Z Zenize Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2022 397 142 27 Ekim 2024 Konu Sahibi Zenize #1 Arkadaslar 40 im çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum kanamam durmuyor parca atiyorum sezeryan oldum normal mi emziriyorum cocuga zarari olur mu
Arkadaslar 40 im çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum kanamam durmuyor parca atiyorum sezeryan oldum normal mi emziriyorum cocuga zarari olur mu
Z Zenize Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2022 397 142 27 Ekim 2024 Konu Sahibi Zenize #2 Bilgisi olan yok mu
Chickennova Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 7.767 12.875 27 Ekim 2024 Konu Sahibi Zenize #3 Ben doğumdan sonra 4 ay kanama yaşadım. Hem yoğun bir kanama hemde parçalı. Doktoruma her sorduğumda normal dedi. Kanamanın süte bir zararı yok ki. Aklınıza takılıyor ise doktorunuza gidin muayene olun.
Ben doğumdan sonra 4 ay kanama yaşadım. Hem yoğun bir kanama hemde parçalı. Doktoruma her sorduğumda normal dedi. Kanamanın süte bir zararı yok ki. Aklınıza takılıyor ise doktorunuza gidin muayene olun.
T TASUU Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2013 3.176 6.355 34 27 Ekim 2024 Konu Sahibi Zenize #4 Zenize .!.: Arkadaslar 40 im çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum kanamam durmuyor parca atiyorum sezeryan oldum normal mi emziriyorum cocuga zarari olur mu Genişletmek için tıkla... Canım halk arasında buna kırkbaşı deniyormuş, bende ilk iki doğumumda yaşadım. Ondan sonra 9 ay adet olmadım. 3. De ise kırkbaşı olmadım 6 ay sonra adet olmaya başladım. Parçalı ve çok olman vücuduna alakalı olabilir belki için hala temzileniyordur.
Zenize .!.: Arkadaslar 40 im çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum kanamam durmuyor parca atiyorum sezeryan oldum normal mi emziriyorum cocuga zarari olur mu Genişletmek için tıkla... Canım halk arasında buna kırkbaşı deniyormuş, bende ilk iki doğumumda yaşadım. Ondan sonra 9 ay adet olmadım. 3. De ise kırkbaşı olmadım 6 ay sonra adet olmaya başladım. Parçalı ve çok olman vücuduna alakalı olabilir belki için hala temzileniyordur.