S selenakif Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2024 95 23 3 38 29 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selenakif #1 Bebeğim 40 günlük..bugün sesi kisildi. Dr a goturdum ciğere inmemiş..ateşi yok dedi ..izotonik nebul ver dedi.. ateşi olursa getir dedi...çok korkuyorum benim durumumda olan var mı lütfen acil
Bebeğim 40 günlük..bugün sesi kisildi. Dr a goturdum ciğere inmemiş..ateşi yok dedi ..izotonik nebul ver dedi.. ateşi olursa getir dedi...çok korkuyorum benim durumumda olan var mı lütfen acil
Y Yesilimsim Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 78 19 3 29 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selenakif #2 Benim oğlumun da o civarlardayken sürekli sesi kısılıyordu bir şey olmuyor korkmayın doktor kontrolünde olun sadece
Benim oğlumun da o civarlardayken sürekli sesi kısılıyordu bir şey olmuyor korkmayın doktor kontrolünde olun sadece
S selenakif Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2024 95 23 3 38 30 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selenakif #3 Yesilimsim .!.: Benim oğlumun da o civarlardayken sürekli sesi kısılıyordu bir şey olmuyor korkmayın doktor kontrolünde olun sadece Genişletmek için tıkla... O kadar ki aglayamiyor hava veriyorum burnunu açıyorum siz neler yaptınız
Yesilimsim .!.: Benim oğlumun da o civarlardayken sürekli sesi kısılıyordu bir şey olmuyor korkmayın doktor kontrolünde olun sadece Genişletmek için tıkla... O kadar ki aglayamiyor hava veriyorum burnunu açıyorum siz neler yaptınız
Y Yesilimsim Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 78 19 3 30 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selenakif #4 selenakif .!.: O kadar ki aglayamiyor hava veriyorum burnunu açıyorum siz neler yaptınız Genişletmek için tıkla... Bişey yapmadım öksürüğü vardı buhar verip burnunu açıyordum bir kere de antibiyotik vermişti doktor Ama çok kullanmadım kendisi geçti diyebilirim
selenakif .!.: O kadar ki aglayamiyor hava veriyorum burnunu açıyorum siz neler yaptınız Genişletmek için tıkla... Bişey yapmadım öksürüğü vardı buhar verip burnunu açıyordum bir kere de antibiyotik vermişti doktor Ama çok kullanmadım kendisi geçti diyebilirim