaryen olacak.
Yelizcim bebeğim suni sancıyla oldu ama suni sancı akacak arkadaşları düşünüp çok detay vermemiştimben suni sancı ile dogum yaptım 40+1 dim az bi sancım vardı doktora gittim sancım geçti doktor bana 24 saat içerisinde sancımın artacagını söyledi ama çok az yarım çay bardagı kadar suyum gelmişti açılmam oldugunu ve enfeksiyon riskinden dolayı suni sancı ile dogum yaptıracagını söyledi bebegim için kabul ettim şansımda yoktu zaten ilk verdikleri sancıda fazla bi sancım yoktu ama 2. kez verdiklerinde dogum yaptıktan sonra kızımı kucagıma alana kadar hiç bişeyi hatırlamıyorum yanımdakiler bana kendimi yerlere attıgımı aglayıp bagırıp çagırdıgımı söylüyorlar ben tavsiye etmiyorum tabi ki bebeginin saglıgında sorun olacaksa kabul etmelisin ama seçme şansın varsa bence deneme bile derim canım
mecburen olabilir ama 42 ye kadar bazen bekliyor doktorlar benim 41 haftalikti ozel beni eve gonderdi 1 hafta daha bekleyebilir 2 cm acilmam var nisanim gelmis ben kusuyorum habire doktor bisey olmaz deyip eve gonderdi eve gitmeden devlete gittim orda bayildim kendime geldigimde nste bagliyfim altan usg den baktilarinda su bitmisti doguma aldilar suniyle 5 saate dogurfumArkadaşlar 40 haftadayız oğlumun gelmeye niyeti yok :) sancım da yok.Doktorum suni sancı deneyecek bir kaç gün sonra,yine açılma olmazsa sezaryen olacak.
Yelizcim bebeğim suni sancıyla oldu ama suni sancı akacak arkadaşları düşünüp çok detay vermemiştimnormal sancı da mutlaka çok ağırdır ama suni sancı kadar olamaz.İnsan yapımı sonuçta suni sancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?