40+3 hafta olup hala doğuramadım😪

Yaa sizin de erken başlamış bende anlarım inşallah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin sağolun doğum hikayenizi paylastiginiz için etrafımda hep sezeryan olunca

Yaa sizin de erken başlamış bende anlarım inşallah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin sağolun doğum hikayenizi paylastiginiz için etrafımda hep sezeryan olunca
Ay sorma annemi de aradım ben doguruyorum gelmedin yetisemezsen diye o Uşak'ta ben İstanbul'dayım annem apar topar geldi iki saat sonra çıktı yola kız bekle bekle doğmaz bekle bekle doğmaz sıpa 40+6da doğdu annemde her gün başımı yedi çok güzel dogurdun aferin diye, trip yapıyordum ya yetisemedin diye

Benim de 37 haftadan beri ntsde ağrı çıkıyor ha geldi ha gelecek annemler kayınvalidem doğuracam diye beklediler hep yanımda 40. Haftayı Bulduk hatta en sonki ntsde ağrım yüksek çıktı hemşire ağrın var hissediyormusun diyor ama ben hissetmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…