• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet 40 günlük bebek sünneti (2. ayında bebeğini sünnet ettirenler)

sevdalinka84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
667
1
68
İzmir
merhaba arkadaşlar, bebeğimin 1 hafta sonra kırkı çıkıyor ve o gün sünnet için randevu aldık bu kadarlıkken bebeğini sünnet ettiren var mı tavsiye eder misiniz gaz sorunu da olduğu için daha fazla sıkıntı oluşturur mu

arkadaşım merhaba, bebeğini sünnet ettirdin mi, bi sorun çıktı mı yoksa iyiki de ettirdim mi diyorsun. çünkü ben de 2. haftasından sonra sünnet ettirmeyi düşünenlerdenim, bana da bir akıl vermiş olursun...sağlıkla kalın

arkadaşım merhaba, bebeğini sünnet ettirdin mi, bi sorun çıktı mı yoksa iyiki de ettirdim mi diyorsun. çünkü ben de 2. haftasından sonra sünnet ettirmeyi düşünenlerdenim, bana da bir akıl vermiş olursun...sağlıkla kalın

Ben bebeğimi 11 günlükken sunnet ettirdim.. Resmen oldu bitti yani.. Mükemmel bı şey.. Hic geciktirmeyin. Ağrı kesici bile vermedi doktor. Olurken de bir dirhem bı şey hissetmedi zaten

Konuyu açtıktan sonra pek yorum gelmeyince bir daha dönmedim ama az önce açtığım konunun görüntülenme sayısını görünce benim gibi sünnet ettirsem mi? sünnet ettiren anneler ne diyor? diye merak eden arkadaşlara bilgi vermek istedim.
Arkadaşlar bebeğimi 40 günlükken sünnet ettirdim tabi üzerinden 6 ay geçti paşam şimdi 7 buçuk aylık. İyiki de sünnet ettirmişim diyorum. Çok kolay bir operasyondu. Bebeğimizi doktoruna teslim ettik 15 dk sonra bize bezli bir şekilde geri getirdiler. Ben ağlayarak gelecek diye beklerken uslu uslu geldi bizim oğlan (biraz sakinleştirici verdiler sanırım) Hemen de taburcu oldu 5 dk. bile yatmadı. Ne yalan söyleyeyim eve geldiğimizde ilk etapta biraz üzüldüm çünkü oğlumun minnacık pipisi şişmiş biraz kırmızı olmuştu ama sonradan alıştım. Şimdi ya da sonra aynı durum olacaktı nasıl olsa küçükken de aynı üzüntü büyüyünce de aynı Hiç değilse korkusunu yaşamamış oldu. Sünnet sebebiyle ayrıca huysuzluğu olmadı tek sıkıntımız gaz problemiydi o da zaten vardı. Altını sık sık değiştirdim 3-4 gün doktorun verdiği göz merhemini sürdüm sorunsuzca atlattık şükür. Bu arada çoğunuz araştırmışsınızdır zaten ama ben yine de söylemek istedim sünnet erkek bebekler için ileride olabilecek enfeksiyon riskini azaltıyor.

Back