• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40+2

Sormadım hiç geç döllenme demişti doktor acaba o yüzden mi olabilir diye hiç aklıma gelmedi vallahi bugün girdim nst'ye hiç sancım gözükmedi bebeğin pozisyonu normal sıvısı yeterli sen niye doğurmadın diyor bana anormal bir durum gözükmüyor yani yürüyüş yapıyorum hareketliyimde Hafif gün sancısı dedikleri oluyor ara ara ama bilmiyorum yani

image.jpg
Yok ilk zaman ki kağıtta 02/08/2017 yazıyordu bide bir hafta geriden geliyordu haftası bende diyordum herhalde doktor adetin bittiği günden hesaplıyor filan diyodum ama sonra ki kontrollerde bi kağıtta tam kesin Doğum tarihi şöyleydi AC FL BPD ölçümlerine göre ayrı ayrı hepsine tahmini Doğum tarihi yazıyordu hepsinde ayrı ayrı yazıyordu ama son adetten hesaplayınca 21 temmuz gözüküyordu

Son düzenleme:
Benim de geç döllenme olmuş sat :4 şubat ama doktorum 17 şubat hesaplıyor du sonra doktorumu değiştirdim 16 haftadan sonra son adetimi sordu bende karıştırdım 1 şubat dedim oda 13-14 şubat olarak hesapladı hep yani normal sat ımdan 9 gün sonrası benim ne zamanda olucak acaba doğumum geç döllenme olunca bilemiyorsun :/

Ben ilk zamanlar geç döllenme nedir ne değildir bilmiyodum doktorumu değişince hiç aklıma oyle bişey sormak bile gelmesi 18/05'te gittiğimde fotoğrafta ki ultrason sonucu ölçümlere göre farklı tarihler vermiş işte zaten bu son adetten hesaplama olayı tahmini değer kesin bişey değil sonuçta kesin olarak ne zaman hamile kaldığımız günü bilemeyiz o yüzden günü dolmamıştı olabilir bekliyorum hayırlısı ile

Back