• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 haftadayız,Suni Sancı Önerir Misiniz?

Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?
Evet suni sancıyla normal doğum yaptım.önce 4 cm açılma vardı bir kaç saat sonra 6 sonra 8 cm açılma oldu.Doğum çok kısa sürmedi epidural anestezi istediğim için his kaybından dolayı ıkınma olmuyor o da bebeğin gelmesini zorlaştırıyor.Dayanabilenler epidural yaptırmasın derim.

Evet suni sancıyla normal doğum yaptım.önce 4 cm açılma vardı bir kaç saat sonra 6 sonra 8 cm açılma oldu.Doğum çok kısa sürmedi epidural anestezi istediğim için his kaybından dolayı ıkınma olmuyor o da bebeğin gelmesini zorlaştırıyor.Dayanabilenler epidural yaptırmasın derim.
Çok sağolunn

Çok sağolunn

Suni sancı yöntemlerinden biri vajinaya rahim ağzını yumuşatacak bir ilaç konmasıymış size verilen o şekilde miydi arkadaşlar yoksa sadece damardan mı veriliyor.Aşama aşama değil mi?
Doğumumda rahım agzına bişi koydular yumusatacak dedı meğer sunı sancıymıs. Koydugu andan sonra sancılarım halay çekmişti resmen ve açılma çok hızlı oldu 🤣

Çok sağolunn

Doğumumda rahım agzına bişi koydular yumusatacak dedı meğer sunı sancıymıs. Koydugu andan sonra sancılarım halay çekmişti resmen ve açılma çok hızlı oldu 🤣
Benim yavaş oldu açılma serumla verildiği için ve serumun yavaş yavaş akmasını istediğim için :)

Arkadaşlar 40 haftadayız oğlumun gelmeye niyeti yok :) sancım da yok.Doktorum suni sancı deneyecek bir kaç gün sonra,yine açılma olmazsa sezaryen olacak.

Suni sancı önerir misiniz?
[
Benim yavaş oldu açılma serumla verildiği için ve serumun yavaş yavaş akmasını istediğim için :)
Bende suni sancıyı sadece serumla veriliyor sanardım bilmiyordum ki öylede verildiğini ah ahhhh birden acıyı iliklerime kadar hissedince gecmez sanmıstım ama rabbım dayanacak gücü veriyor geciyormus:KK16::KK16::KK16:

Arkadaşlar 40 haftadayız oğlumun gelmeye niyeti yok :) sancım da yok.Doktorum suni sancı deneyecek bir kaç gün sonra,yine açılma olmazsa sezaryen olacak.

ben suni sancı ile dogum yaptım 40+1 dim az bi sancım vardı doktora gittim sancım geçti doktor bana 24 saat içerisinde sancımın artacagını söyledi ama çok az yarım çay bardagı kadar suyum gelmişti açılmam oldugunu ve enfeksiyon riskinden dolayı suni sancı ile dogum yaptıracagını söyledi bebegim için kabul ettim şansımda yoktu zaten ilk verdikleri sancıda fazla bi sancım yoktu ama 2. kez verdiklerinde dogum yaptıktan sonra kızımı kucagıma alana kadar hiç bişeyi hatırlamıyorum yanımdakiler bana kendimi yerlere attıgımı aglayıp bagırıp çagırdıgımı söylüyorlar ben tavsiye etmiyorum tabi ki bebeginin saglıgında sorun olacaksa kabul etmelisin ama seçme şansın varsa bence deneme bile derim canım

ben suni sancı ile dogum yaptım 40+1 dim az bi sancım vardı doktora gittim sancım geçti doktor bana 24 saat içerisinde sancımın artacagını söyledi ama çok az yarım çay bardagı kadar suyum gelmişti açılmam oldugunu ve enfeksiyon riskinden dolayı suni sancı ile dogum yaptıracagını söyledi bebegim için kabul ettim şansımda yoktu zaten ilk verdikleri sancıda fazla bi sancım yoktu ama 2. kez verdiklerinde dogum yaptıktan sonra kızımı kucagıma alana kadar hiç bişeyi hatırlamıyorum yanımdakiler bana kendimi yerlere attıgımı aglayıp bagırıp çagırdıgımı söylüyorlar ben tavsiye etmiyorum tabi ki bebeginin saglıgında sorun olacaksa kabul etmelisin ama seçme şansın varsa bence deneme bile derim canım
Yelizcim bebeğim suni sancıyla oldu ama suni sancı akacak arkadaşları düşünüp çok detay vermemiştim 😊 normal sancı da mutlaka çok ağırdır ama suni sancı kadar olamaz.İnsan yapımı sonuçta suni sancı

Ben her ikisini de tecrube ettim :) suni sanci cok sik geldigi icin dayanilmaz geliyor. Kendi sancimiz daha aralikli geliyor o sebeple daha rahat atlatiyoruz. Suni sanci ile hic acilmam olmadan 40+3te normal dogum yaptim. 4cm.de epidural istedim. Dayanilmaz gelmisti.

Ikinci dogumumda hastaneye gittigimde 4cm zaten acilmisim, kendi sancimi hissetmedim bile. Suni sanci yine verdiler, 7-8cm civarlari bir ah demisimdir, sonra dogurdum zaten. Hemsire ikinci dogumumda verdikleri suni sanci icin, vermedik ki koklattik sadece o da sancilarin duzene girsin diye dedi mesela.

mecburen olabilir ama 42 ye kadar bazen bekliyor doktorlar benim 41 haftalikti ozel beni eve gonderdi 1 hafta daha bekleyebilir 2 cm acilmam var nisanim gelmis ben kusuyorum habire doktor bisey olmaz deyip eve gonderdi eve gitmeden devlete gittim orda bayildim kendime geldigimde nste bagliyfim altan usg den baktilarinda su bitmisti doguma aldilar suniyle 5 saate dogurfum

Yelizcim bebeğim suni sancıyla oldu ama suni sancı akacak arkadaşları düşünüp çok detay vermemiştim 😊 normal sancı da mutlaka çok ağırdır ama suni sancı kadar olamaz.İnsan yapımı sonuçta suni sancı
😊 canım korkutmak istemedim gerçekten allah yardımcısı olsun inşallah normal dogum normal sancıyla yapar

Back