canım hayırlısı neyse o olsun seni çok iyi anlıyorum ben bile artık sanki günü geçmiş gibi hissetmeye başladım, inşallah gününü geçmeden doğar diye dua ediyorum, senin için de dua edeceğim, benim doktorum da doğmazsa 10 unda gel bakalım dedi bebeğin durumu iyiyse 1 haftaya kadar bekleriz yine doğmazsa suni sancı veririz dedi, ben doktor değilim ve doktorunla konuşup konuşmadığını bilmiyorum ama normal doğum istiyorsan suni sancı ile neden doğurmuyorsun?
canım bebeğin cinsiyeti erkek mi ? oğlan çocuğu miadını doldurur derler , içerde beklemeyi severmiş derler.. inşallah gönlüne göre olsun , haklısın beklemek sıkıcı ve yorucu .son günlerde çarpıntım bile oluştu , bunaldım . benim de taş çatlasa 10-15 günüm kalmış olması gerekir doğumuma . hayırlısı ile yavrumuza bir kavuşabilsek
bebeğin hareketlerini hergün takip et canım çok önemli bu onun tek yaşam belirtisi hep elin karnında olsun annnemde 41 haftadan sonra doğururmuş hep ben 38.haftada sezeryanla aldırdım valla nefes bile alamıyordum doktorda yeterli demişti zaten..
15 dk lık ultrasonda 5-6 sancı çıktı, 98 filan çıktı en yüksek. onun dışında 60 70 50 40 filan ama ben sancı şeklinde değilde onları kasılma şeklinde hissediyorum. adet olacakmışım ağrılarım oluyo zaman zaman belimde ağrıyor kasıklarım da.kaç çıktı sancın?bi de kasıklarında ağrı falan var mı adet olacakmışsın gibi hafif hafif bel ağrısı falan?
benimki 41 haftalık sezeryenle doğdu
doktor sunii sancı taktı normal yapayım diye
ama bi türlü sancım gelmedi
5 saat takılı kaldı sancı ama tık yok
benimde erkek.sonunda sezeryenle aldı
meğerse bebek kordona takılmış o yüzden gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?