bende şeftaliyi cam rendeden geçirip biraz posalı veriyorum iki gündür yoğurtu deniyorum olmuyor ya tutturamadım nasıl olacak acep?hazır süt kullanıyorum 1 kahve fincanına 1 tatlı kaşığı yoğrt az mı geliyor acaba?
şeftali suyu ve ulker hero babynin pirinç unundan muhallebi yapıyorum. bu hafta kontrolumuz var duruma gore sebzelerede başlıyacagız.
ne kadar veriyorsunuz acaba ben fazlamı veriyorum.yarım çay bar meyve suyu.4 ay 10 günlük bebeğim.peki yoğurt
Benim kizim 4 ay 4 günlük .
Dün dr kontrolümüz vardi. Milupanin muhallebisine ve çorbasina başladik . Doktorumuz verdi bunlari. Ben daha su bile vermedim. Ama başliyicam artik yavaş yavaş
ne kadar veriyorsunuz acaba ben fazlamı veriyorum.yarım çay bar meyve suyu.4 ay 10 günlük bebeğim.peki yoğurt
bende şeftaliyi cam rendeden geçirip biraz posalı veriyorum iki gündür yoğurtu deniyorum olmuyor ya tutturamadım nasıl olacak acep?hazır süt kullanıyorum 1 kahve fincanına 1 tatlı kaşığı yoğrt az mı geliyor acaba?
minik 30 ml lik biberonumuz var bizim şeftali suyunu onunla veriyorum. istemdiği zaman yani yeter miktarı aldığı zaman itiyor biberonu bende zorlamıyorum.2 defada yoğurt verdim ama sanırım beğenmedi erteledim önümüzdeki hafta tekrar tattırmayı düşünüyorum içine pekmez katıp. yeni olarak ülker hero babynin irmikli meyvalı ek besinini aldım devam maması ile hazırlanıyor çok beğendi onu ve elma püresinide severek yiyor :):lepi:
kılosu kac bebegının?
3 kilo doğdu. 2800 e düştü. şuan 5700 gr , 62 cm. çokmu düşük kilosu sizce. doktor 6 kilo olması lazım dedi. üzülüyorum zayıf diye. ama sağlıklı maşallah..
3 kilo doğdu. 2800 e düştü. şuan 5700 gr , 62 cm. çokmu düşük kilosu sizce. doktor 6 kilo olması lazım dedi. üzülüyorum zayıf diye. ama sağlıklı maşallah..
bizde son dr kontorolunde doktorumuz yogurt elma ve havuç suyu ve su ver dedi bir çay bardagı kadar onlara başladım iki gündür elma suyuna üzüm suyuda ekliyorum ve çok hoşuna gidiyo yogurdu hiç meyveli vermedim ama deniycem meyveyi hiç posalı vermedim doktorda söylemediği için korkuyorum bişey olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?